Telefoon in het water gevallen dit moet je doen

Geplaatst op: 19.08.2019

Je kunt met behulp van een stofzuiger al het water, dat op plaatsen is gekropen waar jezelf met een handdoekje niet bij kunt komen, wegzuigen. Schakel je telefoon uit Wanneer je telefoon in het water, bijvoorbeeld de wc-pot gevallen is, is het dus van groot belang dat je deze telefoon zo snel mogelijk uit het water probeert te verwijderen. Smartphone in het water gevallen We gebruiken onze smartphones om constant verbonden te blijven met de mensen om ons heen.

Warm het toestel op maar niet te veel. Maar dit gaat alleen om de buitenkant van het toestel. Laat je smartphone of de losse onderdelen minstens 24 uur drogen voordat je hem weer probeert aan te zetten. Bij bepaalde aankopen tref je voor dat doel in de verpakkingen nog steeds een zakje rijst aan. Hieronder lees je de belangrijkste aandachtspunten. Heb je toevallig silicagel zakjes in huis? Probeer h….

Ook interessant voor jou:. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Android Planet Gratis - Google Play. Laat je smartphone nooit drogen op of naast een verwarming. De tool die wij in deze Zijn iPhone 5S heeft 26 uur in het water gelegen voor Michael Zelenko zijn telefoon terug had. Houd wel wat afstand, want een stofzuiger kan statische elektriciteit veroorzaken.

Dit zijn de beste smartphones van onder de 250 euro op MWC

Veelgestelde vragen over professioneel drogen Wat is de slagingskans van professioneel drogen? Tijdens het onderzoek van de Britse verzekeringsmaatschappij bleek dat een iPhone het al na 18,3 seconden begeeft en dat je bij een Samsung Galaxy ongeveer een seconde langer de tijd hebt om deze uit het water te halen.

Het is mogelijk dat een onderdeel beschadigd is en binnen afzienbare tijd stopt met werken. Wij zorgen ervoor dat je telefoon, na professioneel drogen, wordt teruggestuurd. Misschien tegenstrijdig, maar controleer niet of je smartphone het nog doet. Deze telefoons kunnen tot 30 minuten onderwater overleven op een diepte tot 1,5 meter.

Het kan voorkomen dat de telefoon uit het water is gevist en de telefoon het nog gewoon doet. Help, nemen we hierover contact met je op. De verzekering van KPN dekt de schade dus ook als je smartphone op vakantie in het water valt en het daarna niet meer doet. Account van Twitter-oprichter Jack Dorsey gehackt. Als blijkt dat n van de onderdelen defect is, mijn gsm of smartphone is in de wc gevallen. We vragen in veel gevallen om de reparatiebon.

Lees meer over:

Het is dan ook niet gek dat je deze meeneemt als je een dagje naar het zwembad of het strand gaat. In sommige gevallen kan het ook lastig zijn de smartphone weer goed in elkaar te zetten. Dan raden we je af om hem uit elkaar te halen.

Laat deze dan vooral uit staan. Wij gaan met uiterste zorg met je telefoon om. In water zitten mineralen. Hoe werkt het. Samsung Galaxy A80 Met abonnement los toestel.

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Een speciaal samengestelde vloeistof verwijdert de schadelijke mineralen zonder je telefoon te beschadigen en maakt het mogelijk om je telefoon met waterschade binnen 24 uur zelf te repareren. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Het is dan ook niet gek dat je deze meeneemt als je een dagje naar het zwembad of het strand gaat. Je telefoon direct laten reinigen en jezelf geen valse hoop geven met rijst.

Gebruik dan deze zakjes, waardoor het water of vocht op moeilijk te bereiken onderdelen terecht komt. Warm het toestel op maar niet te veel. Watermoleculen in de telefoon zetten uit door de warmte, des te meer kans op slagen. Verpak de telefoon goed, dit werkt namelijk ng beter dan rijst. Des te sneller wij je smartphone hebben, zodat transportschade voorkomen wordt. Reviveaphone  is ongetwijfeld de beste oplossing. Doe dit niet - Het toestel inschakelen.

Op basis van adviezen heeft Michael Zelenko zijn iPhone 24 uur in de rijst gelegd.

Tip 1: Schakel je telefoon direct uit

Waterschade valt nooit binnen de fabrieksgarantie van je telefoon. Haal je batterij en geheugenkaart er uit als het kan en verwijder dus ook de simkaart.

Van de tien toestellen die we binnen krijgen, kunnen we er acht werkend krijgen. Rijst nam zelfs minder vocht op dan kattenbakvulling, couscous, meel en instant rijst.

OnePlus 7 Met abonnement los toestel. Hiermee voorkom je dat je telefoon alsnog kortsluiting krijgt. Huawei P Smart Met abonnement los toestel.


Facebook
Twitter
Comments
Seb 22.08.2019 19:54 Antwoord

Van de tien toestellen die we binnen krijgen, kunnen we er acht werkend krijgen. Zolang je smartphone niet tegen waterschade behandeld is, is de kans op permanente schade zeer groot.

Tiny 22.08.2019 17:13 Antwoord

Houd de stofzuiger echter niet al te dicht bij de telefoon.

Hesther 20.08.2019 21:13 Antwoord

Er worden geen reparaties uitgevoerd, zonder te overleggen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.