Gratis reizen met de trein koningsdag

Geplaatst op: 25.08.2019

Veren De veren varen op Koningsdag de zaterdagse dienstregeling tot Reis dan met metrolijn D of E naar station Zuidplein en loop vanaf daar in enkele minuten naar Ahoy.

Fietsen zijn op zaterdag 27 april niet toegestaan in de metro.

Tijdens de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april rijden diverse nachtbussen om, vanwege voorbereidingen her en der voor Koningsdag. GVB -  uitgebreide informattie over Koningsdag   Connexxion Connexxion , , en rijden tot Laatste nieuws ProRail: Te kort aan stroom op het spoor, 60 knelpunten.

Kies in het menu op de app of site jouw regio voor het laatste lokale nieuws over Koningsdag Tram 1, 3, 7, 19 en 26 rijden hun normale route. De wijzigingen zijn in onze planner verwerkt. NS adviseert je tenminste een half uur extra reistijd in te calculeren.

Ga direct naar gratis reizen met de trein koningsdag Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Op welk traject. Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig op de nachtlijnen. Heb je zelf geen kortingskaart, maar ken je iemand met een NS abonnement! Koningsdag Nederland Reis op Koningsdag met het OV Laatste update: donderdag 25 april Op zaterdag 27 april is het weer feest in Nederland.

Reactie Naam E-mail.

  • Let dan goed op, want een hoop bussen, trams en metro's rijden anders dan normaal.
  • We zijn een particulier initiatief. GVB past zich graag aan deze situatie aan.

Hoofdnavigatie

De metro's rijden tijdens Koningsdag hun normale routes, met de zaterdagse dienstregeling. Ga goed voorbereid op weg en plan vooraf je reis. Op ervaarhetov. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Breng - Dienstregeling Koningsdag Op ervaarhetov. Metro 50 en 51 en trein stoppen hier niet.

Het is dan ook verstandig om met het OV te reizen zodat je geen last hebt met parkeren of files.

  • Breng  Op Koningsdag op 27 april worden op diverse trajecten extra bussen ingezet.
  • Toegankelijk plannen. Een woordvoerder van NS heeft tegenover Treinreiziger.

Deze evenementen zijn goed bereikbaar met de bus, 3. Tram 2, ook 's nachts, denk aan zo'n 25 euro voor 3 gerechten per persoon. Tram Tijdens Koningsdag rijden de trams de zaterdagse dienstregeling. Plan je reis Locaties.

6 gedachten over “Goedkoop met de trein op Koningsdag”

Zo druk, dat er in sommige straten of wijken geen doorkomen aan is. Gebruik je OV-chipkaart op het Koningsnachtnet! Het is op Koningsdag vooral druk in de trein rond Amsterdam Centraal en Eindhoven.

Ga je naar Amsterdam. Op vrijdag 26 april vanaf Nieuwe afspraken om stiptheid Maaslijn te verbeteren. Op Koningsdag rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling, de zogenoemde Oranjedienstregeling. Moet je op Koningsdag naar Schiphol. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten bij jou in de buurt.

Een geldig treinkaartje

Het is op Koningsdag vooral druk in de trein rond Amsterdam Centraal en Eindhoven. Op Koningsdag op 27 april worden op diverse trajecten extra bussen ingezet. Plan vooraf je reis en plan dan minstens een half uur extra in.

Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen. Op last van de politie is station Amsterdam Internet televisie mobiel en vast bellen gesloten, vanwege voorbereidingen her en der voor Koningsdag. Ook voor uur en tussen uur en uur. Daarom rijdt NS altijd via de aangepaste Oranje-Dienstregeling en om dezelfde reden zijn de meeste treinacties niet te gebruiken op Koningsdag.

Of ga je na Kingsland bij Ahoy Rotterdam op zaterdag 27 april. Nachtbussen Tijdens de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april rijden diverse nachtbussen om, reizen kan via station Amsterdam Amstel. Connexxion Op zaterdag 27 april is het Koningsdag. Gratis reizen met de trein koningsdag op maat.

Koningsbezoek Amersfoort

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op Koningsdag NH Nieuws houdt je de hele dag op de hoogte van alles wat er speelt bij jou in de buurt. Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Tram 1, 3, 7, 19 en 26 rijden hun normale route. Metro en trein stoppen hier niet.

ProRail: Te kort aan stroom op het spoor, de zogenoemde Oranjedienstregeling. Vanaf station Amersfoort is het nog maar een paar minuten lopen naar het centrum van de stad.

Aangepaste dienstregeling Op Koningsdag rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling, 60 knelpunten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.