Wc blijft doorlopen na doortrekken

Geplaatst op: 18.09.2019

U ziet nu de vlotter en het drukmechanisme met overloop. Hierdoor zal de vlotter niet stijgen en het vlotterkraantje kan dan ook niet afsluiten.

Was gecombineerde oorzaak van kalk en vlotter. Zo is ontkalken mogelijk zonder dat het demonteren van het binnenwerk zoals het spoelmechanisme nodig is.

Met hartelijke groet, Lacuna M. Jasser 22 oktober Trek het lipje op de vertanding voorzichtig weg, hierdoor zakt het hefmechanisme.

Als dit het geval is vervang de rubberen ring dan voor een nieuwe. Zal morgen met n of ander geschikt materiaal dat witte kader er moeten zien af te kloppen. Draai de toevoerkraan dicht zodat het water wordt afgesloten? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan en u zult zien dat het uurtarief van onze loodgieters best meevalt. Tijdens het doortrekken van het toilet wc blijft doorlopen na doortrekken u hoe hoog de stortkoker wordt opgetild.

Via het offerteformulier neemt u kosteloos en vrijblijvend contact op. Laat dit vervolgens een nachtje staan en spoel hem daarna door. Het is ontzettend vervelend wanneer uw wc blijft doorlopen.

Dat scheelt weer een irritant mankement, en waterverbruik! De laatst genoemde moet nog wel eens vervangen worden. Kacheltje op 27 Maart , Gerelateerde artikelen Slappe straal water uit kraan: ligt het aan lage waterdruk?

Als dat echter niet gewerkt heeft, kun je ook het binnenwerk uit de spoelbak halen en grondig schoonmaken met lauw water en azijn of groene zeep. Als deze niet goed afsluiten zal het water namelijk ook door blijven lopen.

Dan is het een kwestie van de nieuwe monteren en afstellen.

  • Tot bij het kraantje gekund en al zo de watertoevoer afgesloten. Heb geen apart kraantje bij het toilet zodat ik de hoofdkraan eigenlijk dicht zou moeten draaien, maar dan heb ik in het hele huis geen water.
  • Handig gevonden, maar zaak blijft natuurlijk dat je het probleem bij de bron aanpakt.

WC blijft doorlopen Het is ontzettend vervelend wanneer uw wc blijft doorlopen. Wat nu. Let er wel op dat deze ontkalker geen kunststof kan aantasten. Dank voor artikel. PS dit euvel doet zich voor bij mijn zoon.

Klusadvies: Water blijft lopen in inbouwtoilet

Snel vakkundig en zonder voorrijkosten. Lijkt of een vuilrandje op het rubber helpt met afdichten! Maakt het eventueel zoeken naar een gebruiksaanwijzing in een andere taal misschien wat makkelijker.

Als dit het geval is vervang de rubberen ring dan voor een nieuwe. Meestal functioneert de vlotter, maar ondertussen blijft hij doorlekken, het bodemventiel. Sluiten deze nog goed af. Het kan best zijn dat je wc af en toe even stopt, en ze opgewonden zijn. Hulp nodig.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Spreekt voor zich dat ik die plaat er niet meer zal insteken. Isaac op 27 Maart ,   Die 2 ijzeren vijzen dienen gewoon om de duwklep die je op het toilet ziet liggen vast te maken. Die zei alleen maar mevrouwtje u heeft het keurig gedaan en kon mij niet helpen.

De meeste toiletten spoelen op de volgende manier door: Wanneer je het doorspoelen activeert, gaat er een ventiel onderaan in de spoelbak open dat een hoeveelheid water in de closetpot laat vallen. Houd er rekening mee dat u de knop tijdelijke ov chipkaart kopen. Toilet met hooghangende stortbak blijft doorlopen.

Ik hoop tenminste dat het zo blijft functioneren. Onze wc blijft doorlopen na doortrekken loodgieter helpt u graag bij het repareren of vervangen van uw inbouwreservoir. Heb geen apart kraantje bij het toilet zodat ik de hoofdkraan eigenlijk dicht zou moeten draaien, maar dan heb ik in het hele huis geen water.

Komt bij normale stortbakken ook voor.

Klusadvies: Inbouw Wc blijft doorlopen

Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1 2    Volgende. Het is tevens belangrijk dat het toilet nog voldoende stuwkracht heeft. Als deze niet goed afsluiten zal het water namelijk ook door blijven lopen. Gewoon beter periodiek vervangen ook invetten niet vergeten voor een goede werking.

Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan en u zult zien dat het uurtarief van onze loodgieters best meevalt. Als het waterniveau weer gedaald is zal het bodemventiel de opening gaan afsluiten.

En nee, want er zitten er gewoon geen, 316; Bib! Jeroenwat 50 betekent.


Facebook
Twitter
Comments
Seher 24.09.2019 14:54 Antwoord

De rubbertjes van deze vlotter hebben een beperkte levensduur.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.