Dingen die je kan doen als je je verveel

Geplaatst op: 11.10.2019

Wat zijn je top 10 tofste ervaringen? Ruim je kamer op of bepaalde delen uit het huis, zoals de garage. Lees dan maar snel verder!

Als je eenmaal begint met puzzelen, zul je merken dat je er heel ontspannen van wordt en dat je het als een leuke uitdaging gaat zien. Tip   Verf iets wat je al heel lang wil verven. Dingen om te doen als je, je verveeld Documentaire kijken: Op YouTube, Netflix of internet zijn er genoeg documentaire te vinden. Dat blijft natuurlijk vermakelijk. Ga naar de bib Veel mensen hebben het idee dat de bibliotheek saai is, maar het kan ook net een heel interessante plek zijn, zeker voor boekenwurmen.

Experimenteer met je kapsel.

Zo laat je meteen zien dat je aan haar denkt en dat zal vast en zeker gewaardeerd worden. Tip   Neem een lekker lang bad en wordt helemaal relaxt. Hebben jullie dat ook. Maak dus eens wat na. Je kunt het groots aanpakken en alvast kijken naar een bestemming voor de zomervakantie van volgend jaar, maar je kunt ook gewoon een spontaan weekendje Belgi boeken, dingen die je kan doen als je je verveel. Waarschijnlijk heb je nog wel een berg was liggen, als om zelf het slachtoffer te zijn.

Kijk eens kritisch naar je filmrol.

  • Tip   Snijdt een appel in zo klein mogelijke stukjes.
  • Je kan natuurlijk ook voor je theorie voor auto rijden leren of als voetballer de spelregels van voetbal uit je hoofd kennen.

Reacties zijn altijd leuk. Tip   Koop nieuwe schoolspullen, kom je leuk voor de dag volgend schooljaar. Lees verder na de reclame. Yoga is de ideale manier om je gedachten af te leiden van je verveling.

Of met iemand waarmee je normaal niet zoveel zou doen of mee praten.

Home Zomer Dingen om te doen als je, waarbij de woorden over en weer onmiddellijk worden vertalen. Ga eens op onderzoek uit op internet hoe je dit het best kan aanpakken. Lees ook: leuke dingen waar je direct heel erg blij van wordt. Kun je mij ook meteen volgen haha inspiringelise Tip 7: Skype met mensen die je echt al super lang niet hebt gezien! Wordt vrijwilliger.

Wat kun je doen als je je verveelt?

Zeker doen: kindvriendelijke én lekkere eetadresjes Doen! Extra talen zijn altijd een pluspunt. Er zijn genoeg plekken waar je vrijwilligers werk kan doen en waar ze je nodig hebben en het is ook nog eens een leuke ervaring. Tip   Maak zelf lippenbalsem.

Zoek met de zoekfunctie van YouTube een willekeurig lied op en zet er 'karaoke' of 'instrumental' achter. Vind je niets. Ga je binnenkort op reis of ben je gewoon genteresseerd in een bepaald land. Denk maar aan de Zomer van Antwerpen  of de Gentse Feesten. Heb ik je genoeg genspireerd.

Reactienavigatie

Hoe je precies te werk moet gaan, lees je hier. Zoek op internet naar inspiratie. Zoek dan alvast naar een leuke bestemming en een bijbehorend hotel. Op het moment dat ik dit schrijf schijnt de zon net weer, maar zie ik ook een dikke grijze wolk.

Verwijder dingen die je kan doen als je je verveel apps die je al maanden niet meer hebt gebruikt. Ook in mijn eentje. Tip   Bak een appeltaart en zet hem op de balie van het politiebureau. Bekijk ze allemaal en de dag is zo voorbij.

Maak dan je eigen bordspel met je eigen ideen en regels. Tip   Voer je huisdier totdat hij overgewicht heeft en train hem daarna net zolang tot al het vet er weer af is. Hebbedingentjes Zoek eens op internet naar goedkope websites waar je mooiste steden van zuid spanje 1 2 euro dingen kan kopen.

Dingen om binnen te doen:

Knutsel wat in elkaar en vind inspiratie op Pinterest. Kennis testen met GeoGuessr Ben je goed met het herkennen van landen? Tip   Hang allemaal zonnetjes en bloemetjes op in je kamer. Maak thuis al het eten klaar, neem een lekkere fles wijn of verse limonade mee, een dekentje en trek eropuit.

Goochelen Heb je altijd eens willen leren goochelen. Hier heb je tips tegen verveling. Tip   Bedenk hoe je toekomstige vriend eruit gaat zien.


Facebook
Twitter
Comments
Leunis 13.10.2019 01:40 Antwoord

Tenminste, als je niet meer van plan bent de deur uit te gaan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.