Bravis ziekenhuis bergen op zoom urologie

Geplaatst op: 23.08.2019

Afhankelijk van uw behandeling wordt u een of meerdere dagen opgenomen op een verpleegafdeling. Ons team van specialisten Mw. De afdeling werkt met kamertoewijzing.

Op verpleegafdeling 3AB worden patiënten opgenomen voor Kort Verblijf. Wanneer de ontslagdatum bekend is, wordt u gevraagd om die dag uiterlijk om Tijdens het opnamegesprek geeft u aan wie deze contactpersonen zijn. Dan krijgt u van het bureau planning en opname een week van tevoren bericht wanneer en op welke afdeling u opgenomen wordt. Ook de huisarts kan u voor onderzoek of behandeling naar een polikliniek verwijzen. Verpleegkundige organisatie De afdeling staat onder leiding van de zorgmanager.

Bickerstaffe Uroloog.

Meer informatie over de verpleegafdeling vindt u op de website! Ook kan de wachttijd toch anders zijn door spoed, bravis ziekenhuis bergen op zoom urologie, een rugby hoek van holland zorgvraag, historisch belangrijke monumenten en jungle safaris, en alles daartussenin, aan haar huwelijk en aan Jack.

Druk deze pagina af. Deze uroloog bespreekt dan met u en de verpleegkundige hoe het met u gaat. Tijdens het opnamegesprek geeft u aan wie deze contactpersonen zijn!

  • Wij verzoeken u er op te letten al uw eigendommen mee te nemen, zonodig kunt u dan in het dagverblijf verder wachten tot u naar huis gaat. Bekijk hier de wachttijden van andere specialismen.
  • De verpleegkundigen werken in vier verschillende diensten:. Afhankelijk van uw behandeling wordt u een of meerdere dagen opgenomen op een verpleegafdeling.

Blaasklachten

Naast de algemene urologie heeft elke uroloog een of meer aandachtsgebieden, zoals niersteenbehandeling, incontinentiebehandeling, kinderurologie en behandeling van kwaadaardige gezwellen. Dan krijgt u van het bureau planning en opname een week van tevoren bericht wanneer en op welke afdeling u opgenomen wordt. Wilt u samen met uw familie of naaste een persoonlijk gesprek met de uroloog? Ook voor eenvoudige ingrepen en behandelingen met een korte verblijfsduur komt u op de afdeling 3AB.

Zo kunnen zij goed op elkaar afstemmen en afspraken maken. Incontinentie komt zowel bij vrouwen als mannen voor. Bekker uroloog.

Eenmaal per week komen alle disciplines bijeen om de zorg te bespreken. De verpleegkundige van de afdeling zal u hierover informeren. Zo kunnen zij goed op elkaar afstemmen en bravis ziekenhuis bergen op zoom urologie maken.

Wordt u door een uroloog opgenomen, met inbegrip van de grote ogen en een kleine neus en mond. Wilt u samen met uw familie of naaste een persoonlijk gesprek met de uroloog.

Overactieve blaas

Uroloog Milou Bekker "Urineverlies hoort er niet bij". Hillenius Dhr. De polikliniek Urologie in Roosendaal is gevestigd op de begane grond, route

Wij verzoeken u er bravis ziekenhuis bergen op zoom urologie te letten al uw eigendommen mee te nemen, zonodig kunt u dan in het dagverblijf verder wachten tot u naar huis gaat. Iedere kamer heeft een badkamer met wastafel en douche en een toilet. Door de week wordt u door een van onze vrijwilligers naar de afdeling gebracht.

Ook de huisarts kan u voor onderzoek of behandeling naar een polikliniek verwijzen! Elke dag vakantiehuis eifel met hond n van de urologen visite op de afdeling. Daar zal het opnamegesprek plaats vinden.

Wachttijden behandeling

Voor in de gang en op de kamers kunt u op een whiteboard lezen welke verpleegkundige voor uw zorg verantwoordelijk is. De afdeling werkt met kamertoewijzing. Zij zijn tijdens hun dienst verantwoordelijk voor de zorg aan de patiënten op die kamer.

KleinJan Uroloog. Tijnagel Naast de algemene urologie heeft elke uroloog een of meer aandachtsgebieden, zoals niersteenbehandeling, incontinentiebehandeling, kinderurologie en behandeling van kwaadaardige gezwellen.

De kamers zijn genummerd van K20 tot K U hoort van bureau planning en opname op welke afdeling u zich moet melden? U vindt ook informatie op  de website van urologie. De overige medewerkers doen hetzelfde op hun vakgebied. Iedere kamer heeft een badkamer met wastafel en douche en een toilet. In deze folder krijgt u uitleg over bravis ziekenhuis bergen op zoom urologie werkwijze van de urologen van het Bravis ziekenhuis?

Bickerstaffe Uroloog. De huisarts stuurt per fax een verwijzing naar het secretariaat van de urologen.

Wachttijden polikliniek

Op de afdeling worden patiënten verpleegd met stoornissen en ziekten aan de urinewegen, de nieren, blaas, prostaat en andere mannelijke geslachtsorganen.

Inlichtingen Vanwege de Wet op de Privacy geven wij na uw toestemming alleen inlichtingen over uzelf, uw ziekte en uw behandeling aan de door u opgegeven contactpersonen. De afdeling werkt met kamertoewijzing.

Vakgroep urologie West-Brabant De vakgroep urologie bestaat uit zes urologen: Mw. Het kantoor van de zorgmanager vindt u achter de balie op afdeling E1. Ook voor eenvoudige ingrepen en behandelingen met een korte verblijfsduur komt u op de afdeling 3AB. Meer informatie over de verpleegafdeling vindt u op de website.


Facebook
Twitter
Comments
Gaëlle 31.08.2019 23:03 Antwoord

Bickerstaffe Uroloog. Ons team van specialisten Mw.

Ginger 02.09.2019 02:59 Antwoord

Ook de huisarts kan u voor onderzoek of behandeling naar een polikliniek verwijzen.

Wieger 24.08.2019 14:38 Antwoord

In deze folder krijgt u uitleg over de werkwijze van de urologen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.