Horizon go app doet het niet

Geplaatst op: 28.07.2019

Naast elkaar op de bank, in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: met Ziggo GO maak je van elk scherm een tv. Samsung Galaxy A10 Met abonnement los toestel.

Inloggegevens vergeten. Hey Christopher Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Als je hier bekend mee was, dan had je de Box niet moeten accepteren. On- en offline. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Ik denk dat het werkt!

Kijk eens of de instellingen goed staan in je toestel. Groet, Ben van ZIggo. Bij het opstarten van app Geen zenders beschikbaar. Doe ik iets fout. On- en offline. Maar blijkbaar verschillen we hierover van mening, ook prima.

Tv-kijken op je laptop kan natuurlijk ook: zet ziggogo. Blijf je blokkerig beeld houden,  neem dan contact op  met de Klantenservice. Rickertttttt ,

Registreren

Of zoiets. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Papaulus , Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Bijvoorbeeld in onderstaande edities. Vanaf gisteren na aansluiten van de nieuwe mediabox kan ik de app niet meer gebruiken.

  • Dat doe je onder het tabblad 'weergave'.
  • Bezoek ook. Tik op een zender om direct te kijken.

Gebruikersnaam of e-mail, horizon go app doet het niet. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Download je favoriete films en series voor je ergens naartoe gaat? Daar had ik weinig problemen met ziggo go app. Voorheen had ik een mediabox xl!

PapaulusEn ik heb ook geen idee hoe de collega van de klantenservice er bij komt dat dit een week zou kunnen duren.

Advertenties en adblockers

Doe ik iets fout? Wist je dat niet resp is dat onvoldoende duidelijk gemaakt? Android Planet Gratis - Google Play.

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Blijf je blokkerig beeld houden,  neem dan contact op  met de Klantenservice.

Goedemiddag Christopher72 Ik neem het even horizon go app doet het niet van mijn bellen via internet kpn Lycke.

Geen toegang tot films en tv-kijken Om de kwaliteit van de Ziggo GO App te garanderen zijn de apps alleen beschikbaar gemaakt voor een aantal apparaten.

Online tv-kijken niet mogelijk

Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel. Dat doe je onder het tabblad 'weergave'. Serkan Ziggo De app werkt nu.

Erg zonde. Ik zoek graag voor je uit wat er echt aan de hand is, dan wijzig je het wachtwoord voor Mijn Ziggo. Sorry voor de onjuiste informatie hierin. Verstuur Terug naar overzicht. Als je toch gebruikmaakt van een apparaat met een jailbreak dan heb je geen toegang tot films, in plaats van een week te wachten, horizon go app doet het niet.

Heb je nog andere apparatuur. Klik vervolgens op [Sluiten]. Als je langer dan 24 uur geleden je Ziggo diensten of inloggegevens voor Mijn Inboedelverzekering kosten per maand hebt aangevraagd en je kunt nog steeds niet inloggen, of inloggegevens voor Mijn Ziggo hebt aangevraagd.

Blokkerig beeld of geen geluid

Je kijkt direct tv. Het is voor mij 1 klik om hem te activeren en dan hoort jouw Mijn Ziggo en Ziggo GO binnen 1 uur uiterlijk 24 uur geupdate te zijn.

Beste, Bij mij werkt na vervangen van mijn oude mediabox de ziggo go app ook niet.

Of zin in iets anders: check de tv-gids in de app. De juiste app vind je via onderstaande link in de Play Store. Zo heb je alles bij de hand.


Facebook
Twitter
Comments
Lucinde 30.07.2019 07:42 Antwoord

Ziggo draagt geen verantwoordelijkheid voor het herstellen van je gejailbreakt apparaat. Echter de Ziggo Go app op mijn Ipad en telefoon weigeren dienst sindsdien.

Samara 04.08.2019 08:30 Antwoord

Of op de camping ergens in de Europese Unie. En Apple TV van de 2e generatie of hoger.

Jurrie 29.07.2019 11:27 Antwoord

Je kijkt direct tv.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.