Aanhangwagen voor fietsen te vervoeren

Geplaatst op: 07.10.2019

Wij denken met u mee, om uw reclame- aanhanger zo opvallend mogelijk en passend bij uw. BTW en basis fietsendrager. Bij sommige leveranciers is het ook mogelijk om de aangepaste aanhanger te huren.

Kenteken: Dit betreft een aanhangwagen onder de kg en heeft dan ook geen eigen kenteken. Inclusief uitneembare kunststof bak. BTW en basis fietsendrager. Bent u van plan om een fietsaanhanger aan te schaffen?

Leveranciers van aanhangers voor driewielers en duofietsen Er zijn diverse leveranciers die gespecialiseerd zijn in het leveren van aangepaste aanhangers of dakdragers voor je driewielfiets , rolstoelfiets , ligfiets of tandem. Als beste getest!! M-wave fietskar vervoer jouw spullen veilig met deze fietskar van m-wave.

Nadat wij uw bestelling van aanhangwagen hebben ontvangen, bellen wij u op om de bestelling samen door te nemen. PAK aanhangwagens Aanhangwagens Fietsaanhangwagens. E-bikes fietsen of uw driewieler wilt vervoeren. Netto laadvermogen. Wij leveren de hele anssems gt serie voor aanhangwagen voor fietsen te vervoeren prijzen en de aanhangwagen word kosteloos voorzien van een. Opties: De aanhangwagen kan geleverd worden met verschillende opties.

Duofiets Fun2Go op een aanhanger van Recreaties. Vul hieronder je gewenste naam in. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Populaire posts

Pagina 1 van 2 3 … Heudra Aanhangwagens. Deel dit artikel:. BTW en basis fietsendrager. Het gebruikte materiaal is gemaakt van 7-laags weer- en slagvast gelamineerd, 9mm multiplex. Een fietskar, juister fietsaanhangwagen , is een aanhanger om achter een fiets te koppelen om lading mee te vervoeren.

Hij is er handig om spullen mee te vervoeren achter de fiets. Al onze oplossingen om motoren, fietsen en quads te vervoeren.

Aan onze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend! Fietsaanhanger alleen op te halen, wordt dus niet opgestuurd. Wanneer de maximale kogeldruk wordt overschreden ben je in overtreding, aanhangwagen voor fietsen te vervoeren.

Home verkoop Fiets aanhangwagens.

Fiets aanhangwagens

Wat gebeurd er na bestelling: Wij zullen telefonisch of per email contact met u opnemen. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Soms zal je ook weleens in een andere omgeving of ander land willen fietsen, wat dan net te ver is om heen te fietsen.

Geavanceerd Zoeken. In de meeste gevallen bent U ook niet meer verzekerd als U de kogeldruk overschrijdt. Heel Marktplaats 9? Weijer Trailer Group. Maten bak 72 x 48 cm diep 32 cm! Bakfiets, bankstel of andere grote dingen vervoeren.

Import vooruitstrevende aanhangwagen merken.

Kan op achterkant gezet worden. Wilt u meer weten over onze cookie policy? Als je toch je fiets mee wilt nemen op een aanhanger, dan is het belangrijk om hiervoor een speciale aanhanger aan te schaffen of te huren. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om op een fietsenaanhanger twee fietsen en een scooter op te vervoeren. Fietsaanhangers voor rolstoel dienen om iemand die in een rolstoel zit.

  • Gemaakt om een fun to go fiets te vervoeren maar we gebruiken m niet meer.
  • Fietsendrager voor Easy Rider driewielfiets Roelofs Ede heeft voor een gebruiker van een Easy Rider driewielfiets van Van Raam een speciale fietsendrager gemaakt.
  • De kinderen zitten veilig en comfortabel en zijn tegelijkertijd beschermd….
  • De meeste bekende fietsaanhanger is de standaard open aanhangwagen maar wij leveren ook een gesloten aanhangwagen voor fietsen.

Type Aanhanger. Van belang is dat u met het kleinste gemak uw fiets veilig kunt plaatsen op of in de fietsaanhanger. Waarom een speciale aanhanger voor een aangepaste fiets. Bij de aanhangers van Recreaties is het opbergen geen probleem. Van laar Bekijk de website van Prasolux voor meer informatie. Inclusief uitneembare kunststof bak. De bestelling wordt dan met u doorgenomen, aanhangwagen voor fietsen te vervoeren.

Waarom een speciale aanhanger voor een aangepaste fiets?

Home verkoop Fiets aanhangwagens. En zéér stabiel! Fietsaanhanger Een aanhanger voor fietsen te vervoeren is de ideale oplossing voor het transporteren van één of meerdere fietsen.

PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Opties kunt u altijd nog later erbij nemen. De fietskar is opvouwbaar en is gemakkelijk aan de achteras van jouw fiets te bevestigen. Profiteer nu ook van ons inkoopvoordeel door de groot ingekochte .


Facebook
Twitter
Comments
Efe 16.10.2019 09:10 Antwoord

Gratis actiepakket!!

Immanuël 08.10.2019 14:38 Antwoord

Extra korting op alle voorraad modellen!

Lara 13.10.2019 23:52 Antwoord

Opties: De aanhangwagen kan geleverd worden met verschillende opties.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.