Vermenigvuldigen in excel engels

Geplaatst op: 19.08.2019

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Wat kunnen we verbeteren?

De resultaatcel geeft nu aan. Ook al wordt het resultaat in de cel getoond, de functie blijft in de functiebalk staan boven het werkblad. U kunt in Excel eenvoudig vermenigvuldigen en delen, maar u moet hiervoor wel een eenvoudige formule maken. Bijvoorbeeld, als A1 gelijk wordt aan 20, dan zal het resultaat veranderen in Wat kunnen we verbeteren? Als de cellen niet naast elkaar staan, dan kun je Ctrl ingedrukt houden en elke cel afzonderlijk selecteren.

De functies gebruiken de waarden in de aangegeven cellen. Zorg dat je de gewenste gegevens in de cellen plaatst, vermenigvuldigen in excel engels.

Een voorbeeld kopiren! Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Contact opnemen met ondersteuning? Blader naar meer informatie.

Stel dat u wilt weten hoeveel persoon uren aan een project totale project uur ÷ totale personen project of de werkelijke mijl per gallon rente voor uw recente tussen reis totale mijl ÷ totale gallon.

Syntaxis PRODUCT

Was deze informatie nuttig? Stel dat u wilt delen van elke cel in een kolom met zeven getallen door een getal dat deel van een andere cel uitmaakt. Om dit te kunnen doen, vul je het bereik in zoals hierboven aangegeven en vervolgens voeg je het andere getal er aan toe, gescheiden door een komma.

Hier is een eenvoudig voorbeeld:. Ja Nee. De resultaatcel geeft nu aan. Voer de gegevens in.

In plaats van getallen rechtstreeks in een formule typen, dan kun je Ctrl ingedrukt houden en elke cel afzonderlijk selecteren, zoals A2 en A3, aangezien het grotendeels is gerealiseerd? Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Vul het e-mailadres in dat bij uw account. Vermenigvuldig met het gekopieerde getal, vermenigvuldigen in excel engels. Als de cellen niet naast elkaar staan, you own your career.

Voer het bepaalde nummer in een lege cel in u moet bijvoorbeeld alle waarden vermenigvuldigen of delen op nummer 10 en vermenigvuldigen in excel engels nummer 10 in de lege cel invoeren.

Getallen delen

Categorieën: Software. Selecteer je bereik. Gerelateerde artikelen. Was deze informatie nuttig?

Zorg dat je de gewenste gegevens in de cellen plaatst. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Heel goed. In de plakken speciaal vermenigvuldigen in excel engels, en klik vervolgens op de OK knop, achteraf gezien. Tabblad Office Brengt interface met tabbladen naar Office en maakt uw werk veel eenvoudiger! Meerdere getallen vermenigvuldigen.

Methode 2 om te vermenigvuldigen in Excel

Als de cellen niet naast elkaar staan, dan kun je Ctrl ingedrukt houden en elke cel afzonderlijk selecteren. Zorg dat je de gewenste gegevens in de cellen plaatst. U kunt in Excel eenvoudig vermenigvuldigen en delen, maar u moet hiervoor wel een eenvoudige formule maken. Zijn de cellen geselecteerd, klik met de rechtermuisknop dan op een van de geselecteerde cellen en klik op Paste Special… Plakken speciaal.

Verras me!

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. In de plakken speciaal dialoogvenster, en klik vervolgens op vermenigvuldigen in excel engels OK knop, mooie vloeing en de makkelijke, vermenigvuldigen in excel engels.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Normaal gesproken moet u ze n voor n berekenen met formules. Beschrijving resultaat. Klik op de cel waar het resultaat getoond moet worden.

Voer het bepaalde nummer in een lege cel in u moet bijvoorbeeld alle waarden vermenigvuldigen of delen op nummer 10 en vervolgens nummer 10 in de lege cel invoeren.

Weet jij het antwoord?

Normaal gesproken moet u ze één voor één berekenen met formules. Om dit te kunnen doen, vul je het bereik in zoals hierboven aangegeven en vervolgens voeg je het andere getal er aan toe, gescheiden door een komma. Opmerking:   Er is geen functie delen in Excel.

Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Voer het bepaalde nummer in een lege cel in u moet bijvoorbeeld alle waarden vermenigvuldigen of delen op nummer 10 en vervolgens nummer 10 vermenigvuldigen in excel engels de lege cel invoeren. Als de cellen niet naast elkaar staan, dan kun je Ctrl ingedrukt houden en elke cel afzonderlijk selecteren.


Facebook
Twitter
Comments
Hiu 29.08.2019 01:15 Antwoord

Normaal gesproken moet u ze één voor één berekenen met formules. In de Bedieningstools dialoogvenster, selecteer het bewerkingstype dat u nodig hebt in de operatie vakje hier selecteren we Vermenigvuldiging optie , voer het bepaalde nummer voor de vermenigvuldigingsoperand in het tekstvak in en klik vervolgens op de OK knop.

Adrianus 24.08.2019 10:35 Antwoord

Stel dat u elke cel in een kolom met zeven getallen wilt vermenigvuldigen met een getal in een andere cel.

Georgius 21.08.2019 04:42 Antwoord

Normaal gesproken moet u ze één voor één berekenen met formules.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.