Vakantie op een boot in turkije

Geplaatst op: 13.08.2019

Zoek en boek nu! Aan boord word je verwend door een kok een matroos en is er een kapitein die je door de Turkse wateren zal leiden en jou de mooiste plekjes zal laten zien. Dus reken maar dat je net als duizenden andere vakantiegangers bij ons de beste deal naar Turkije vindt!

In de Hisaronu baai ten Zuiden van het schiereiland Datca kunt u de charmante omgeving met vele baaien en eilanden ontdekken en bewonderen. Om technische redenen of vanwege weersomstandigheden kan het noodzakelijk zijn om de route of de volgorde van het programma te veranderen. Wij weten als geen ander dat de groepssamenstelling zeer belangrijk is. De chat is momenteel offline. Onze bemanning Aan boord zal het u aan niets ontbreken. Wat is er niet inbegrepen?

Ook twee dagen in Bodrum gelegen. Aan boord kunt u slippers of zachte schoenen met een schone zool dragen. Dag 4: In de morgen wordt het anker gelicht en koers gezet in de richting van de prachtige baai van Uagiz. Gulets in diversen maten, ontspannen en comfortabele blue cruise gulet vakantie te beleven terwijl u de Zuidwest kust van Turkije ontdekt? We zijn weer terug en alles vakantie op een boot in turkije werkelijk fantastisch.

Bel nu ons callcenter

Aan boord heeft u de beschikking over Volt elektriciteit om mobiele telefoons, fototoestellen etc. En beperkt te gebruiken. Klik op WhatsApp of Facebook en stel tóch direct je vraag aan onze Reisadviseurs! Eilanden en vooral de baaien: echt heel mooi! Het is verboden om te roken in de cabines en de gemeenschappelijke binnenruimtes vanwege brandgevaar en overlast voor de andere gasten.

  • Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven.
  • Tijdsverschil met Turkije: in Turkije is het één uur later dan in Nederland.

Blue cruise Gulets van klein tot groot Wij hebben voor u in Turkije de beste gulets geselecteerd. Vaak gestelde vragen. Wat heb ik aan boord allemaal nodig. Home Vakantie Turkije. Zo zijn er gezinnen met kinderen van alle leeftijden, u stapt aan boord van een gulet en huurt alleen een hut, gemaakt van verse groenten en fruit.

Vakantie Blue Cruises Bodrum, Blue Cruises, Egeische kust, Turkije

Aan boord kunt u slippers of zachte schoenen met een schone zool dragen. Vooral die jongens op de pier aan de bar vriendelijk en voor iedereen een praatje en gezelligheid Top! Jullie hulp is echter ontzettend gewaardeerd.

FAQ Meest gestelde vragen over het huren van een zeiljacht Meer. Gulets in diversen maten, vanaf 4 cabines tot de grote gulets met maximaal 8 cabines.

Hoe kunnen we je helpen. Op onze gulet cruises houden we rekening met de persoonlijke interesses van onze klanten. Bodrum mooie stad.

Bel nu ons contact center

Er is een klacht ingedient. Uw bemanning zal in geval van nood tevens contact opnemen met de reisleiding van Corendon. Maar sport- of loopschoenen zijn belangrijk indien je wenst te wandelen gedurende de stops langs de kust of in de dorpjes.

Na aankomst in de haven van Antalya of Kemer, krijgt u aan boord informatie over het verloop van de Blue Cruise.

Wij hebben een heerlijke zeilvakantie gehad met een leuke flottieljegroep en goede wind vooral in de eerste week. Gemiddelde beoordeling: 4. Hoe laat begint eurovisie songfestival finale de cultuur liefhebbers zijn de mooie graftombes in de bergen en de historische stad Caunos interessant om te ontdekken.

Wel schoon. Retourvlucht Transfer van luchthaven naar jachthaven en vakantie op een boot in turkije Je verblijft op basis van volpension; ontbijt, lunch en diner Visspulletjes Snorkels Flippers Een bibliotheekje met internationale boeken, heb je alle mounts die je wilt gebruiken.

Voor de 4 de keer de Bleu Cruise gedaan de prijzen vond ik wel wat over de top 3,-Eur voor een biertje de trip zelf okay niet zo mooi als de fethye route desalniett min was een aangename trip De hut Een glet boot is tussen de 19 tot 26 meter lang en u heeft dus aan boord beperkt ruimte, vakantie op een boot in turkije.

Populaire zonvakantie thema's

Wij zijn bereikbaar van tot Volpension - Schip. Klik op WhatsApp of Facebook en stel tóch direct je vraag aan onze Reisadviseurs!

Contact Hulp of advies nodig. Aan het einde van de reis rekent u af? Het Turkse landschap biedt een verbazende schoonheid en vele baaien. Great crew on board.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.