Met de boot naar terschelling

Geplaatst op: 03.09.2019

De complete dienstregeling vindt u bij Rederij Doeksen. Op de veerdienst kunt u uw eigen fiets meenemen. De terminal in Harlingen is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Via de boekingswebsite van Rederij Doeksen kunt u online uw overtocht regelen. Fietsers schepen in via de speciale fietsertoegang en vervolgens via het autodek. Tarieven van de overtocht vindt u hier. Rederijen die naar Terschelling varen. Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Contant Pinnen Ideal. FerryGoGo - Alle informatie over veerboten en veerlijnen. Dan koop je niet via een tussenpartij die extra geld kan kosten! Terschelling ligt tussen Vlieland en Ameland in en is na Texel het grootste Waddeneiland. Hier is het parkeerterrein voor langparkeren.

De veerdienst tussen Harlingen en Terschelling wordt onderhouden door Rederij Doeksen. Met de veerboot naar Terschelling Moet ik de boot van tevoren boeken of kan ik ook op de bonnefooi naar Terschelling?
  • De boot naar Terschelling vertrekt dagelijks vanuit de Friese elf steden stad Harlingen.
  • De parkeergarage bij de veerbootterminal is zelfs overdekt én ligt op slechts één minuut lopen vanaf de terminal.

Boot Terschelling

Komt u met de auto naar Harlingen en zoekt u een parkeergelegenheid, hier leest u meer over de mogelijkheden. Onderweg kun je genieten van de prachtige omgevingen van het Waddengebied , en kun je gebruik maken van de faciliteiten aan boord.

Er zijn namelijk veel leuke bars en restaurants te vinden in de verschillende dorpen. Ook hiervoor kunt u vooraf boeken. Bij het loket en bij de kaartautomaten kunt u ook uw kaartjes wijzigen. Als je deze site verder gebruikt, zullen we ervan uitgaan dat je hier ok mee bent.

  • Auto of fiets mee op de boot naar Terschelling Neemt u de auto mee?
  • Als je deze site verder gebruikt, zullen we ervan uitgaan dat je hier ok mee bent. Dit kan zowel dichtbij de veerbootterminal, als op het iets verderop gelegen parkeerterrein.

In harlingen zijn diverse parkeerterreinen, op loopafstand. De actie is k geldig in de voorjaarsvakantie! Bij de rotonde rechtsaf en de volgende rotonde rechtdoor. Wilt u graag reizen in de daluren! Deze is dagelijks bereikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo kunt u met dit daltarief een stuk voordeliger op vakantie. De veerboot van Harlingen naar Terschelling wordt alléén geëxploiteerd door Rederij…. Neemt u de auto mee?

Viervoeters en kinderen van 0 tot en met 3 jaar reizen onder begeleiding zelfs gratis. FerryGoGo - Alle informatie over veerboten en veerlijnen. Er zijn namelijk veel leuke bars en restaurants te vinden in de verschillende dorpen. Ook fietsen wordt veel gedaan op Terschelling. Klik hier voor meer informatie over het meenemen van de auto of fiets op de boot of bel met VVV Terschelling voor de mogelijkheden: Rederij Doeksen beloont Vaste Reizigers met een hoge met de boot naar terschelling, leuke deals en aantrekkelijke arrangementen.

Daarnaast zijn online reserveringen voor de veerdienst van Harlingen naar Terschelling goedkoper.

De auto of fiets mee naar Terschelling?

Tickets en tarieven Kaartjes zijn bij Doeksen te koop via de…. Terschelling bestaat uit 12 gehuchten of gemeentes.

U dient apart af te rekenen voor uw stalling van uw voertuig. Wilt u dit toch wijzigen, dan moet u omboeken bij de Rederij.

Bijvoorbeeld over hoe en waar je het beste kunt boeken. Rederij Doeksen vaart met de volgende schepen van en naar Terschelling. Hier is het parkeerterrein voor langparkeren. Je bootreis naar Terschelling begint op de terminal in Harlingen. Je kunt met de veerboot van Vlieland naar Terschelling via Rederij…. Wil je overnachten op Terschelling. De weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf, met de boot naar terschelling.

Openbaar Vervoer naar Terschelling

Vanaf Alkmaar kunt u buslijn nemen en op Kop Afsluitdijk overstappen op lijn 71 naar Harlingen. Daarnaast zijn online reserveringen voor de veerdienst van Harlingen naar Terschelling goedkoper. Terschelling ligt tussen Vlieland en Ameland in en is na Texel het grootste Waddeneiland.

Dankzij onze fijne samenwerking met de rederij kunt u snel en gemakkelijk, met de boot naar terschelling, na het afronden van het boeken van uw huisje of hotel op deze VVV site, in het geval van een retourkaartje dient u ook uw terugreis op te geven. Daarnaast zijn online reserveringen voor de veerdienst van Harlingen naar Terschelling goedkoper. Viervoeters en kinderen van 0 tot en met 3 jaar reizen onder begeleiding zelfs gratis.


Facebook
Twitter
Comments
Gezinus 07.09.2019 21:16 Antwoord

De boottocht van Harlingen naar Terschelling neemt ongeveer 2 uur in beslag. Net als op de andere Waddeneilanden is Terschelling erg geliefd onder toeristen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.