Save the date kaarten zelf maken

Geplaatst op: 09.10.2019

Leuke doe-het-zelf save the date kaarten! Houd je een themabruiloft zoals een bruiloft met het thema goud of een bruiloft op een boerderij?

Zit jullie Save the Date kaart er niet bij? Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Start dan met een blanco kaart eenvoudig met onze editor. Wanneer je bijvoorbeeld werkt met dezelfde lettertypes heb je al een binding tussen de twee kaarten.

Alle gebruiken rond het versturen van kaarten voor je bruiloft lees je in ons artikel met etiquette voor bruiloft drukwerk. Save the Date kaart naar wie? Met foto?

Of kies een originele save the date kaart uit de collectie. Inloggen Bekijk eerdere bestellingen en proefdrukken Bestel sneller met bewaarde adresgegevens Favoriete kaarten bij elkaar We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Herstel e-mail verstuurd. Alleen de dag- en avondgasten ontvangen een kaartje om de trouwdatum vrij te houden. Kies dan voor een save the date kerstkaart, save the date kaarten zelf maken. Als de kaart klaar is bestel je eenvoudig milk and honey poems long gratis proefdruk met kortingscode gratisproef in een papiersoort naar keuze.

We hebben in de stijlen klassiek , stijlvol hip , vintage , strand , romantisch , chic , typografisch , design en met foto verschillende ontwerpen gemaakt passend bij de ontwerpen van de trouwkaart. Wachtwoord vergeten? Save the date kaarten zelf maken Save the date kaarten stuur je ruim 4 tot 12 maanden voor jullie bruiloft naar de genodigde.
  • Kies een categorie.
  • Menukaarten , bedankkaartjes en natuurlijk de huwelijksuitnodiging met R.

Wat is een Save the date kaart?

Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Wachtwoord vergeten ×. Verzend je save the date kaartjes op tijd Een save the date kaart stuur je voordat je de trouwkaart verstuurt, maar wanneer verstuur je save the date kaarten dan precies?

Studio Ontwerp op maat Contact. Voeg bijvoorbeeld een mooie afbeelding van een fotoshoot toe en schrijf een persoonlijke tekst op de kaart. Kies een categorie.

Verstuur save the date kaarten als je rond een vakantie trouwt We vertelden al even kort waarom je save the date kaarten stuurt, maar er zijn nog een aantal situaties wanneer save the date kaarten praktisch zijn.

Wachtwoord vergeten. Vervolgens sturen jullie zelf de kaarten naar de genodigden op. Wachtwoord vergeten. De levertijden en voorwaarden zijn per website verschillend. Betaling Meest gestelde vragen Contact.

Save the date kaarten zelf maken

Lees meer in de privacyverklaring Voornaam:. Bestel de save the date kaartjes als enkele kaart. Aantal kaarten.

We raden je wel aan om de kaarten pas te verzenden als de datum vaststaat bij de verschillende locaties. Zo maak je een klassieke Save the Date kaart eenvoudig passend voor jullie bruiloft, save the date kaarten zelf maken. Less is more. Eventueel kan je de vermelding maken dat de officiele uitnodiging later zal volgen en jullie postadres.

Bekijk alle trouwkaarten? Menukaartenbedankkaartjes en natuurlijk de huwelijksuitnodiging met R. Een save the date kaart is een handige manier om je trouwdatum aan te kondigen.

Toegevoegd aan je collectie

Sorteer op. Met een kerst save the date-kaart heb je nog alle ruimte om later het ontwerp voor de trouwkaart te kiezen. Aantal enveloppen. Laat dit dan alvast terugkomen in de save the date kaart. Bestel een gratis échte proefdruk met kortingscode stijlvol.

Met deze 8 tips moet het save the date kaarten maken en versturen goedkomen. Al een account. Tips voor jullie perfecte save the date kaart Laat jullie Save the Date kaart matchen met de trouwkaart. Voor jouw moment Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the walter van den broeke silat kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Jubileumkaarten maken Rouwkaarten.

Check de datum Het lijkt een clich, verstuurt en er dan achterkomt dat de datum verkeerd is, een moedige houding! In principe hoef je de save the date kaart niet te versturen naar receptiegasten, save the date kaarten zelf maken.

Mocht je een sluitzegel op maat willen met bijvoorbeeld jullie initialen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer Save the Date kaartjes versturen?

Geef alvast een tipje van de sluier of bereid je gasten voor op jullie thema. Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. We helpen graag Hoe verloopt de bezorging? Toon resultaten.

Waterverf - trouwkaarten met hartjes van goud. Er zijn een aantal handige dingen om te weten bij het save the date kaarten maken en versturen.

En alle aandacht rondom jullie huwelijk is supergaaf, daar mag je van genieten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.