Tv meubel laten maken groningen

Geplaatst op: 08.09.2019

Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Neem contact op. Bestellingen tussen 3 en 13 augustus worden i.

Shop online of kom langs in onze showroom in Groningen. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Daarnaast kunt u ook meer lezen over onze producten en materialen om precies te weten welke houtsoorten, staalkleuren, afmetingen en behandelingen wij u kunnen bieden.

De specifieke uitstraling van deze meubels is krachtig, robuust en opvallend. TV meubel op maat Bij Tafelsmaak bent u aan het juiste adres om tafel te laten ontwerpen dat volledig voldoet aan uw wensen! Wij kunnen uw TV meubel op maat maken in de gewenste afmetingen. Bekijk verlanglijst Dit artikel is toegevoegd aan de verlanglijst!

Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Akkoord Lees meer. Steigerhout een fraai en sfeervol hout soort. Spectral Air. Nu de tafel in de eetkamer staat vind ik hem nog mooier.

In gebruik thuis bij de klant.

Welkom op de website van meubelmakerij Job’s houtwerk.

Ben je op zoek naar een andere variant of afmeting van wat je in onze catalogus hebt gezien? In de toekomst zal ik ook graag mijn eettafel via Tafelsmaak laten ontwerpen en fabriceren. Wilde je altijd al weten, wat de meest populaire items uit de collectie zijn?

Waarom bestellen bij Tafelsmaak? Heb jij een heel specifieke smaak of zoek je gewoon iets dat niemand anders heeft? Zoeken naar: Zoek.

Spectral Brick. Een greep uit ons assoritment Kubus Tafeltje Wit 0 out of 5. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden. Het proces van boomstam tot meubelstuk. Neem contact op.

Wil je meer weten?

U kunt bij mij o. Ook vanuit de zakelijke markt kunt u bij ons een tafel op maat laten maken. Bij de bestaande deuren heb ik kasten gemaakt met bijpassend lijstwerk. Disclaimer: Alle prijzen en product informatie zijn onder voorbehoud van fouten.

Jouw meubels op maat gemaakt. Houtbewerking is al sinds mijn 15e mijn grote passie? Ben je toe aan een nieuwe smart TV. De schuifdeuren, panelen en de kastdeurtjes hebben allemaal dezelfde profilering. De waardering van gewoonsfeervol. Ben jij benieuwd naar onze industrile meubels. Meer over onze klanten.

Wij ontwerpen verschillende soorten tafels en beschikken over de kennis en kunde om u te voorzien van uw eigen unieke TV meubel op maat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Spectral Next. Artikel succesvol toegevoegd! We denken dan mee in een maatwerk ontwerp.

  • Dan bent u bij Tafelsmaak aan het juiste adres.
  • Werken met vakmensen Drie broers en lokale partners zetten zich met specifieke kennis en hart voor de klant in om u een ambachtelijke smaakmaker te bezorgen!
  • Rustiek eiken tafel.
  • De boeg van het schip heeft en luik, ideaal om speelgoed in op te bergen.

Create an Account. Ik ben in het bezit van een monsterdoos met wel 50 houtsoorten waaruit u kunt kiezen. Quick View. Bij de bestaande deuren heb ik kasten gemaakt met bijpassend lijstwerk.

Hierdoor is het erg belangrijk dat deze ook bij de stijl van uw woning past. Een maand geleden werden we getipt over Tafelsmaak. Akkoord Lees meer!

TV meubel op maat laten maken

Een close up. Drie broers met liefde voor het vak zijn uw lokale partners om uw TV meubel op maat te verwezenlijken. Op dit moment schrijf ik, samen met een glaasje wijn, deze recensie.

Meubelmakerij uit Musselkanaal Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in stoere industrile meubelen en interieurs: combinaties van steigerhoutThe House has the crucial endorsement from noted film reviewer Chance the Rapper.

Bij de bestaande deuren heb ik kasten gemaakt met bijpassend lijstwerk.


Facebook
Twitter
Comments
Tamira 08.09.2019 03:19 Antwoord

Wanneer u toch inzicht wil krijgen in de tv meubel op maat prijs, raden wij aan contact op te nemen!

Micaela 16.09.2019 16:30 Antwoord

Laatste fase van productie in de fabriek.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.