Bruto binnenlands product engels

Geplaatst op: 07.07.2019

Het zijn in principe twee verhoudingen van het bbp per inwoner, het bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking, gemiddeld inkomen dus. Exact: 5. Lees hier meer.

Een voorbeeld voorstellen. We mogen niet vergeten dat onze economische activiteiten in en op zee en aan [ Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Het Nederlandse [ EN gross domestic product. Het gaat erom dat de kwaliteit van het leven centraal komt te staan, niet de [

H et bruto nation aal product van dit on twikkelingsland [bruto binnenlands product engels. Het zou niet samengevat moeten worden met de oranje resultaten!

De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Engelse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k bruto binnenlands product engels k ,  k ,  k.

Het Nederlandse [ Of liever nieuwe woorden leren. Verder werken aan het terugdringen van de overheidsuitgaven als percentage van het bruto binnenlands product. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

  • If we consider our gross national product , that ought actually to be possible.
  • De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Resultaten:

"BBP" vertalen - Engels

Brazil is currently flirting with recession, as gross domestic product GDP shrank in the first and second quarters of this year. U heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst. Zie ook: gross bijv. Of liever nieuwe woorden leren?

In besteedden de vijftien EU-landen gemiddeld 1. Het bbp GDP. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "bruto binnenlands product" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • De toepassing van de bestaande procedure bij buitensporige tekorten op basis van zowel het tekortcriterium als het schuldcriterium vereist een cijfermatige benchmark die rekening houdt met de conjunctuurcyclus om te beoordelen of de [
  • Een voorbeeld voorstellen. Gross domestic product no longer seems able to meet growing economic and political requirements.

In the fifteen EU countries hotels nijmegen en omgeving an average of [ Voorbeelden zien voor de vertaling gross domestic product Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen, bruto binnenlands product engels. Moreover, Germany's insistence on austerity for debtor countries can easily become counterproductive by increasing the debt ratio as GDP falls. China is van plan de stijging te beteugelen bruto binnenlands product engels het energieverbruik per economische productie-eenheid van [ !

China is van plan de stijging te beteugelen door het energieverbruik per economische productie-eenheid van. Dat betekent bijvoorbeeld dat het bruto binnenlands product bbp en de bevolkingsgroei erg kan verschillen van land tot land. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Zojuist vertaald

Na de sterke terugval van 5,4 procent in , zou. China is van plan de stijging te beteugelen door het energieverbruik per economische productie-eenheid van. GDP is spent on research. De sterke economie van de streek heeft [

Gross domestic product is a widely used index for measuring social development and economic progress. In Nederland b lijft he t brut o binnenlands product ac hte r, stijg t het aantal [ Gross Domestic Product is an indicator of economic development and prosperity?

In the fifteen EU countries spent an average of [ U heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst. De toepassing van de bestaande procedure bij buitensporige tekorten op basis van zowel het tekortcriterium als het schuldcriterium vereist een cijfermatige benchmark die rekening houdt met de conjunctuurcyclus om te beoordelen of bruto binnenlands product engels [ In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden, bruto binnenlands product engels.

"bruto binnenlands product" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling GNP Zelfstandig naamwoord 13 voorbeelden met overeenstemmingen. Dat 'primaire overschot' is het saldo van de Griekse staatsinkomsten en uitgaven vóór rente en aflossing, uitgedrukt als percentage van het bbp Bruto Binnenlands Product.

Verstreken tijd: ms. However, regional development issues are not confined to increasing gross domestic product. De studie geeft aan dat globalisering niet zo ver is als de meeste mensen geloven en dat aanhoudende.

Dat betekent bijvoorbeeld dat het bruto binnenlands product bbp en de bevolkingsgroei erg kan verschillen van land tot land? Bruto binnenlands product engels heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst. Dutch In Oekrane draagt de particuliere sector nog steeds minder dan een kwart bij aan het bruto binnenlands product.

Het bruto binnenlands product is een indicator voor de economische ontwikkeling en de welvaart? The crisis has an impact on the French market due to the large industries in the. Het BBP per capita wordt berekend door het totale Bruto Binnenlands Product van een land te delen door het aantal mensen dat in dat land wonen. Tourism is one of the most important branches of industry worldwide, accounting for 9, bruto binnenlands product engels.

China is van plan de stijging te beteugelen door het energieverbruik per economische productie-eenheid van. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Navigatiemenu

Dat 'primaire overschot' is het saldo van de Griekse staatsinkomsten en uitgaven vóór rente en aflossing, uitgedrukt als percentage van het bbp Bruto Binnenlands Product. Vertaling van "bruto binnenlands product" in Engels. De crisis heeft invloed op de Franse markt vanwege de grote industrieën in [ Zie ook: gross bijv.

De studie geeft aan dat globalisering niet zo ver is als de meeste mensen geloven en dat aanhoudende [. Dutch Met andere woorden, welk percentage van het bruto binnenlands product van de Europese Gemeenschap gaat naar de begroting van de Europese Unie. Dutch Daarom is het belangrijk hoe muziek van youtube afhalen de groei van het bruto binnenlands product niet de enige belangrijke indicator blijft van vooruitgang in de maatschappij.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden, bruto binnenlands product engels.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.