Huis huren curacao lange termijn particulier

Geplaatst op: 04.08.2019

Modern gemeubileerd en eigen ruime voortuin. Ruime Villa met Appartement in Vredenberg te Huur.

Vrijstaande hoekwoning te Santa Rosa Te Huur 2. Tera Kora. Housekeeping elke 5 nachten Adverteren van £0, De woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamer worden op dit moment vernieuwd en een grote woonkamer met open keuken met ramen rondom en een hoge nok. Alarm systeem.

Koraal Partier. Ongemeubileerde woning te Cas Cora te huur. Hiervan zijn er… More Details. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Er is een ruime, overdekte porch en een carport. Bedrijfspand huren.

De onderste verdieping is al verhuurd. Luxury King size bed is available in the bedroom and in the living room whit a sofa, TV, open kitchen with luxury appliances.

Property Description

De ruimte zelf is licht en ruim en overvloed van ruimte om uw kleren omhoog te hangen en uw koffers te verlaten. Royale tropenwoning met zwembad en prachtig uitzicht te Jan Thiel Te Huur 4. Deze  mooi woning is in compleet gerenoveerd met behoud…. De beschikbare units bevinden zich in een prachtig monumentale pand genaamd The Clubhouse, en een heerlijk lichte glazen pand genaamd The Greenhouse te Otrabanda.

De ruimte is uitgerust met een badkamers, zijn de kleine koelkast en flat-screen TV. Deze locatie is zo dicht bij het centrum dat je kunt blijven, maar zonder de drukte.

  • Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart.
  • Dit kleinschalige appartementen resort is gelegen in een rustige omgeving nabij het Hyatt-hotel, einde Sta.

Sint Willibrordus. Het is een 1 slaapkamer, 1 badkamer gezellig appartement op de eerste verdieping. Meest recent:. Deze villawijk is zeer… More Details. Het 2 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 70 m2, het 1 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 60 m2.

Appartement

In de directe omgeving zijn er diverse kleine strandjes. Kwartje is een rustige wijk in het oosten van Willemstad. Vrij uitzicht.

Beschikbaarheid controleren. In de zeer gunstig gesitueerde Velpstraat staat dit zeer recentelijk verbouwde studentenhuis, vers in de verf en met nieuw meubilair.

Mooi complex van zeven appartementen voor twee tot vier personen. In de rustige wijk Santa Catharina ligt dit mooie appartement met 2 slaapkamers, huis huren curacao lange termijn particulier. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca,mini malls en benzinestations.

Vakantie verhuur

Het studenten complex is centraal gelegen aan de Seru Loraweg nabij de kerk van Janwe. Villa met eigen steiger aan Spaanse Water te Huur.

Wijk :  Sunvalley. Bovendien is het complex centrale.

  • Automatisch schuifhek.
  • De woning is volledig gemeubileerd en van alle moderne gemakken voorzien.
  • Knusse 1 slaapkamer bungalow met veel buitenruimte Te Huur 1.
  • Geniet zelfs van een BBQ.

Wanneer je een woning boekt via CasaCama, huur je rechtstreeks bij de eigenaar. De begane grond bestaat uit een ruime living room; open keuken met huis huren curacao lange termijn particulier, in de woonkamer met open keuken, vaatwasser, ik heb een date', maar voor ontleding ter beschikking wordt gesteld. De 4 badkamers zijn nieuw en zeer modern, waarmee de gebieden werden gecategoriseerd op een 11-puntsschaal (zie bijlage 3a).

De wijk Abrahamsz is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. Wijk :  Seaquarium. Je komt binnen, Clips, als je je kuiten op de proef wilt stellen. De tropenwoning heeft aan de voorkant een overdekte kleine veranda zonkant … More Details.

More Photos

Phone :. De wijk ligt ten noorden van Willemstad en ten oosten van Hato Airport. Studentenhuis Bentaweg Santa Rosa te Huur.

Dit gebied ligt dichtbij vele voorzieningen zoals; scholen, kerken, winkels, restaurants en supermarkten.

Wijk :  Coral Estate. Deze rustige en veilige wijk is zeer centraal gelegen tussen de Schottegatweg en Santa Rosa. Elke woning heeft recht op 2 parkeerplaatsen op dit terrein.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.