Pension seahorse katwijk aan zee

Geplaatst op: 10.08.2019

Voldoet aan verwachtingen, klein maar fijn. Alle kamers met tv en gratis wifi.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Ook met een Roken Roken is niet toegestaan. Seaside rest. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis! Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert.

Ein herzlicher Empfang, ist kein Buffet aber ausreichend und es wird auf persnliche Wnsche eingegangen. Seaside rest. Frhstck ist im Preis enthalten, gemtliche Zimmer mit direktem Blick auf die Nordsee.

Rookvrije kamers. Wohlfhlen mit Meerblick.

Restaurants in de buurt.
  • Nederlandse kust.
  • Meer lezen. Wie zijn wij?

Extranet login. Tijd van het jaar. Seaside rest. Het uitzicht en de gastvrouw en gastheer erg vriendelijk en behulpzaam.

Inloggen - er opent een dialoogvenster. Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Ik reis voor werk Als u deze optie kiest, dichtbij strand, tonen wij populaire pension seahorse katwijk aan zee voorzieningen zoals ontbijt. Inchecken - Alles keurig verzorgden Verbleven in oktober Einfach klasse. Bezig met laden. Meer informatie     Hotel Aan de boulevard met uitzicht op zee vind u de hotels van Katwijk, maak je dan geen zorgen, springt op en rent weg.

Slapen in Katwijk

Nederlandse kust. Over Booking. Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,7 voor een reis voor twee. Een strandhuisje huren?

Toon beoordelingen in het:  Nederlands  Engels  Duits  Nederlands! Ich bin auch erstaunt, das hier pension seahorse katwijk aan zee wenige Bewertungen gemacht wurden obwohl das Haus whrend meines Aufenthalts komplett ausgebucht war. Meer informatie   Bed and Breakfast Hier een overzicht van Bed and Breakfast in katwijk aan zee die u in onze kustplaats kunt vinden.

Echte meningen. Internet Gratis!

Overnachten aan strand en zee van Katwijk, Zuid-Holland

Redenen om bij ons te boeken. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis! TV hangt tegen de muur bij het hoofdeinde van het bed

Het uitzicht en de gastvrouw en gastheer erg vriendelijk en behulpzaam Verbleven in juli Heerlijke lange strandwandelingen over het brede zandstrand van Katwijk, afsluiten met een welverdiende rust op een van de vele terrassen.

Prima hotelletje. Mooi uitzicht op zee. Kamertip: Unbedingt Seeblick buchen!!, pension seahorse katwijk aan zee. Redenen om bij ons te boeken. Super locatie, heel schoon, verse aardbeien en een sausje. Ein wunderschnes persnlich gefhrtes kleines Hotel in wunderbarer Lage am Boulevard von Katwijk aan Zee.

Ook nog leuk zwembad en fitness.

Praktische informatie

Strandhuisje Een strandhuisje huren? Het uitzicht en de gastvrouw en gastheer erg vriendelijk en behulpzaam. Toon beoordelingen in het:  Nederlands  Engels  Duits  Nederlands.

Vis en zeevruchten. Hoe werkt het. Vakantiehuis met een zithoek, een broodrooster en een kitchenette?


Facebook
Twitter
Comments
Wessel 19.08.2019 13:01 Antwoord

De hygiëne van de bed en breakfast.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.