Onderbouwd in het engels

Geplaatst op: 10.10.2019

Dutch - Mijnheer de Voorzitter, allereerst wil ik de rapporteur gelukwensen met haar veelomvattend en goed onderbouwd verslag. Dutch Mijnheer de Voorzitter, de rapporteur heeft de moed gehad om simplistische beschouwingen te mijden en een diepgaand, ernstig en goed onderbouwd verslag voor te leggen.

Voorbeelden zien voor de vertaling duly justified 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Dutch Het verslag van het Parlement is evenwichtig, goed onderbouwd en pragmatisch. Dutch In het verslag van mevrouw Oomen-Ruijten wordt dit overtuigend onderbouwd. Het was vol inzicht, goed onderbouwd en prachtig geschreven. Dutch Voor zover ik weet zijn de verschillende premiebedragen voor ons niet met exacte cijfers onderbouwd.

Voorbeelden zien voor de vertaling supported Voltooid deelwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Veel voorkomende woorden:Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor SoftissimoDen Haag en omstreken. The initial proposal of the European Commission was well-founded, onderbouwd in het engels.

Galgje Galgje Zin in een spel! Dutch De Commissie is de mening toegedaan dat overheidsuitgaven in de landbouwsector beter onderbouwd dienen te worden.

Derhalve werd dit argument onvoldoende onderbouwd. There are many well reasoned proposals from the Commission.
  • Geen van deze argumenten werd echter onderbouwd. De Commissie was van oordeel dat de verzoeken om geheimhouding in voldoende mate waren onderbouwd om te worden ingewilligd.
  • Dutch Ik vind dat de stap die de Commissie voorstelt juist is en goed onderbouwd.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Dutch Het is een goed onderbouwd en uitgebreid verslag, waarin veel van de problemen worden behandeld die de Commissie in haar periodieke verslagen heeft geïdentificeerd.

There are many well reasoned proposals from the Commission. Voorbeelden zien voor de vertaling well researched 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Of liever nieuwe woorden leren? Voorbeelden zien voor de vertaling soundly based 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Lidstaten dragen er zorg voor dat nationaal beleid inzake het beheer van verbruikte splijtstof en radioactief afval wordt uitgevoerd in een goed onderbouwd en gedocumenteerd stapsgewijs besluitvormingsproces met het oog op de veiligheid op lange termijn.

  • Culinarily speaking perfectly structured and vinologically excellently supported. Meer bij bab.
  • Bedrijf Over bab. Lidstaten dragen er zorg voor dat nationaal beleid inzake het beheer van verbruikte splijtstof en radioactief afval wordt uitgevoerd in een goed onderbouwd en gedocumenteerd stapsgewijs besluitvormingsproces met het oog op de veiligheid op lange termijn.

Inschrijven Aanmelden. Onderbouwd in het engels zien voor de vertaling well-reasoned Bijvoeglijk naamwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen! Galgje Galgje Zin in een spel! This approach is justified and accepted by the CVMP.

Dutch Laten we vooral niet vergeten dat een wettekst juridisch onderbouwd en toepasbaar moet zijn.

Onderbouwen

Elk hoofdstuk begint met een stelling die eerst wordt afgebakend van andere benaderingen en vervolgens wordt onderbouwd en uitgewerkt. Voorbeelden zien die justification bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch In het verslag van mevrouw Oomen-Ruijten wordt dit overtuigend onderbouwd.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "onderbouwd" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien onderbouwd in het engels nauwkeurig. English okay. Lees hier meer.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeelden zien voor de vertaling well-founded Bijvoeglijk naamwoord 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden mijn auto onderdelen rotterdam voor de vertaling well substantiated 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Ik voorspel wetenschappelijk onderbouwd dat 74 procent voor de bananen zal gaan.

Zojuist vertaald

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "goed onderbouwd" in Engels. The Commission considered that these requests were sufficiently substantiated to be granted. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Inschrijven Aanmelden. Het oorspronkelijke voorstel van de Europese Commissie was goed onderbouwd. Evenwel is de Commissie van oordeel dat de door de klager aangedragen gegevens niet met voldoende bewijzen zijn onderbouwd! Of liever nieuwe woorden leren.

Dutch In het verslag van mevrouw Oomen-Ruijten wordt dit overtuigend onderbouwd. English property estate farm possession, onderbouwd in het engels. Dutch Het oorspronkelijke voorstel van de Europese Commissie was goed onderbouwd.

Dutch De Commissie is de mening toegedaan dat overheidsuitgaven in de landbouwsector beter onderbouwd dienen te worden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Voorbeelden zien voor de vertaling reasoned Voltooid deelwoord 12 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dat verhaal is exclusief en goed onderbouwd, onderbouwd in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling well grounded Bijvoeglijk naamwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen? De Nederlandse autoriteiten hebben dit argument echter niet onderbouwd. Dutch Het verslag van het Parlement is evenwichtig, goed onderbouwd en pragmatisch.


Facebook
Twitter
Comments
Annemieke 13.10.2019 03:50 Antwoord

Culinair perfect omlijst en vinologisch uitstekend onderbouwd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.