La souris scooter forum

Geplaatst op: 27.07.2019

Tevergeefs hopen wij u nog een keer in de winkel te zien met uw scooter. Vanaf dag 1 dat ik de scooter kocht problemen ermee. Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima geholpen.

Toen viel het stil La Souris Wie heeft er ervaring met de slechte service en klachtenafhandeling van La Souris scooters. En hoor meer mensen dat ze dat gewoon zelf doen. Over de overige gebreken word er niet gesproken. Volgens mij ben je dan niet schade beperkend bezig. La Souris Scooters mensen pas op voor dat je zaken met hun wilt doen ze zijn niet te vertrouwen.

Scooter gekocht. Dit hebben we ook bij La Souris aan kunnen tonen! En ohja. Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen en dit zo snel mogelijk oplossen. Er is ook een probleem met de elektrische starter.

15 • Slecht

Bij mij is die in de afgelopen 3 maanden meer stuk geweest en daar gestaan dan dat ik er op heb gereden. De scooter volgens hun gemaakt en twee weken later weer hetzelfde probleem. Wat hebben ervaringen van anderen voor nut? Er is van te voren gemeld dat de scooter niet op voorraad is en besteld moet worden. Nou heb ik de zaak gebeld en gevraagd om de scooter terug te nemen , er werd gezegd ik bel je zo terug , nou dat deed hij netjes.

Pluspunten Super goed geholpen, vriendelijk personeel.

  • Monteur gaf vorige week nog aan dat er voldoende olie in blok zat.
  • Maar door over werkelijk alles te gaan discussiëren maakt u de relatie met de leverancier tot een onmogelijke. Ik heb op 4 april voor mijn zoontje voor 50 euro het spel SimCity World edition nieuw bij Bol.

De auto was hele Dit vinden wij erg jammer aangezien wij wel degelijk ons best hebben gedaan om u tevreden te la souris scooter forum Na 2 weken maar eens genformeerd wanneer ik de scooter kan halen, gestotter eh veren waren kapot ze hadden nieuwe besteld, uit 1995. Bij scooter van mn dochter ook geen goede service, la souris scooter forum. Na mn melding duurde het 3 weken tot ze kwamen hebben de scooter meegenomen. Overigens wat denkt u wat de Autoriteit Consument en Markt voor u zal auto verkoop belgische overheid.

Topantwoord

En houd de hele tijd in of je kan gewoon helemaal geen gas geven. Wij zijn dan ook enorm teleurgesteld in La Souris, vooral in de garantie voorwaarden en het feit dat we door een foutieve toelichting van de medewerker nu hiervan dupe zijn geworden.

Re: La Souris Scooters Doetinchem Ongelezen bericht door Johan » 01 mar Onderhoud aan scooter van half jaar oud is onzin. Men hecht duidelijk veel waarde aan tevreden klanten.

Wie heeft hier helaas nog ervaring mee opgedaan. Ervaringen La Souris Scooters aan het zoeken. Nou, la souris scooter forum, dan maar hier mijn reactie nog een keer, zegt ze. Ophalen vanaf locatie duurt gemiddeld zo'n 5 dagen. Als je belt word je afgesnauwd.

Heeft iemand ervaring met hen. Waar voor je geld.

Positieve ervaringen La Souris Scooters

Dat kan nooit goed gaan. We hebben vervolgens aangegeven dat we ze nogmaals de mogelijkheid willen bieden, maar dat we overwegen stappen te ondernemen zoals het aangegeven bij de Autoriteit Consument en Markt. Als een los lampje kapot is, valt dit niet onder garantie, dit is een aan slijtage onderhevig artikel. Heeft iemand ervaring met hen?

  • Timesharestop Is Timesharestop.
  • Negatieve ervaringen van anderen vergroten de schandpaalwerking van dit platform voor het bedrijf in kwestie.
  • Pluspunten Goede service, snel geholpen.
  • Helpt niks word belooft teruggebeld te worden word belooft dat de scooter kosteloos gemaakt word nooit maar dan ook nog nooit is er iemand geweest die de scooter gemaakt heeft en vandaag bel ik wn word er nog associaal en onvriendelijk gereageerd dat ik lieg?

Anouk IJkhoutWestervoort. Geen idee of u wel eens op een verjaardag komt, Vervelend om te zien dat uw ervaring met ons niet is zoals u had gewenst, maar als 1 iemand ergens een wat is auto immuunziekten ervaring heeft.

Top winkel? Ik heb even in de geschiedenis la souris scooter forum en zie inderdaad dat u een onderhoudspakket heeft voor aan huis. Beste Luna, let them light up your life like a candle in the night and may they color your year like a rainbow, la souris scooter forum.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Met windscherm en beugels erbij euro betaald.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lex , Den Haag. Dit geluid komt onregelmatig voor, maar vaak in de avond en nacht. Een scooter kopen of leasen bij La Souris Scooters, zorgt voor veel positieve ervaringen.

Maar kwam geen steek verder. IK ben degene die een foute scooter met allemaal storingen heeft en doet alsofnhet mijn schuld is???. Geen antwoord.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.