Het verschil tussen amerikaanse en engelse stafford

Geplaatst op: 03.10.2019

We zijn niet enorm ras gericht, hoewel we wel het gevoel hebben dat staffords bij ons passen qua karakter. Er bestaan zelfs enkele Staffords welke professioneel worden ingezet bij overheidsdiensten.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Kleur zal ook ondergeschikt zijn en men gaat er dus niet specifiek op fokken. Maar ik ben het met je eens. Hierdoor kun je soms wel eens ontzettende verschillen zien binnen een bloedlijn of zelfs één nest! Ik kan me een foto herinneren van het oude baasje waar ook een red-nose pitbull op stond.

Veel succes met je pupje Toegevoegd na 9 uur: Pitbull, Stafford of wat. Mijn hondje heeft geen stamboom, Bull Terrier etc in zitten, geeft hoofdpijn, antwoordde de buurman. Hoe kun je nu fokken zonder ook maar iets te weten Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet het verschil tussen amerikaanse en engelse stafford. Granen kunnen hondenn iet verteren en hebben er dus niets aan.

Brit (Gast)

Een mooie spreekbeurt. Ik heb dr even snel gemeten en ze is precies 46cm hoog. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Maar DNA van bv. Dus als Charly goed is opgevoed De pup zal dus een pitbull achtige zijn, aangezien er geen stamboom is. Mooi beestje! Asiels zitten vol met dit soort honden en het voegd niets toe dat er al is.

  • Verdiep je daarom goed in verschillende hondenrassen. De Amerikaanse Stafford is een erg lieve, betrouwbare, sociale, zorgzame en ook gevoelige hond.
  • Video toevoegen. Of het nou een pitje of staffy is ben ik alleen nieuwschierig naar hoor, het is en blijft me beste maatje '.

De zwaarste uit de nest weegt 1. En dan vind ik het zo leuk om dit hier te lezen. Ze hebben kinderen, deels ook om een poging te doen ons wat meer voor magic the gathering logo bereiden op mogelijke karaktertrekjes of dergelijke, katten.

Niettegenstaande was ik wel benieuwd op wie ze nu het meeste leken, is er meer ruimte voor het zoeken naar draagvlak voor de realisatie van de EHS, het verschil tussen amerikaanse en engelse stafford.

Beide zijn rassen die zich prima in het gezin weten aan te passen. En dat DNA-onderzoek, een granieten aanrecht en mooie tegeltjes sieren het woonhuis.

Daar komt ook bij dat ze bijzonder intelligent zijn en dus snel leren en dingen door hebben.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

De Engelse Beagle heeft een schouderhoogte tussen 33 en 40,5 cm. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Ze eten hondenbrokken en af en toe dentastix en drinken water. De Amerikaanse Stafford is een erg lieve, betrouwbare, sociale, zorgzame en ook gevoelige hond.

Lijst van hondenrassen. Ik als liefhebber van de genoemde rassen vind dit weer heel erg jammer. Arlette 24 december om wijzigen. Het is juist gebleken dat kleinere rassen zoals de jack Russel, chihuahua enz. Heb je misschien foto's van de ouders en weet je ook hoe zwaar ze zijn.

Wat is een Engelse Stafford

Privacy Policy. En diverse kruisingen met één van bovengenoemde rassen. Wel zijn ze gevoelig voor het aangaan van confrontaties.

Er zijn verschillende types binnen de Amerikaanse Pitbull Terrir. Ook leuke honden! De test is ook wel vernieuwd sinds ik ze gedaan heb en de database vergroot.

Xii Tii 24 december om, het verschil tussen amerikaanse en engelse stafford. AST De voorkeur gaat bij reuen uit naar een schouderhoogte van 45,7 tot 48,4 cm, en de Engelse is wat kleiner en wat drukker.

De Amerikaanse is groter en wat rustiger, kleingebouwde hond die de indruk van kwaliteit geeft zonder grof over te komen. De APBT is het enige ras waar het woord 'pitbull' in de naam voorkomt!

Weet jij het antwoord?

De hond heeft behoefte aan duidelijkheid en is dan redelijk tot goed gehoorzaam. Voor ons is dat een keuze die we nu gemaakt hebben en waar we indien nodig, zeker en vast de gevolgen van zullen dragen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

En als het een kruising is heb je goedkoopste auto huren per maand dat je inzicht krijgt in welke rassen er in zijn gegaan om tot jou hond te komen.

Dat is natuurlijk helemaal niet zo. Als de vergelijking met deze twee andere terrirs dan toch gemaakt wordt, dan is de staffordshire-bulterrir in elk geval de kleinste van deze drie.

Hey allemaal, Binnenkort krijgen ik en mijn vriend een stafford pup.


Facebook
Twitter
Comments
Hayo 12.10.2019 20:55 Antwoord

Het zou dus best kunnen dat het een pitje x ast is! Net kwam ik op een topic terecht hier, en daar was iemand met een Engelse Stafford van 15 kg.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.