Park hotel valkenburg zoover

Geplaatst op: 25.09.2019

Loop liever het gezellige centrum in heb je voor de zelfde prijs een top avond. Zoover Eigenaren informatie. Verder echt zeer ouderwets en slecht onderhouden hotel.

Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals uw taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Verwarmd zwembad. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd. En er was geen biljart tafel die je kon gebruiken ivm verbouwen. Ontbijt was goed. Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk.

Dordrecht, Nederland 28 bijdragen 2 nuttige stemmen.

Kies een internationale website Zoover. Twee losse bedden die niet als 2persoonsbed gebruikt kan worden. Gereisd Met park hotel valkenburg zoover kinderen in juli Nuttige review 1. Supergoed ontbijt maar eenvoudige kamer. We laten de bijdragen voor zich spreken, en we bewerken ze op geen enkele manier.

Ik ben invalide en ben er niet op gewezen dat er kosten zijn aan de parkeer gelegenheid.
  • Uitchecken — - — - —.
  • Erg gehorig. Donkere gangen, kleine kamer, en alles is wel wat gedateerd.

Hoe werkt het?

Wat een heerlijkheid! Gereisd Met partner in april Nuttige review 1. Maar ja, het maakt het soms wat verlaten indruk. Locatie Volledige weergave. Alles was super goed geregeld! Nuttig Delen. Maar vergeet ook niet te eten in het centrum zelf, daar vind je ook erg veel lekkere restaurantjes, met name 'de mexicaan' is een aanrader!

  • Mooie dagen gehad in valkenburg. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
  • Het zeer goede en uitgebreide ontbijt.

Junior suite die wij hebben geboekt heeft een airco hangen maar doet niets. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Fijn hotel Wim en Carla. Ook tevens fietsen te verkrijgen. Aparte lucht in de badkamer. Beoordelingen - onze richtlijnen en park hotel valkenburg zoover Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.

741 Nederlandse reviews over Hotel Parkhotel Valkenburg

Het is een prachtig hotel op een unieke locatie, met een rijke historie. Het ontbijt was zeer goed. Geen minibar op de kamer. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Tot ziens bij Parkhotel Valkenburg. Het zwembad op de eerste etage is heerlijk verfrissend, en de autovrije dorpskern op loopafstand. Wel park hotel valkenburg zoover badkamer. De verlichting in de Hal sportiom in den bosch lobby kan beter Donker hol!

Die bovendien on-Hollands mooi is. En dat in een tijdperk waar bijna iedereen een e-bike heeft.

Park hotel rooding valkenburg zoover fetty

Appartement Parkhotel Valkenburg. Bent u de eigenaar? Ook tevens fietsen te verkrijgen. Verbleven in juli

Heel Zuid-Limburg is prima te befietsen, park hotel valkenburg zoover. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Hotel is geen 4-sterren waardig. Mark ,  Genoten van lekker 3-gangen diner en uitgebreid ontbijtbuffet.

Over 3,5 Heel goed. Wat een sfeer. Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan!

Nog geen foto's over Hotel Parkhotel Valkenburg

Lees meer. Overweeg ander hotel! Die was echt aan de kleine kant.

Prachtig hotel, vlakbij het drukke centrum en toch rustig gelegen. Een modernere versie van dit hotel zou niet hetzelfde zijn. Goed ontbijt, vlakbij centrum, n o, and that they are not carried away by the superficial.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.