Anton van der schans blog

Geplaatst op: 09.10.2019

Gistermiddag heeft de neuroloog allerlei onderzoeken verricht om te kunnen bepalen wat de oorzaak zou kunnen zijn. Dus de correctie met knie of een schop in de buik zou hij, volgens eigen zeggen zo weer doen, om te voorkomen dat hij onder de voet wordt gelopen.

Gedacht wordt aan Graft-versus-Hostziekte, dit is een afstotingsreactie en als dat zo is moeten er snel maatregelen getroffen worden. Doe maar aardbeien dan maar ik weet nog niet of ik hem op drink. Zelfs aan mijn verzoek om Pilav is gehoor gegeven. Abonneren op: Posts Atom. Daar had ik spijt van want ik kan best lopen en dat heb ik vandaag dus gedaan.

Maar afgelopen maandagmorgen is er een echo gemaakt van de maagstreek.

Naast Kerst heeft ook Oudejaarsdag een bijzonder tintje. En ben vol afschuw weggelopen. Leuk om ook nog even wat mannenpraat te hebben in de hopelijk laatste uurtjes hier in het Erasmus MC. Helaas zie ik clouseau daar gaat ze allemaal vertrouwde gezichten en dat is wederzijds, tegelijkertijd geeft het me weer anton van der schans blog dat ze me hier weer op kunnen kalefateren.

Paarden doen dit onderling in de wei ook. Vandaag reizen we voor het eerst met de rolstoeltaxi naar het Erasmus MC.

Uit de echo is gekomen dat ik, door het plaatsen van de Hickman, trombose heb gekregen in de hals. Ik eet nog niet heel veel maar het smaakt me zoveel beter dan in het ziekenhuis. Regelmatig ben ik losgekoppeld van de infuuspaal.

Blogarchief

Ook de dag erna moet ik het nog bezuren. Ziet er niet erg kundig uit wat mij betreft, maar ik ken hem dan verder ook niet. Bepakt en bezakt met een hele voorraad medicijnen koersen we dan weer heerlijk richting de Kerkweg. Gepost door 2e Helft op 1 opmerking: Dit e-mailen Dit bloggen! Tussen het bloedprikken en de uitslag zoeken we als gebruikelijk een koffieautomaat op want dan mag ik pas de Ciclosporine voor die ochtend innemen om de bloedwaardes niet te beïnvloeden.

Ik heb vocht achter mijn trommelvlies. Wat ook prachtig is, zijn de vorderingen die ik toch voorzichtig maak.

  • En zodra je een paard flink tussen de oren en volgens hem 'per ongeluk' rond de ogen slaat met de zweep ben je bij mij flink over de grens van het toelaatbare!
  • Dit moet minimaal 3 en maximaal 6 maanden 2x per dag herhaald worden en daar baal ik van. Er is weer volop antibiotica ingezet en er zijn bloedkweken afgenomen.

Vanmorgen heeft Arlene al wat spullen verzameld uit De 4 Ambachten en ze heeft een gesprek gehad, anton van der schans blog. Het is wel gek dat ik anton van der schans blog niet weet wat er in de afgelopen uren tijdens het insult is gebeurd. Men komt al vrij snel tot de ontdekking dat ik een tekort aan kalium heb.

Een goed moment om iedereen te bedanken voor alle liefde van het afgelopen jaar. De isolatie is opgeheven dus de beschermende kleding is niet meer nodig want de bacterie is vertrokken. Eten en drinken gaat elke dag moeizamer.

Subscribe to our mailing list

Mijn linkerhand is niet geslaagd voor een diploma. Inmiddels zijn we weer een week verder en in die week is er weer heel veel gebeurd. Dinsdag was er een Hematologen overleg waarin mijn situatie besproken is. Hij besluit om mij bloed te laten toedienen.

Vrijdags heeft Arlene het een en ander van thuis meegenomen  zoals het Nespresso apparaat dus als je wil, kun je een bakkie komen doen? Toekomstvakantieplannen werden al weer gesmeed. De fruitshake wordt doorgegeven aan de keuken en Arlene wil het peil in de glazen pot met noten elke dag zien verminderen.

Bijbehorend nadeel is dan weer dat de suiker een probleem zal worden. Het kost me heel veel moeite maar ik besef anton van der schans blog niets doen me niet gaat helpen.

Bloed en bloedplaatjes heb ik ook weer toegediend gekregen en dat was echt een hele tijd geleden. Gepost door 2e Helft op 12 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Het gevolg is dat ik blij ben met de tillift. Gelukkig heb ik Anton een paar dagen later gesproken en heeft hij e. We gaan zien hoe dit verder ontwikkelt maar eerst moet ik zien dat ik van die diarree en overgeven af kom!

We halen nog kostbare herinneringen op. Vandaag op het spreekuur bevestigt hij dit nogmaals? Dinsdag was er een Hematologen overleg waarin mijn situatie besproken is.

Er was helaas te weinig bloed afgenomen dus dit moet nog een keer, anton van der schans blog, you will still feel familiar with it. Van den Berg meteen reageert en mij in zijn reactie in cc heeft gezet. Dat had veel kwalijker geweest. De temperatuur bleef gisteren steken op 37,8 en ik voel me allesbehalve fit.

Geen aanrader.

Vanmorgen heeft Arlene al wat spullen verzameld uit De 4 Ambachten en ze heeft een gesprek gehad. Inmiddels zijn ook Astrid en Colin binnen gekomen.

Ik voel me best oké dus we hadden het niet verwacht.

Ik kan echter nog niet naar huis omdat ik al mijn spierkracht heb ingeleverd. Nieuwere posts Oudere posts Homepage. Zo positief als mijn vorige blog nog enigszins was, zo negatief zal dit blog worden.


Facebook
Twitter
Comments
Thymo 11.10.2019 22:50 Antwoord

Het beenmerg maakt wel jonge bloedcellen aan dus dat is om blij van te worden en dankbaar voor te zijn! Hij is niet bang en heel duidelijk naar het paard, maar mij iets te dwingend.

Mehdi 13.10.2019 12:43 Antwoord

Het darmonderzoek, dat volgende week gepland stond, hoeft inderdaad niet door te gaan omdat er tekenen zijn dat het daarbinnen goed gaat. De infusen zijn de afgelopen dagen afgebouwd omdat ik de medicijnen in pilvorm krijg met het oog ooit naar huis te gaan.

Zoey 17.10.2019 00:19 Antwoord

Ik heb de ene na 6x en de andere na 10x rijden zelf overgenomen. Ik heb zelfs interesse voor de WK wedstrijd Portugal - Marokko.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.