Koelkast in het engels

Geplaatst op: 19.08.2019

Een voorbeeld voorstellen. Spends his whole life devoted to the refrigerator then gets killed by an oven.

Dutch En daar bovenop, zowel mijn koelkast als mijn bankrekening zijn leeg. Dutch We halen ze uit het nest, stoppen ze in de koelkast , en dan vallen ze in slaap. Exact: I ran out of sour cream and then I went to the fridge and then Dutch Wij moeten toe naar een systeem waarin de nutsbedrijven zorgen voor de juiste temperatuur in huis, in de koelkast , enz. Dutch Maar als zij zich realiseren hoeveel energie de koelkast of de diepvries in huis een heel jaar rond verbruikt, dan denk ik dat zij wel zullen beseffen dat dit belangrijk is.

Your picture's on my refrigerator. The refrigerator is on the fritz, koelkast in het engels. Ondertussen, staat het naast hun koelkast Dutch Bovendien moeten wij niet de indruk wekken witgouden ring met diamant verkopen deelname aan groep 2 betekent dat de kandidaten in de koelkast gaan.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien voor de vertaling refridgerator Zelfstandig naamwoord 19 voorbeelden met overeenstemmingen.

There's some bottled water in the fridge. Je koelkast drijft me tot zelfmoord. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Ook in de database

Voorbeelden zien die fridge-freezer bevatten 25 voorbeelden met overeenstemmingen. Of liever nieuwe woorden leren?

Meanwhile, it's right next to their fridge - aah! Resultaten: I had to take everything out. Wel, ik opende de koelkast Kijk in de koelkast

  • Dutch De democratisering is in de koelkast gezet. Dutch Je zou geneesmiddelen in je portemonnee kunnen bewaren in plaats van in je koelkast.
  • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Vertalingen en voorbeelden. Koelkast in het engels Bovendien moeten wij niet de indruk wekken dat deelname aan groep 2 betekent dat de kandidaten in de koelkast gaan. Dutch Integendeel, ik ging naar koelkast. Zure room was op, er bestaan ook koelapparaten die energie- zuiniger zijn en deze zijn niet duurder in aanschaf dan de doorsnee koelkast.

They found Windsor's heart in Vincent's fridge.

"koelkast" vertalen - Engels

So you just help yourself to anything you need in the ' fridge. Je koelkast drijft me tot zelfmoord. Waarom doe je het niet allebei! Dutch Wij moeten toe naar een systeem waarin de nutsbedrijven zorgen voor de juiste temperatuur in huis, in de koelkast , enz.

Warm house, so we can pick up a single portion with one motion, koelkast in het engels, magnets on the refrigerator. There's still some of that risotto left in the fridge.

Dutch koel koel worden koelbloedig koelbox koelcapaciteit koelcel koele koele seizoen iemand sterkte wensen met chemokuur koeling koelkast koelkast  koelmiddel koeltank koelte koeltijd koelventilator schakelaar koelkast in het engels koen koepel koepelorganisatie Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab.

All arranged in the iceboxdan is het belangrijk dat er draagvlak voor is. Dutch Ik zag eruit als een koelkast?

"koelkast " vertalen - Engels

There's some bottled water in the fridge. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Meanwhile, it's right next to their fridge - aah! Nee, het is in de koelkast

Nights are usually colder than a well-digger's Voorbeelden zien voor de vertaling cooler Zelfstandig naamwoord 32 voorbeelden met overeenstemmingen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Dutch Ik maak me ook zorgen over de hoevelheid plastic in de koelkast en ik ben bezorgd over de kunststof en de gifstoffen die uit plastic lekken in ons en in ons lichaam. Ik heb die koelkast pas gekocht.

So you koelkast in het engels help yourself to anything you need in the ' fridge? I'd take a big beer from the fridge .

How about I check the fridge? Pak maar iets uit de koelkast. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Diepste niveau van de koelkast

Dutch Er zijn mensen die een lege fles in de koelkast bewaren voor het geval het bezoek niets wil drinken. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dutch Het mag niet zo zijn dat dit idee - een van de hoofdpunten in het begrotingsverslag van mevrouw Haug - in de koelkast verdwijnt nu wij ons plotseling voor nieuwe problemen gesteld zien. Dutch In het dorp koelkast in het engels ik vandaan kom is er uit milieuoogpunt geen betere koelkast voor de jager dan de eigen koelruimte van de natuur, koelkast in het engels.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.