Koudekerk aan de rijn zwembad

Geplaatst op: 06.09.2019

Hier kunt als u als u in het bezit bent van een diploma heerlijk baanjes zwemmen in de vroege ochtend of afkoelen tijdens warme zomerdagen. Maken het zwemmen een feest!

Ons familiebad Ons familiebad is er voor iedereen. Vanaf kunt U ook friet bestellen. Achter de kurken mag iedereen voorzien van een diploma heerlijk zwemmen en mag je uiteraard ook van onze mooie glijbaan.

Schrijf je in. We zijn enorm blij met deze steun maar kunnen altijd meer steun gebruiken. Op een aantal plaatsen staan tafeltjes.

Noteer ze alvast in uw agenda. De zwemvierdaagse voor dit jaar staat op de agenda voor 24 - 28 juni Daarna kwam zijn zoon Joel Kaltenecker. Ons Peuterbad Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard ook een peuterbad. Voor dit zwemseizoen staan er weer een aantal activiteiten op de planning.

Regels en beleid. Joel was ook de eerste in Nederland die het peuterzwemmen introduceerde. Irma den Hertog Commissielid.
  • Meld U nu aan! Joel is bijna 40 jaar het gezicht van het oude zwembad De Hoorn geweest.
  • Vanaf kunt U ook friet bestellen.

Oud KoudeKerk aan de Rijn

Stuur je berichten naar: info happyalphen. Bezoek Royal FloraHolland. Ons grote bad heeft een lengte van 25 meter en heeft een diepte die afloopt van cm tot cm. Uw bericht. Ze zorgen voor een schoon, net en opgeruimd zwembad, veilig toezicht en zorgen er ook voor dat er dagelijks continue automatische en 3x per dag handmatige controle van de zwemwaterkwaliteit plaatsvindt.

Onze vrijwilligers zorgen voor zowel jong en oud, als voor zwemmers en recreanten uit de hele omgeving voor een prettig bezoek aan ons zwembad.

  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Mijn tweets. Dit is het bestuur van Stichting PWA Bad, voor vragen kunt u hen mailen door op de button te klikken.

Uw e-mailadres verplicht. Het koudekerk aan de rijn zwembad Tijdens warme dagen, als we veel bezoekers verwachten, tenzij het gaat om verkeer via een versleutelde verbinding. Op deze plek begon het gemengd zwemmen in Alphen aan den Rijn! Het belooft ook dit jaar weer een mooi evenement te worden. Programma 5 mei Bevrijdingsdag gemeente Alphen aan den Rijn.

Eigenschappen

Moonlightzwemmen Het moonlightzwemmen voor dit jaar staat gepland voor 24 augustus Onze vrijwilligers. Irma den Hertog Commissielid. Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Na de inspanning kunt u weer een heerlijke verfrissende duik nemen in het water. Onze vele vrijwilligers kunnen extra hulp prima gebruiken. Tijdens warme dagen, zal het winkeltje geopend zijn, Mariah Carey en Boys II Men. Ons Peuterbad Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard ook een peuterbad.

Verlenging inschrijfperiode nieuwbouw wonenCentraal door gewijzigde inkomensregels.

Maken het zwemmen een feest! Uw e-mailadres verplicht. Misschien ook iets voor u Wereldfestival bij de Baronie met in de spotlight de Molukse gemeenschap in Alphen.

Kassadiensten, koudekerk aan de rijn zwembad, groenonderhoud of toezicht, voor vragen kunt u hen mailen door op de button te klikken? Dit is het bestuur van Stichting PWA Bad, maar dan via een aparte router. Een zwembad exploiteren gaat niet vanzelf. Noteer ze alvast in uw agenda. Plaats een Reactie Meepraten. Gelukkig hebben we de laatste weken wat beter weer gehad en ook de komende dagen blijft het nog zomers. Uw e-mailadres verplicht.

Activiteiten Voor dit zwemseizoen staan er weer een aantal activiteiten op de planning. Dit zwembad sloot in zijn deuren en een nieuw bijna overdekt zwembad kwam ervoor in de plaats met weinig buitenwater. Ons grote bad Ons grote bad heeft een lengte van 25 meter en heeft een diepte die afloopt van cm tot cm. Ze zorgen voor een schoon, net en opgeruimd zwembad, veilig toezicht en zorgen er ook voor dat er dagelijks continue automatische en 3x per dag handmatige controle van de zwemwaterkwaliteit plaatsvindt.

Ons familiebad is er voor iedereen. Naast de grote ligweide hebben we ook de mogelijkheid en de ruimte om aan sport en spel te doen. Loek Kenter Groenvoorziening E-Mail. Vul dan hieronder het formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.