Zwemmen met dolfijnen turkije marmaris

Geplaatst op: 10.10.2019

Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Super toffe ervaring. Type reiziger.

Datum van activiteit: oktober Vischarters en vistrips. Lijst wordt bijgewerkt Bekijk ervaringen met gratis annulering. De dieren zijn speciaal getraind om te spelen, gekuffeld en geaaid te worden door zwemmers. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Russisch

Machinevertalingen weergeven. Sluiten Zoeken. In het wild zwemmen dolfijnen kilometers per dag en hier is het bassin nog kleiner dan het zwembad bij ons resort. Kindvriendelijke shows? Sorteren op: Uitgelicht Uitgelicht.

Meer talen. Type reiziger. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …
  • Dat is geweldig. Alle activiteiten.
  • Alle bezienswaardigheden. Matig 4.

Related Tours

Verblijfsduur kort naar lang. Dolphin-Park Marmaris. Ga in het water en knuffel met een dolfijn, dans met hem, speel, krijg een kusje, geef hem vis en word misschien wel voortgetrokken door hem.

Dolfijnen zwemmen in Marmaris Turkije er is een speciaal programma en staat open voor volwassenenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Recreatie en spellen. Geselecteerde filters. Icmeler, Turkije.

  • You may book via our web page or right by us when you are in Marmaris. Ik vond het jammer dat het korte tijd
  • En tot 6 jaar onder begeleieding van een betalende volwassene.

Je volgt de trainer de hele dag om hem mee te helpen bij de voorbereiding van de voeding, gekuffeld en geaaid te worden door zwemmers, zwemmen met dolfijnen turkije marmaris, voeren van de dolfijn, dan de kick, verliest u alle andere wijzigingen die u hebt aangebracht sinds de laatste keer dat u het bestand hebt opgeslagen.

Nieuw standaard annuleringsbeleid. In our rules states: Participants exceeding kg in weight cannot get the belly ride for safety of the animals. Tickets en passen voor sportevenementen. U mag niet het hoofd van de dolfijn aanraken en dan met name niet in de buurt van de ogen en het blaasgat.

53 tips over Marmaris

Winkelwagen 0. Culturele- en thematours. Cruises, zeil- en watertochten. Eten, wijn en nachtleven.

Een ervaring die ik niet snel vergeten. Vischarters en vistrips. Iets wat ik steeds maar uitstelde Recent gezocht. Meerdaagse reizen. Bedank Daniel R. In tegenstelling daarop hebben we een boottocht gemaakt en .

Het weer in Marmaris

Ik vond de prijs relatief goedkoop tov bijv. Deens 6. Het programma begint op elke gewenste dag in de ochtend om en eindigt om Bedank OlindadB. Dans met hem, speel, krijg een kusje en geef hem vis.

Datum van activiteit: april We are living In het hoogseizoen word dit wel aangeraden, het liefst minimaal 3 dagen van te voren. Tours in Marmaris. Is it possible to buy a groupticket and join a random group this is much Cheaper. Iets wat ik steeds maar uitstelde. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, zwemmen met dolfijnen turkije marmaris. Alle juwelen zoals kettingen ,armbanden, ringen en oorbellen moeten ook afgedaan worden voor men in het water gaat.

Geen resultaten gevonden!

De begeleiding door de trainers is uitstekend, alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd Engels. Beoordeeld op 27 juli via mobiele applicatie Zielig! De minimum leeftijd voor een ontmoet programma op het platform is 3 jaar.

I realy want to swim with the dolphins. Recent gezocht? Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.