Oplichters in het buitenland thailand

Geplaatst op: 08.08.2019

Hij reist af naar landen als Thailand, Marokko, Brazilie, Bali en meer. Zilver Of Rommel? Aan de hand van verhalen van gedupeerde vakantiegangers reist Kees van der Spek in aflevering 6 af naar Rio de Janeiro.

Echter geldt dit niet in Thailand. Wil je niet betalen? In Rio de Janeiro ontdekt hij het ware gezicht van carnaval, waarbij de Braziliaanse maffia een cruciale rol blijkt te s Nadat je een potje verliest zal de dame in kwestie je voorstellen nog een potje te doen: dubbel of niets. Hij kan je met de tuktuk tegen een laag prijsje naar een bijzondere tempel brengen die wel open is.

Ben je wel de pineut, betaal dan maar gewoon zonder te protesteren. Alle afleveringen bekijken.

Barscam Budapest. Kees van der Spek reist deze week af naar Brazili. Want hoewel de Thai over het algemeen bekend staan als een zeer vriendelijk volk, is er ook hier een onderwereld die perfect misbruik weet te maken van de vele toeristen die Thailand bezoeken? Wat overigens handig is om te weten is dat je als slachtoffer van oplichters in het buitenland thailand vaak machteloos staat in Thailand. Thai zijn uit zichzelf vriendelijk doch terughoudend.

Vooral de kleine supermarktjes zoals 7-Eleven hebben op dit gebied een slechte reputatie. Dit betekent uiteindelijk een rit langs kleermakers en edelstenenwinkeltjes waar hij dikke commissies van ontvangt als je daar geld uitgeeft.
  • Hij ondergaat het be
  • Cinderella Good Night Girls. Een misselijk trucje dat rond het Grand Palace in Bangkok veel gebruikt wordt is dat er iemand naar je toekomt die zegt dat het paleis en de bijbehorende tempel gesloten is.

De beschadigde jetski of scooter

Bende Doet Onderzoek. Ze doen net of ze een treinticket proberen te boeken en melden je uiteindelijk dat de trein helaas al helemaal vol zit. Bedreigingen en zelfs fysiek geweld zijn geen uitzondering bij de pogingen om het slachtoffer te laten betalen.

Schimmige Zaken In Shanghai. Wat voor kan komen is dat je bij een wisselkantoor geld om wilt wisselen en aangesproken wordt door een westerling.

  • Waardeloze Rommel.
  • Hong Kong. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee, nietwaar?

Dat gebeurt op zoveel verschillende manieren dat je er een compleet boek over zou kunnen schrijven. Na een paar verloren potjes is de eerst zo lage inzet inmiddels gegroeid tot een redelijk bedrag. De uitdaagster is vrijwel altijd een onschuldig ogende Thaise dame die vooral mannelijke barbezoekers uitdaagt voor een spelletje, oplichters in het buitenland thailand. Alle afleveringen bekijken. Op het moment dat je het wel beseft, is het al te laat.

Lever nooit je paspoort in als borg.

Nieuwste clips

Datingfraude In Gambia. Op het moment dat je de goocheltruc door hebt is de vogel al snel gevlogen in de drukte. Hij ondergaat het b

Niet betalen is eigenlijk geen optie. Dat gebeurt op zoveel oplichters in het buitenland thailand manieren dat je er een compleet boek over zou kunnen schrijven. Hij wil je assisteren bij het kopen van een treinkaartje? Bedreigingen en zelfs fysiek geweld zijn geen uitzondering bij de pogingen om het slachtoffer te laten betalen. Een Veel Te Duur Tramkaartje. Datingfraude In Gambia.

Te weinig wisselgeld

Daarnaast spreken de meeste Thai geen goed Engels. Geldwisseltruc In Istanbul. Wees dus erg duidelijk in wat je afspreekt.

Zakcentje Voor Agenten. Je zou niet de eerste toerist zijn die verdoofd is via een drankje. Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Zwendel Met Parfum In Mini camping spanje nederlandse eigenaar. Balletje-balletje Gekraakt?

Wees dus erg duidelijk in wat je afspreekt. Op het moment dat je de goocheltruc door hebt is de vogel al snel gevlogen in de drukte. Hij ondergaat het boplichters in het buitenland thailand. Missie Geslaagd.

Browse meer video's

Op het moment dat je het wel beseft, is het al te laat. In Bangkok duikt hij in de wereld van de edelstenenzwendelaars: oplic Veel gevallen van oplichting zijn te voorkomen als je vooraf goed geïnformeerd bent.

Alle afleveringen bekijken! Een kant van Thailand die je niet zo snel in reisbrochures of op boekingssites terug zult zien is dat er op vrij grote schaal sprake is van oplichting van toeristen. Wat voor kan komen is dat je bij een wisselkantoor geld om wilt wisselen en aangesproken wordt door een westerling.


Facebook
Twitter
Comments
Mabel 15.08.2019 11:48 Antwoord

Confrontatie Zilverhandelaar. Groene Dure Taxi.

Charafeddine 15.08.2019 02:00 Antwoord

Is Marijke Een Goede Prooi?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.