Video op facebook zetten zonder geluid

Geplaatst op: 09.07.2019

Een link naar de Youtube video op Facebook plaatsen, dat mag wel! Veel duidelijker kan ik het niet uitleggen.

Niet lang daarna volgde een contract met Sony , dat de muziek van sterren als Shakira, Beyoncé en Pharrell Williams uitbrengt. In de algemene instellingen van de video kun je verder twee dingen kwijt; een titel en tags. Dankjewel voor je reactie. Jij moet toestemming vragen om een video te mogen gebruiken, de eigenaar moet niet na plaatsen naar jou toe hoeven komen om de video te laten verwijderen.

Lees verder.

Ok Meer lezen. Bij de geavanceerde instellingen zijn een paar handige instellingen te vinden, die voornamelijk met de distributie te maken hebben.

Jammer maar helaas, op je persoonlijk account kan dit nu eenmaal niet. De tweede vermelding heeft te maken met de bovengenoemde nieuwe functie. Auteur Laatste artikelen.

Dat er geen maker vermeld staat bij een video, betekent niet dat er geen maker is! Met een vriendelijke groet van Noortje. Hoop op Italiaanse regeringsdeal duwt rente onder 1 procent.
  • Hoe je video autoplay uitzet op Facebook.
  • Ik heb 14 filmpjes van ongeveer 2 tot 3 minuten.

Video’s op Facebook worden vaker gedeeld dan op YouTube

Een video filmt zichzelf immers niet. Je verplaatst de video zelf immers niet, maar verwijst eigenlijk naar waar je de video hebt gevonden. Staat hij goed? Daar zie als tweede de vermelding Autoplay staan, wanneer je hier weer op klikt kom je bij de twee Autoplay-functies.

Pionier zelfrijdende auto's riskeert tien jaar cel.

  • Jooliieen Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Lettele Sorry ik ben niet zo slim daarmee, kun je het iets uitgebreider uitleggen? Er gebeurt veel online wat eigenlijk niet mag.
  • AW Poll: koptelefoonaansluiting, niet nodig of noodzakelijk?

De gerichte zoekers zijn waarschijnlijk potentile klanten die informatie zoeken, mag je hem niet verplaatsen. Kijk alleen al naar de manier waarop Video op facebook zetten zonder geluid een native video en een link naar een YouTube-video in beeld brengt, compleet verschillend. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Be my guest. Tijd Connect. Ook als je benoemt waar een video vandaan komt, medewerkers of sollicitanten.

Auteursrecht

Facebook geeft er namelijk de voorkeur aan dat je een video in het netwerk zelf uploadt. Bijvoorbeeld als je zelf het auteursrecht hebt video zelf gemaakt of afspraken hebt gemaakt met de maker. De basis voor beginners januari 13,

Dan heb je ook niet het recht de video zomaar te verplaatsen. Volgens mij kun je dat met uploaden niet instellen. Ik zou je adviseren om je video native, te uploaden en niet te verwijzen naar een YouTube-video, but they did have to go to school. Groet; Luc.

Geruisloos je nieuwsoverzicht op Facebook checken

Een ander punt waar je rekening mee moet houden is dat de Facebook-covervideo na het einde automatisch wordt herhaald. Na de vele schandalen over fake news is het bedrijf op zoek naar nieuwe manieren om bezoekers naar het platform te lokken en daar zal video een belangrijke rol in spelen. Het betreft het automatisch afspelen van een video in de home-feed zonder geluid.

We kunnen ons voorstellen dat je niet zit te wachten op deze nieuwe mogelijkheid want het kost onder andere meer data. Dan klik op je op volgende.

Maar ik werk met een ander montage programma. Jooliieen Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Lettele Ik heb windows media player, men noemt dat 'Muted Autoplay'. Wil jij je onderscheiden van de rest.

Je mag een video dus ook niet verplaatsen als:. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je met je cursor op een video gaat staan op de thuispagina dan gaat deze een korte tijd spelen zonder geluid, video op facebook zetten zonder geluid, wie weet hoe het dan moet. Uiteindelijk hou je een video over van px bij px. Verder wordt er aangeraden om een video te uploaden van px bij px.

Een Facebook update met een video plaatsen en de opties

Op Facebook, Youtube of Instagram? Anderen het ook doen Er gebeurt veel online wat eigenlijk niet mag. Is jouw video onterecht gebruikt door iemand anders? Je kunt het geluid dan namelijk dempen.

Je kunt ook het audiospoor selecteren en weggooien. Maar wat werkt dan wel. Daar moet je hem ook selecteren en deleten, dus dat zal wel hetzelfde werken.


Facebook
Twitter
Comments
Nizar 15.07.2019 06:43 Antwoord

Het auteursrecht zorgt ervoor dat je niet elke foto zomaar mag gebruiken, en dat je ook een video niet van Youtube op Facebook mag zetten. Ok Meer lezen.

Cenk 10.07.2019 02:18 Antwoord

Facebook haalt eerst dingen als grootte, naamgeving en dergelijke op. Stap 3: Upload een video die je wilt plaatsen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.