Burger king amersfoort station

Geplaatst op: 10.07.2019

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Burger King. Schrijf als een van de eersten een beoordeling!

Profiel Lid worden. Saus die ik nu 10 km verder nog proef en ruik. Vanwege dit alleen haal ik nooit meer iets bij de burger king. Matig 1. Beoordeeld op 25 augustus via mobiele applicatie Slowfood.

Bekijk alle 11 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 83 attracties in de buurt. Waarderingen en beoordelingen 2,0  1 beoordeling.

Iedereen wacht op zijn beurt. Wie dit verzonnen heeft is niet voorzien van maar 1 smaakpapil. De Whopper was ronduit koud, veel te veel saus dat overal tussendoor burger king amersfoort station op het tableautje!

Het klonk niet erg vriendelijk, Maximum: Mij ziet u niet meer iets kopen bij Burger King in Amersfoort. Minimum: 1maar OK.

Onze bezoekers over Burger King in Amersfoort

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Alleen maar een ontzettende overheersende rooksmaak. Komen hier zeker niet meer! Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Inloggen Lid worden. Alle restaurants in Amersfoort weergeven. Ik werd aangekeken als een idiootje en uitgelachen door het eigen personeel.

Hier vroegen zij 50 cent of een bestelling van het menu! Degene die dit klaarmaakte heeft de saus als hoogingredient gezien waarschjnlijk. Service Afhalen. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te burger king amersfoort station. Dat wil zeggen: 1.

Contactgegevens

Alle gegevens weergeven. Ik ga als antwoord dat dit niet kan en mag gebeuren. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan?

Gemiddeld 0. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en oudste schildpad ter wereld veel meer.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen? Meer informatie, burger king amersfoort station. Vanwege dit alleen haal ik nooit meer iets bij de burger king. Plaats recensie.

Dichtstbijzijnde winkels

Vanwege dit alleen haal ik nooit meer iets bij de burger king. Na daar eerst een hele poos te hebben gezocht en gevonden hoorde ik van NS personeel dat de Burger King zelf ook wel een toilet heeft en dat ook hij niets van deze slechte service begreep. Locatie en contact.

Alle talen.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Het was echt de vieste hamburger die ik ooit gegeten had. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Er bleek belachelijk veel glijmiddel tussen te zitten? Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

Schrijf een beoordeling. De desbetreffen man komt zijn exuus aanbieden. Burger king amersfoort station 9 punten. Bespaar geld. Ik kan me voorstellen dat niet iedere passant daar naar de WC kan, maar een klant is toch wat anders, burger king amersfoort station.

Wie mogen we bedanken?

Dat is wat het is, maar dit? Mij ziet u niet meer iets kopen bij Burger King in Amersfoort. Sla en tomaat herkende ik omdat het eruit viel.

Hoe was jouw ervaring. Bekijk wat reizigers erover zeggen:! Taal Nederlands.


Facebook
Twitter
Comments
Kenji 11.07.2019 02:21 Antwoord

Bezorgt dit restaurant eten? Waarderingen en beoordelingen 2,0  1 beoordeling.

Narges 16.07.2019 21:26 Antwoord

Geselecteerde filters. Die saus is het ergste.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.