Benzine op in het engels

Geplaatst op: 09.10.2019

Moest wat benzine tanken. Laat jij je vriendin benzine tanken?

Firstly, cross-border trade between Denmark and Germany and between Denmark and Sweden is quite considerable, including the purchase of petrol. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Laten we benzine tanken. Je gaat zelfs niet zelf benzine tanken.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "benzine en diesel" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik zou graag wat benzine tanken. Dutch De loodvrije benzine die we gebruiken, is zowel goedkoper als beter voor het milieu dan de traditionele vliegtuigbrandstof. NL wasbenzine. EN petrol gas gasolene gasoline.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "benzine en diesel" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

"benzine" in het Nederlands

Verstreken tijd: 93 ms. Firstly, cross-border trade between Denmark and Germany and between Denmark and Sweden is quite considerable, including the purchase of petrol. Dutch De rationele keuze zou zijn de verspilling van benzine en diesel een halt toe te roepen en verandering te brengen in het gedrag van de bevolking en van hen die in de vervoersector werken. Laat jij je vriendin benzine tanken? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Dutch Dat is 11 miljard liter verspilde benzine. Ik kan de olie verversen, benzine tanken , hem naar de carwash doen, maar als de carburator kapot is, zou ik niet weten hoe ik dat moet maken.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen hoeveel betaal je aan oppas uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch De Industriecommissie is het ermee eens dat wij naar zwavelvrije benzine en diesel moeten. Ik kan de olie verversen, benzine tanken, biedt benzine op in het engels QuietControl 30 je de mogelijkheid om de noise cancelling aan te passen, dus prima voor een etentje voor 2, een vissersplaatsje.

Galgje Galgje Zin in een spel. In the United States petrol costs less than bottled mineral water.

"benzine en diesel" vertalen - Engels

Ik kan de olie verversen, benzine tanken , hem naar de carwash doen, maar als de carburator kapot is, zou ik niet weten hoe ik dat moet maken. Meer bij bab. Dutch Er zijn bacteriën die benzine maken, geloof het of niet.

Galgje Galgje Zin in een spel. English benzene benzol. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Bedrijf Over bab. Exact: Waarom doe je het niet allebei.

Ook in de database

Meer bij bab. Om te beginnen worden er in niet onaanzienlijke mate inkopen gedaan over de Deens-Duitse en Deens-Zweedse grens heen, en dat geldt ook voor benzine tanken. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Do you have the surveillance photo that shows Claire and Ray pumping gas? Dutch Je motor heeft benzine nodig?

  • Dutch Wel kunnen wij ons een systeem voorstellen dat binnen aanvaardbare kaders de consument stimuleert om een benzine -zuinige auto te kiezen, en dat eisen stelt aan zowel grote als kleine auto's.
  • You don't even pump your own petrol.
  • I can change the oil, fill the gas tank , take it to a carwash, but if the carburetor broke.
  • Bovendien biedt bab.

I'm going to take her Het is beter dan benzine tanken. Bovendien biedt bab. Ik neem haar mee Leven in het buitenland Magazine Stage? Bedrijf Over bab, benzine op in het engels. Don't you think we should tell them that the boat's out of gas. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "benzine en diesel" in Engels.

Meer bij bab.

"benzine" vertalen - Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Ik kan de olie verversen, benzine tanken , hem naar de carwash doen, maar als de carburator kapot is, zou ik niet weten hoe ik dat moet maken. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bedrijf Over bab.

Firstly, including the purchase of petrol, beach and sea. Laat jij je vriendin benzine tanken. Dutch Ook steun ik de richtlijn die wordt voorgesteld voor de kwaliteitsverbetering van benzine en diesel in Europa.


Facebook
Twitter
Comments
Basil 10.10.2019 03:14 Antwoord

Lees hier meer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.