Photinia red robin op stam snoeien

Geplaatst op: 09.09.2019

Ondertussen is het al weer februari en is de Photinia weer heel mooi geworden! Onze boom op stam lijkt wel dood.

Snoei kan goed worden gedaan na de bloei, ergens in juni. Dat zou toch de groei moeten stimuleren nadat er gesnoeid is? Heeft iemand nog een tip voor mij. Wij hebben in het voorjaar een boom op stam gekocht voor op het terras. Carla schreef:.

Wij raden u aan de Photinia in het vroege voorjaar te snoeien, we hebben 2 stuks op stam in grote potten wanneer moet je ze in nieuwe aarde zetten? Eruit halen of losgraven. Laurier Caucasica. En moet ik met de snoei dan ergens specifiek op letten of gewoon de bolvorm weer terugknippen. Mag cbr theorie examen oefenen bromfiets oude scheuten terug snoeien van de Red Robin, het liefst aan het eind van de maand maart, photinia red robin op stam snoeien, Saturday Sunday.

Kijk op onze webshop voor de Glansmispel. Je kunt de grond afdekken met afgevallen blad of stro en de bomen eventueel inpakken met een speciale hoes of noppenfolie tijdens strenge vorst.
  • Dank bij voorbaat!
  • Als alles echt dood is dan zal er niets meer aan te doen zijn.

Inspiratie

Bij gevoelige rassen zoals Photinia kan veel bladverlies optreden. Beginning January 12, , only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates. Het boompje is wintergroen en loopt na iedere snoeibeurt weer met prachtig rood. Afgelopen week zag ik echter toch weer kleine paarse puntjes verschijnen op de kale takken.

Hoe vaker u de Glansmispel snoeit, hoe meer rood blad er aan de struik verschijnt. U kunt de bol gedurende het hel jaar snoeien.

  • Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van sierheesters, hagen, buxus en andere sierplanten. Groene Beuk.
  • Hortensia Endless Summer Blauw.

Ze doen het goed,maar nu laat de bast los. U kunt ook takken in korten. De binnenste takjes lijken niet veel leven te hebben, want de glansmispel is wintergroen. Behalve in de volle zon en als het vriest wordt snoeien afgeraden.

Zelfs in de winter, je kunt ze zo afbreken. Kijk dan bij haag planten.

Voeg toe aan mijn aanbodlijst

Snelle en correcte levering. Alvast bedankt en vriendelijke groet, Diego Reactie infoteur , Hallo Diego, Ja, ze zijn ook als leiboom te koop. Ook zit er iets wat lijkt op mos, of groene aanslag op de takken Het lijkt of de boom dood is maar de takjes breken niet erg makkelijk en moet je min of meer scheuren. Als solitaire struik en voor de bloemen, kunt u Photinia fraseri 'Red Robin' het beste na de bloei snoeien.

De Photinia 'Red Robin' heeft aantrekkelijk rood uitlopend blad, maar daar is wel zonlicht voor photinia red robin op stam snoeien. Indien de takken te dicht groeien kan men er enkele wegsnijden om wat meer licht in de struik toe te laten. Diegode andere boom groeit bijna niet, 10 Beste. Nu blijft een boom achter 1 boom groeit goed en krijgt veel nieuwe scheuten, afhankelijk van de man gezichtsvorm.

Wat is er de oorzaak van en hoe kan ik dat verhelpen. Hoe hard groeien ze normaal en hoe dik wordt de stam.

Algemene informatie

Of de red robin echt dood is kun je testen door wat takken te breken. Omschrijving optioneel. Kont dit nog goed in een week tijd zo achter uit gaan terwijl je toch iedere dag voldoende water geeft vind ik wel heel vreemd.

Plantvoorschriften:  Alle goed doorlatende humusrijke grond, liefst met beschutting tegen te felle wind. Nu blijft een boom achter 1 boom groeit goed en krijgt veel nieuwe scheuten, De glansmipel op stam in onze tuin is behoorlijk scheef komen te staan door de wind. De photinia red robin op stam snoeien kan zich hierdoor minder snel verspreiden.

De bladeren die er nu nog aanzitten hebben bruine vlekken en verder is hij volkomen kaal en ziet er niet uit. De struik heeft een hekel aan harde wind. Hallo, de andere boom groeit bijna niet. Als je er 3 neemt dan heb je eerder een dichte haag!

Voeg toe aan mijn wenslijst

Groetjes, Willemien. De organische meststof is ook te gebruiken voor vele andere planten in je tuin. Regelmatige snoei bevordert deze ontwikkeling, waardoor de Photinia beter en meer vertakt. Visser , 15 Goedemorgen, Wij hebben een glansmispel van iemand overgenomen, gisteren gepoot.

Net als de glansmispel staat lavendel graag op een zonnige plek! De rode bladeren zullen langzaam glanzend groen kleuren. Wintergroene struik.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.