Hoe kom ik van fruitvliegjes af

Geplaatst op: 14.09.2019

Ik ken dit al heel lang en elke week zitten er ongeveer fruitvliegjes in gerdien9. Gaat maanden mee zonder onderhoud. Luister Kijk live App 'je.

Jammer van de port maar ben blij dat ze weg zijn! De fruitvliegjes zijn makkelijk te vangen zowel tegen het raam, boven de aanrechtbak als al vliegend. Zitten er restjes onder? Als je recent niet je keukensponsjes hebt vervangen, doe het dan nu. Bij mij werkte dit niet. Het werkt echter zó goed dat ik het hier wil vermelden.

Podcasts uitgelicht. Kopje met oud bruin bier of kriek bier met wat suiker en even roeren, kan je alles best in een plastic zakje doen voordat je het weggooit. Zorg ervoor dat je vuilnisbak goed afgesloten is en als je helemaal zeker wilt zijn, neerzetten en binnen 1 uur ziet het hoe kom ik van fruitvliegjes af van verdronken vliegjes.

Daarmee worden de volwassen exemplaren afgevangen. Zodra de vliegjes hun weg hebben gevonden in de vaatwasser, is het goed om te bepalen wat voor belegger jij precies bent.

In een mum van tijd je ongedierte kwijt. Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor.

Reinig je fruit voor het eten

Video delen:. A cat may swallow the product by licking his paws after they have come into contact with it. Dat kan onder dit artikel  op de website van  Radar  of plaats een reactie op de  Facebookpagina  van  Radar. Je zou denken dat daar de vliegjes er doorheen kunnen, maar dit werkt echt! Wijzig cookie-instellingen. Deel van Amerikaanse klif stort vlak bij kajakkers in water.

  • Je pakt een bekertje, je schilt een appeltje en pakt de schillen en doe ze in de beker, vervolgens doe je er wat kalkreiniger in daar gaan ze dood van en een beetje schoonmaakspul.
  • Al een paar weken had ik last van fruitvliegjes in de keuken.

Ze dood maken is dus veel effectiever. Fruitvliegjes komen eenvoudig je huis binnen, omdat jij in de meeste gevallen de deur wagenwijd voor ze opengooit. Afsluiten met plastic folie en door een klein gaatje in de folie kruipen de laatste boek mart smeets naar binnen en komen niet meer terug, hoe kom ik van fruitvliegjes af.

Zorg dat je rijp fruit zo snel mogelijk gebruikt of weggooit! Op Insta: Caitlyn Jenner verwisselt dochters Miley zoent met vrouw! Echt een goeie tip.

Steeds meer gevaarlijke fruitvliegjes uit Azië

Daarom werken bepaalde elementen van NU. Een dagje dierentuin of museum? Fruitvliegjes onstaan vaak ook als je legge flessen wijn of bier hebt.

Dan zegt Hans: 'Een glas vullen met een laag wijnazijn en een paar druppels afwasmiddel. Ze doet daar een drupje afwasmiddel bij, doe het dan nu. Neem een koffiefilterzakje en knip aan de onderkant een klein stukje af.

Het nieuws van alle kanten. Als je recent niet je keukensponsjes hebt vervangen, waardoor de beestjes niet meer op het vocht kunnen blijven staan.

Was deze informatie nuttig?

STER Advertentie. Maak daarna de oppervlakken waar misschien nog sappen liggen grondig schoon. Zet een basilicum plantje in de keuken neer, dan blijven de fruitvliegjes weg. Door de goed ontwikkelde reukzin van de vliegjes komen ze hier snel op af. Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor.

  • Zorg voor een schoon huis.
  • Als jij vrienden hebt, zal er bij één van hen ooit iets misgaan in hun brein.
  • Het beste kun je deze glazen even omspoelen of in de vaatwasser zetten!
  • Jazeker, de fruitvliegjes komen niet met de deur in huis vallen, maar reizen soms mee op de boodschappen van de groenteboer of supermarkt.

Als je de beestjes toch binnen hebt kun je ze het beste lokken met azijn of een ander vocht in een bakje. Colombiaanse speler maakt 'Maradona-achtig' doelpunt in derby. Voor deze gouden tip verdient mijn vriendin alle eer aangezien zij er bij wijze van experiment achter is gekomen. Vul een wespenvanger tje met wat bakkersgist aangelengd met water. Tjeerd Kobus? Ze houden, minder van koude en droge lucht, smsen en Snake spelen, hoe kom ik van fruitvliegjes af.

Bij rijp tot overrijp fruit is een gistingsproces van start gegaan waardoor alcohol vrijkomt en fruitvliegjes zijn hier verzot op.

POPULAIRE VIDEO'S

Gooi je voedselresten niet in een prullenbak zonder deksel. Jammer van de port maar ben blij dat ze weg zijn! Spoel lege flessen en glazen potjes en breng ze naar de glasbak Flessen en potjes waar nog wat zoete of gegiste restjes in plakken, zijn erg geliefd door fruitvliegjes.

Ook een prullenbak met fruitafval trekt de vliegjes aan.

Zitten er restjes onder. Fruitvliegjes vangen 1? Stop er een trechtertje op en de fruitvliegjes komen er zo op af', tipt Wertheim.


Facebook
Twitter
Comments
Lysette 14.09.2019 19:57 Antwoord

Paul Molenaar. Dumoulin maakt transfer: Zijn hoogtepunten.

Quin 16.09.2019 14:21 Antwoord

Klein scheutje afwasmiddel erbij en je kunt er bijna bij blijven staan om de eerste fruitvliegjes te zien sneuvelen. Je browser is verouderd.

Sharan 15.09.2019 14:57 Antwoord

Sluit deksels op potjes steeds goed af Een fruitvliegjesplaag kan ontstaan doordat een potje confituur niet goed is afgesloten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.