Op de hoogte brengen vertaling engels

Geplaatst op: 10.10.2019

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Waarom doe je het niet allebei!

Let the ATF with the matter. Dutch Ik zal de Commissie op de hoogte brengen van de opmerkingen van de geachte afgevaardigde. Meer bij bab. Meer bij bab. Verstreken tijd: ms.

Dutch Mevrouw Banotti houdt zich met dit probleem bezig en zal u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Vertaling van "even op de hoogte brengen" in Engels.

Dutch Ik zal de boodschap thans niet in haar geheel herhalen, maar ik wil de plenaire vergadering hiervan wel op de hoogte brengen! English to bring to carry to lead to conduct to fetch to guide to trazer to wear. Dutch Het komende voorzitterschap van de EU - onze taak als voorzitter zit er dan al op - zal u op de hoogte brengen van de resultaten van deze top, op de hoogte brengen vertaling engels.

Ze moeten mijn zuster Agnis Hamm op de hoogte brengen. English about.
  • Dan kan je me even op de hoogte brengen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • I thought I'd tell you. Dutch De Commissie heeft nog geen definitief besluit genomen, maar wij zullen het Parlement ervan op de hoogte brengen hoe dit is uitgevallen.

Ook in de database

Ik wou je even op de hoogte brengen. Exact: Dutch Het komende voorzitterschap van de EU - onze taak als voorzitter zit er dan al op - zal u op de hoogte brengen van de resultaten van deze top. Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, ik wil de plenaire vergadering op de hoogte brengen van een bijzonder ernstig probleem. English to bring to carry to lead to conduct to fetch to guide to trazer to wear. Dutch Ten slotte wil ik u op de hoogte brengen van de bijeenkomst van de Landbouwraad vorige week in Brussel.

Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, raadsman. Let the ATF with the matter. Laat mij jullie op de hoogte brengen? Dutch Dan wil ik u nu op de hoogte brengen van de vooruitgang die tot nu toe geboekt werd in de handelsbesprekingen. Ik zal je even op wanneer word de tijd verzet hoogte brengen op de hoogte brengen vertaling engels, ik wil de plenaire vergadering op de hoogte brengen van een bijzonder ernstig probleem.

"op de hoogte brengen" vertalen - Engels

Dutch De lidstaten moeten de Commissie elk jaar op de hoogte brengen van de toegepaste meetmethodes en het aantal en de locatie van de meetstations. I just wanted to give you a quick update. Resultaten: Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

English op de hoogte brengen vertaling engels bring to carry to lead to conduct to fetch to guide to trazer to wear. Een voorbeeld voorstellen. Wil iemand me even op de hoogte brengen. Ik ga captain Angelo op de hoogte brengen van de laatste lijst. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte brengen van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

At least let me tell my son.

"op de hoogte brengen van" vertalen - Engels

Dutch Ik zal het Parlement in alle doorzichtigheid op de hoogte brengen van de resultaten van deze controle. So I wanted to drop by and notify you. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Bovendien moeten de lidstaten de Commissie vooraf van geplande steun op de hoogte brengen.

Ik wou je even op de hoogte brengen. I wanted to bring you up to speed. Dutch Ik zal de Commissie op de hoogte brengen van de opmerkingen van de geachte afgevaardigde. Op de hoogte brengen vertaling engels voorbeeld voorstellen. English on account of through uphill upwards. Let me bring you both up to speed. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

At least let me tell my son.

Zojuist vertaald

Ik ga captain Angelo op de hoogte brengen van de laatste lijst. We have to notify the captain. We moeten Artie echt op de hoogte brengen. I'm Captain Angelo notify from the last list.

Dutch We zullen het Parlement natuurlijk op de hoogte brengen van de ontwikkelingen, zoals ik al had beloofd. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte brengen van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English altitude level height elevation.


Facebook
Twitter
Comments
Naomi 19.10.2019 13:46 Antwoord

Dutch Mijnheer Posselt, ik zal onderzoeken wat er precies gebeurd is en u op de hoogte brengen van de resultaten.

Silvy 14.10.2019 10:30 Antwoord

English on account of through uphill upwards. Dutch op de brandstapel gedood op de een of andere manier op de eerste plaats op de goede weg zitten op de grond op de hielen zitten op de hoede op de hoogte op de hoogte blijven op de hoogte blijvend op de hoogte brengen op de hoogte houden op de hoogte stellen op de hoogte van op de hoogte zijn op de hoogte zijn van de actualiteit op de juiste plek zijn op de juiste wijze op de kaart zetten op de klippen lopen op de knieën vallen Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.