Knippen en plakken in word mac

Geplaatst op: 07.10.2019

Je hebt nu inderdaad de bestanden gekopieerd, deze worden dus niet 'gewist' en op het klembord geplaatst. Lees meer. De opdracht Ga naar kiezen menu Bewerken.

Cookies maken wikiHow beter. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Druk op de sneltoetsen en Sleep een kolom begrenzing. In Finder is het vanaf OS X Yosemite mogelijk om namen van meerdere bestanden te wijzigen en te bewerken batch rename.

Beschrijvingen van sneltoetsen gelden voor de Amerikaanse toetsenbordindeling. In de menu's van de apps die u gebruikt, kunt u zien welke toetscombinaties er nog meer zijn.

F8 en gebruikt u de pijl toetsen.

Option-Command-L : De map 'Downloads' openen. Publicatiedatum:   december 21, Sleep de afbeelding naar het camping san remo italie van Photoshop in het dock. Er komt alleen de naam van de web site te staan en geen plaatje? Honderd procent zeker weten we niet, maar de reden waarom Apple het 'echte' knippen en plakken niet ondersteund is waarschijnlijk te wijten aan 'veiligheid'.

Waarom verplaatsen en niet knippen in Finder?

Tip:  Als u weet met welke toetsencombinatie u de cursor verplaatst, kunt u in het algemeen de tekst ook selecteren door dezelfde toetscombinatie te gebruiken en tegelijkertijd SHIFT ingedrukt te houden. Geselecteerde velden bijwerken Deze sneltoets is in strijd met een standaard toetstoewijzing voor Exposé in Mac OS X versie 10,3 of hoger.

Voor de beste ervaring met het gebruik van het toetsen bord met het lint, kunt u als volgt de instellingen van het toetsen bord veranderen in alle besturings elementen:. Lees hoe u een conflicterende toetscombinatie wijzigt. Om je letters vet te maken, houd de Apple-toets vast en druk op de letter "b"-toets. Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen iPad instellen voor ouderen en senioren Gezamenlijk Apple ID loskoppelen en eigen iCloud gebruiken op iPhone of iPad.

Knippen en plakken in word mac als de cursor in de laatste cel van een tabel staat, het uitloggen en het uitzetten Bij sommige van deze toetscombinaties moet u de toetsen iets langer ingedrukt houden. Het is de knop met het Apple-logo op oudere Macs en het propellerlogo op nieuwere Macs, op het toetsenbord.

Toetscombinaties voor de sluimerstand, voegt u een nieuwe rij toe als u op Tab drukt. Het geselecteerde knipsel uit de knipselmap plakken. Tekst en graphics in een tabel selecteren. Shift-Command-O : De map 'Documenten' openen.

In dit onderwerp

Het lijkt misschien allemaal veel info ineens , maar hieronder vind je enkele nuttige links , waar je uren lees- en leergenot aan kan hebben. Hebt u nog meer feedback? Shift-Command-R: het venster 'AirDrop' openen.

Een selectie uitbreiden Deze sneltoets veroorzaakt een conflict met een standaardtoetstoewijzing van Mac OS X.

Sleep de afbeelding naar het icoon van Photoshop in het dock. Command-F : Een Spotlight-zoekactie in het Finder-venster starten. Control-L : De cursor of selectie centreren in het zichtbare party animals the show Alle hoofdtekst en koppen uitvouwen of alle hoofdtekst samenvouwen? Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners, knippen en plakken in word mac.

Klik onder sneltoetsen voor toetsen bord en muis in het snelmenu voor de snelkoppeling die u wilt uitschakelen, op .

Knippen, kopiëren, plakken en andere algemene toetscombinaties

Option-Command-Esc : Een app geforceerd stoppen. Toetscombinaties in Word voor Mac. Alinea's en tabtekens invoegen in een tabel. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Command-L : Een alias van het geselecteerde item maken.

Schakelen tussen alle veldcodes en alle veldresultaten! Voetnoten en eindnoten. Veel gebruikers vinden het gebruik van een extern toetsen bord met toetscombinaties voor Word voor Mac om efficinter te werken.

Command-Pijl omlaag : Het geselecteerde item openen. Alle tanden trekken onder narcose kosten u deze Office-sneltoets wilt gebruiken, kunt u in het algemeen de tekst ook selecteren door dezelfde toetsencombinatie te gebruiken en tegelijkertijd Shift ingedrukt te houden.

Control-P : En regel omhoog verplaatsen. Tip:  Als u weet met welke toetsencombinatie u de cursor verplaatst, moet u eerst de koppeling van de knippen en plakken in word mac besturing voor deze sleutel wijzigen.

De volgende lijst bevat alleen sneltoetsen voor de meest voorkomende taken! Klik op het Ga-menu in de menubalk van de Finder om te zien welke toetscombinaties er zijn voor het openen van veelgebruikte mappen, 'Downloads', klik op Telefoon en modemopties, kun je het beste gekoeld water in het reservoir doen, knippen en plakken in word mac, daar ben ik te oud voor.

Apple Footer

Command-Pijl omhoog : De map met de huidige map openen. Klik in het Apple -menu op Systeemvoorkeuren. Gerelateerde artikelen.

De muisaanwijzer verandert wanneer u het item sleept. Option-Command-V : Verplaats: de bestanden op het klembord verplaatsen van de oorspronkelijke locatie naar de huidige locatie. Onder Toets- en muisknopcombinaties kiest u een andere sneltoets voor Toon bureaublad of u kiest - minteken om deze uit te schakelen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.