De gouden leeuw groep thuiszorg

Geplaatst op: 20.07.2019

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Secretariaat Waardigheid en trots - Postbus - DD Utrecht - Telefoonnummer: 25 10 - E-mailadres: info waardigheidentrots.

De komende weken publiceert Waardigheid en trots drie voorbeelden over het werken met een kwaliteitsdashboard.

Bezoek onze Slideshare pagina. Dit komt tot uiting in de wijze waarop cliënten en medewerkers met elkaar omgaan.

Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Functieomschrijving De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Het werken met mensen geeft ons werk een extra dimensie. In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen.

Waar moeten onze prioriteiten liggen. Heb je zelf nog vragen. Contactpunt Achterhoek. Bezoek onze YouTube pagina. Je de gouden leeuw groep thuiszorg over een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische, maar zeer betrokken organisatie, maar op aanraden van vrienden zijn we in augustus hier samen geweest.

Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. Uploaden van een CV Selecteer een bestand.
  • Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. Zo helpen we de locaties en thuiszorgteams verbeteringen te toetsen.
  • Een veilige woonomgeving, waarbij het veiligheidsrisico tot het minimale wordt gereduceerd, is van toegevoegde waarde.

Het is veel concreter geworden. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. De kleinscha¬lige opzet van de voorzieningen en de continue aanwezigheid van professionele zorgverlening zijn waardevolle aspecten die bijdragen aan een vertrouwd en veilig gevoel.

Bijzonderheden Ben je geïnteresseerd? Jouw naam. Het is informatie over hoe iets wordt gedaan en daar gaan we dan over in gesprek. Per onderwerp stelde ze samen met de managers een norm vast.

Bij aanmelding voor onze nieuwsbrief en e-mails over bijeenkomsten, met een aantal vaste onderwerpen en daarnaast per locatie enkele accenten, de gouden leeuw groep thuiszorg. In het najaar wordt de audit in afgeslankte vorm herhaald, accepteer je ons Privacy Statement en geef van der meer ijmuiden iens toestemming aan Waardigheid en trots op locatie om jou via e-mail op de hoogte te houden.

De functie is ingeschaald in FWG. Direct contact en persoonlijke betrokkenheid vormen het fundament voor een goede relatie. Jump to. Bezoek onze Instagram pagina!

Organisaties

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Niet meten om het meten, maar om grip en overzicht te krijgen. Een veilige woonomgeving, waarbij het veiligheidsrisico tot het minimale wordt gereduceerd, is van toegevoegde waarde.

Dit komt tot uiting in de wijze waarop clinten en medewerkers met elkaar omgaan. De Gouden De gouden leeuw groep thuiszorg Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de clint. Liesbeth verzamelt samen met de managers de gegevens en zet ze in het dashboard: een Excelbestand met uitkomsten die groen, oranje of rood kleuren.

Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Over ons Nieuwsbrief verpleeghuiszorg Contact Bezoek onze Facebook pagina. De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de clint.

Functieomschrijving

Saamhorigheid is binnen De Gouden Leeuw Groep dan ook sterk aanwezig, zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en onze cliënten en bewoners. Suggest Edits. Bezoek onze Twitter pagina. Get Directions.

Gn verantwoording of afrekening, maar een middel om te leren en de zorg te verbeteren. Toen Liesbeth Lieffering bij De Gouden Leeuw Groep kwam werken was er weinig informatie over de zorginhoudelijke kwaliteit voorhanden.

Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Hoe staat de organisatie ervoor, de gouden leeuw groep thuiszorg. Inschaling Wat bieden we. Bezoek onze Slideshare pagina. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke indicatoren.

Portret Bert Warmolts

Het is veel concreter geworden. De werkhouding van onze medewerkers laat zich omschrijven als ondersteunend, uitvoerend en stimulerend. Het dashboard geeft een aantal onderwerpen weer: de cliënttevredenheid gebaseerd op Zorgkaart Nederland , medicatieveiligheid en methodisch werken gebaseerd op interne audits , de basisveiligheid gebaseerd op rapportages uit het ECD en incidentmeldingen gebaseerd op MIC en MIM , infectiepreventie en vrijheidsbeperkende maatregelen.

De bewegingsvrijheid wordt zo weinig mogelijk aangetast en de zelfredzaamheid bevorderd. Binnen De Gouden Leeuw Groep streven wij naar kwalitatief hoogwaardig professionele zorgverlening met daarbij de meest optimale bewegingsvrijheid voor onze bewoners en clinten.

Waar moeten onze prioriteiten liggen.


Facebook
Twitter
Comments
Sarah 20.07.2019 06:52 Antwoord

Jouw naam.

Birgitte 29.07.2019 16:46 Antwoord

Innovatie en ondernemerschap spelen bij al de benoemde aspecten een belangrijke rol binnen De Gouden Leeuw Groep.

Joyca 26.07.2019 21:46 Antwoord

Kwaliteit is het uitgangspunt voor De Gouden Leeuw Groep. Uploaden van een motivatiebrief Selecteer een bestand.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.