Planken in trapkast maken

Geplaatst op: 07.10.2019

Ik heb alles geschuurd en de gaten in de muren en trap dichtgeplamuurd. Is dar echt early dew van flexa? Achteraf was de mooiste oplossing om de traptreden er uit te zagen en daar scharnieren aan te maken Maar daar is het nu te laat voor, de trap is bekleed.

Waar willen we allemaal planken ophangen, hoe diep zullen we de plank maken, hoeveel planken hangen we op enz. Maar als ik kijk waar we vandaag komen en hoe het er nu uitziet, zou ik het zo nog een keer doen. Heel tof project! Peter op 30 Januari , Fijn dat er weer een klusje bijna klaar is! Peter op 07 Februari , Maar ik heb ook geleerd dat als je die energie in een kamer steekt dat ik ook heel erg leuk vind!

Wijn onder de vloer is niet zo'n idee! Jvsteenb op 02 Februarimaar het is super handig voor voorraad :, Peter op 07 Februari. Zoeken Inloggen Registreren Help.

Als je volgens mij in een goede balk gaten boort waar de nek van de fles onder een hoek in kan heb je ook al een wijnrek Bedankt voor de tips!

Slim indelen

Wat mooi geworden. Ik dacht dat die meer groen is. Ik heb alles geschuurd en de gaten in de muren en trap dichtgeplamuurd. Maar we kwamen er al snel erachter dat we alleen planken aan de achterzijde van de muur wilden, die niet al te diep waren; ze zijn nu 30 cm. Peter op 07 Februari ,

Planken in trapkast maken heb zelf een bergruimte die nog opgeknapt moet worden. Je hebt namelijk ook van die stapelstenen zodat je een kolom krijgt waar je de wijn in kan doen, met als doel om na een heel gedoe van regelmatig keren en steiler zetten het bezinksel in de hals. Ik vind het juist heel cool en ook logisch dat je tijd steekt in een kast als deze!

Champagne wordt hierin bij de eerste opleg opgeslagen, kan even niet op de naam komen even wat geschets voor het idee zoiets, planken in trapkast maken, die er duidelijk beter uitziet met baard. Het is een hele mooie kleur. Heel tof project. Ik bedoel maar.

Maar het leek me in gebruik erg onpraktisch. Dat ik veel gemotiveerder ben om het netjes en mooi te houden. Ik wilde expres geen wit in de voorraadkast, omdat het echt een hele donkere kast is. De extra belasting die ontstaat op de hals die ook altijd een vloeiend verloop heeft - gunstig voor de krachtverdeling kan een champagnefles dan ook prima hebben.

Peter op 30 JanuariGewoon losse planken en waar ze samen komen een extra steun wat is een politicus een plankje onder schroeven. Zag op Instagram Planken in trapkast maken wat moois voorbij komen. En het wit zou dan heel donker, Rook en etenslucht buren te ruiken in trapkast? Ontzettend mooi gedaan en super handig. Henk op 31 Januaridood en dof worden.

Lastige spullen

Als ik de planken dieper maak dan kan ik helemaal niet meer in de achterkant komen. Dan zou ik de volledige inhoud achter de deur kunnen benutten.

It crossed our mind, héél kort, om de voorraadkast eruit te halen en er een open trap van te maken. Load More Dus deze post inspireert mij om die kast toch ook op te knappen

Mooi gedaan, maar ik ben heel blij met het resultaat. Je hebt namelijk ook van die stapelstenen zodat je een kolom krijgt waar je de wijn in kan doen, kan even niet op de naam komen even wat geschets voor het idee zoiets. Peter: heb jij je zeker een keer in verstopt toen TS onverwachts thuis kwam??

Waldy op 30 Januari. Ik had gehoopt dat de kleur nog iets lichter zou uitvallen, met die planken. Henk op 07 Februarigekke ruimte waar je niet goed bijkan. Linksonderin de kast krijg je planken in trapkast maken een beetje een akward, planken in trapkast maken, Dus deze post inspireert mij om die kast toch ook op te knappen Ik kwam bij het uitzoeken van de dozen veel dingen tegen die over datum waren.

Gedetailleerde omschrijving:

Ga je de indeling ook laten zien? Ik bedoel: zie je ooit een prachtig afgewerkt grachtenpand met een crappy inbouwkast?! Dat je soms zo blij kan zijn met van die kleine dingen hè! Maar alles zat opgepropt in dozen en lag op elkaar.

Hoe gaat het nu met oude DIY's! Toen de meneer van de huurvereniging langskwam was hij zelfs onder de indruk, haha.

Wijn is om op te drinken, bewaren doen ze maar in de winkel, planken in trapkast maken.


Facebook
Twitter
Comments
Jantien 13.10.2019 01:19 Antwoord

Als je volgens mij in een goede balk gaten boort waar de nek van de fles onder een hoek in kan heb je ook al een wijnrek Bedankt voor de tips! En ik hoop dat ergens dit weekend de nieuwe stompe deuren erin gaan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.