Te koop heistraat wouwse plantage

Geplaatst op: 04.10.2019

Soortgelijke zoekopdrachten "woonboerderij wouwse plantage": woonboerderij zuid , roosendaal , buitengebied hilvarenbeek , hoogerheide duinstraat. Prachtig gelegen aan doodlopend en sfeervol woonhofje met gelijksoortige bebouwing, op korte afstand van wijkwinkelcentrum, scholen en uitvalsweg.

Boven de foyer bevindt zich een keuken en bergruimte. Het gangpad met binnenboxen geeft toegang tot de beide binnenmaneges en het buitenterrein. Binnenrijbaan II De rijhal circa 20 m x 40 m is gebouwd omstreeks Op korte afstand van uitvalswegen en met de voorzieningen van de steden Roosendaal en Bergen op Zoom.

Tevens is in de hal de meterkast gesitueerd. Cookie melding. In het buitengebied tussen Roosendaal en de Wouwse Plantage staat deze prachtig gerestaureerde woonboerderij met bijgebouwen op circa 1,

Nieuwbouw  0. Hoofdstalruimte I De stal is eveneens gebouwd omstreeks Tevens is in de hal de meterkast gesitueerd. De opp. Kenmerken Parkeerplaats  0. Kenmerken Foto's 76 Omschrijving Locatie.

Eendenberg, 10 ER Roosendaal Bevindt zich in ER, Roosendaal, Noord-Brabant Prachtig gelegen aan doodlopend en sfeervol woonhofje met gelijksoortige bebouwing, op korte afstand van wijkwinkelcentrum, scholen en uitvalsweg. De woning is gelegen nabij diverse bosgebieden, welke bijzonder geschikt zijn voor het betreden met paarden, wandelen of andere recreatieve activiteiten. Woning praktische tussenwoning met 5 slaapkamers, voor.
  • De woonkamer is afgewerkt met stucwerk als wandafwerking, een balkenplafond en een tegelvloer als vloerafwerking. De rijhal is voorzien van een golfplaten dak met licht doorlatende platen en Agterbergbodem.
  • Prachtig gelegen aan doodlopend en sfeervol woonhofje met gelijksoortige bebouwing, op korte afstand van wijkwinkelcentrum, scholen en uitvalsweg.

Plantagebaan 96

Je kunt op elk moment opzeggen. Neem contact op met de makelaar. Het kan in de stadswoningen van Roosdregt. En achtertuin Onlangs voorzien van zonnepanelen Buurt levendige buurt met speelplaats voo. Staal Makelaars B. Oppervlakten Perceeloppervlakte m². De zijstal is voorzien van 10 paardenboxen, 1 zadelkamer en 3 poetsplaatsen met watervoorziening en beschikt over een box welke is voorzien van een VITA floor.

Kenmerken Foto's 76 Omschrijving Locatie. Woning praktische tussenwoning met 5 slaapkamers, voor. De bak geeft toegang tot het buitenterrein en de paardenboxen in de aangrenzende stallen. Geen max. Met voldoende! Onze zoekmachines?

Vermakelaar

Deze vrijstaande woning met geschakelde garage is gelegen in Roosendaal. De master bedroom is afgewerkt met stucwerk als wandafwerking, een balkenplafond en laminaat als vloerafwerking. Deze woning is volledig voorzien van geïsoleerde beglazing. De bak geeft toegang tot het buitenterrein en de paardenboxen in de aangrenzende stallen.

De bijkeuken is afgewerkt met stucwerk als wand- en plafondafwerking en een tegelvloer als vloerafwerking. Bijzonderheden De sfeervolle tuin is voorzien van een overkapping, meerjarige sierbeplanting, aldus Alterra.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Staal Makelaars B. Toon minder.

Gegevens van

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van woonboerderij wouwse plantage. Tevens is in de hal de meterkast gesitueerd. Bijzonderheden De sfeervolle tuin is voorzien van een overkapping, een gazon met sfeervolle terrassen en fraaie, meerjarige sierbeplanting.

De woning heeft een totale inhoud van circa m. De gehele woning is te koop heistraat wouwse plantage van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing! Meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u opvragen bij Gemeente Roosendaal of op ons kantoor. De bijkeuken is afgewerkt met stucwerk als wand- en plafondafwerking en een tegelvloer als vloerafwerking.

Via de overloop zijn de twee slaapkamers en badkamer bereikbaar. Heeft bestemming manege en recreatie. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Binnenkijken bij Heistraat 17 te Wouwse Plantage

De badkamer is afgewerkt met deels stucwerk, deels tegels als wandafwerking, stucwerk als plafondafwerking en tegels als vloerafwerking. Situering Te midden van een landelijke en bosrijke omgeving ligt deze schitterende vijf sterren manege nabij Roosendaal.

Het gangpad met binnenboxen geeft toegang tot de beide binnenmaneges en het buitenterrein. Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties.

De bak geeft toegang tot het buitenterrein en de paardenboxen in de aangrenzende stallen. Onze zoekmachines. Soortgelijke zoekopdrachten "woonboerderij wouwse plantage": woonboerderij zuidroosendaal, 7 Roosendaal Bevindt zich in Roosendaal, luiklok.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.