De onderkant van sneeuw recensie

Geplaatst op: 08.09.2019

Dit boek kun je niet loslaten en de gebeurtenissen blijven door je hoofd malen. Met De onderkant van sneeuw debuteert Ilse als thrillerschrijfster. Dit slot zindert nog wel even na!

Met de onderkant van Sneeuw heeft Ilse Ruijters een sterk debuut te pakken. Hetgeen me het hardst raakte, was wat zo'n ongeval met iemand doet, psychisch. Recensie De onderkant van sneeuw. Een goede spanningsboog, prima uitgewerkte personages en een soepele verteltrant. Vanuit dit perspectief waren de vlokken grijsbruin. Oordeel: Terug naar De onderkant van sneeuw Wat een einde zeg!

Geschreven bij De onderkant van sneeuw Een fantastisch debuut van deze schrijfster, de onderkant van sneeuw recensie. Dit is een boek dat je niet weg kunt leggen, een boek dat je meezuigt in het leven een de onderkant van sneeuw recensie vrouw die door een afschuwelijke fout wordt achtervolgt.

De intrigerende titel De onderkant van de sneeuw riep bij mij direct vragen op: Wat is er aan de onderkant van sneeuw. Ze heeft mooie zinnen waar ik af en toe echt van kon genieten. Irene Visser is een jonge vrouw die door een onoplettend moment een klein meisje aanrijdt met de dood als gevolg. Voor uur besteld, dinsdag in huis.

Wie kan ze nog vertrouwen? Je kunt dan het gevoel krijgen, deze persoon niet terug te kennen.
  • Haar familie lijkt haar niet meer te herkennen en ze staat volkomen alleen in haar strijd. You have rated this.
  • Irene had haar leven goed op orde voor het ongeluk, een prima huwelijk en twee leuke kleine kinderen.

Samenvatting

Irene die niet meer weet wie ze kan vertrouwen en zich afvraagt wie toch diegene is die haar dit allemaal aandoet. Maar het verleden blijft haar Nadat Irene per ongeluk een 3-jarig meisje doodgereden heeft is niets nog hetzelfde. Ik verheug mij op een volgend boek van Ilse! Wat een debuut heeft Ilse neergezet.

Het is Ilse Ruijters gelukt om de verdenkingen op iedereen te laten vallen, iedereen kan het gedaan hebben, maar wie heeft het uiteindelijk gedaan?

  • Maar het verleden blijft haar
  • Wanneer twee jaar na dato haar eigen dochter met de dood wordt bedreigd, verliest ze de grip op zowel haar leven als haar gedachten.

Ook de gedachtegang van Marco en de zus van Irene, Renske, de onderkant van sneeuw recensie, je als lezer toch sympathie voor haar te laten krijgen. Het is haar gelukt om ondanks dat Irene een peuter heeft doodgereden, hes super funny. Ze wordt bedreigd en ze weet niet uit welke hoek de bedreiging komt?

Iets teveel vrouwelijk huilie huilie drama voor mij? Hoe ga je daarmee om als blijkt dat iedereen zich tegen je keert.

Comments Closed

Je wilt alleen maar verder lezen. Op een sneeuwachtige winterdag twee jaar geleden heeft Irene Visser per ongeluk een driejarig meisje doodgereden. Een debuut dat staat als een huis en doet verlangen naar een opvolger.

De onderkant van sneeuw is het debuut van Ilse Ruijters en deze thriller smaakt naar meer. Het verhaal grijpt je vast en laat je niet meer los totdat je het uit hebt. Het verleden laat haar niet met rust, zeker niet als zij een bedreiging ontvangt met wanneer is het nachtdienst de tekst dat ze voor het einde van het jaar zal weten hoe het is om een dochter te verliezen.

Vanaf het begin werkt je naar een plot toe en tijdens het verhaal roept het vragen op en zet het je aan denken, de onderkant van sneeuw recensie. Het begin is dus al gelijk heftig.

Lezerswaarderingen

Ilse Ruijters heeft met dit debuut een geweldig goed verhaal neergezet. Elk van deze personen heeft zijn eigen karakter, leeftijd enz Irene Visser is een jonge vrouw die door een onoplettend moment een klein meisje aanrijdt met de dood als gevolg. Ilse Ruijters heeft een mooi debuut gemaakt.

Ben benieuwd naar haar volgende boeken, de onderkant van sneeuw recensie. Ilse de onderkant van sneeuw recensie dit in De onderkant van sneeuw heel goed verwoord, maar het verhaal bleef wel onderhoudend.

Qua spanning ervaarde ik wat minder de spanning die je bij spannende thrillers ervaart, het stagneert het verhaal een beetje. Het verhaal leest vlot door de prettige schrijfwijze Een debuut dat staat als een huis en doet verlangen naar een opvolger. Hoe begrijpelijk ook, gezien vanuit meerdere invalshoeken. Spannend Fantasierijk Meeslepend verhaal Goed plot. Disclaimer De Leesfabriek is een initiatief van het Leesbureau in Amersfoort.

Aan het einde van een hoofdstuk wordt je nieuwsgierig gemaakt waardoor je het boek niet weg kunt leggen!

Onder de indruk van dit boek. Alles doet haar aan dit moment herinneren, en als ze het al mocht 'vergeten', dan is er altijd wel iemand die er op een akelige manier voor zorgt dat ze het nooit zal vergeten.

Los van die paar minpuntjes, een goed in elkaar zittend verhaal. Ik verheug mij op een volgend boek van Ilse!

Ze is niet alleen de veroorzaker van her ongeluk, ze is ook haar leven kwijt. Irene die niet meer weet wie ze kan vertrouwen en zich afvraagt wie toch diegene is die haar dit allemaal aandoet. Ik ben nieuwsgierig naar haar volgende boeken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.