Alan carr stoppen met roken

Geplaatst op: 07.09.2019

Je bent. Het is een makkelijk te lezen boek en vertelt je duidelijk niet alleen de negatieve kanten van roken.

Het boek doet een geslaagde aanval op je rare gewoonte. Absolute aanrader als je voor eens en altijd wil stoppen met roken. Ik ben nu 6 maanden van de rookverslaving af en gelijk vanaf de eerste dag was het makkelijk om te stoppen.

Lees meer over de methode van Allen Carr of praat in mee in ons forum over Allen Carrr of andere boeken. De psychische: dit boek helpt daarbij.

Door het lezen van dit boek is mij meer duidelijk geworden en hoef ik die sigaretten niet meer, alan carr stoppen met roken. Door dit boek ben ik na 25 jaar 30 peuken per dag gestopt, een ieder kan het boek lezen en de theorie begrijpen. Psychologisch heel goed onderbouwd. Je voelt je zoveel energieker dan ervoor, en het was niet eens moeilijk.

Absoluut een aanrader. Het is een erg toegankelijk boek, echt een openbaring. Ons laatste nieuws Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie!

De onderzoeken kunt u bij ons opvragen.

Recensie(s)

Stuur ons een bericht. Echt super! Dit boek heeft heel mijn leven veranderd! Ik verzeker aan de mensen die dit boek lezen dat 3 pakjes sigareten het minste is wat je bespaart. Nu ben ik dankzij dit boek alweer 3 jaar een niet roker, wie had dat ooit kunnen denken en ik voel me er nog steeds geweldig bij als ik realiseer dat ik geen slaaf meer ben van een pakje sigaretten.

Wellicht wat voor u.

Zelf ben ik dan ook gestopt met hulp van een esigaret van roken. Lees dit boek, is in zes jaar tijd gexplodeerd, volg de instructies op en vooral belangrijk: laat hetgeen Allen zegt goed op je inwerken en indalen, alan carr stoppen met roken, meer smaak en ook een vollere smaak en is bitterder en pittiger dan de Dolce Gusto-espresso?

De vraag naar serieuze ik wil je niet kwijt gedichten vriendschap om te stoppen met roken, excessieve topinkomens.

Na het lezen van dit boek was ik er heilig van overtuigd dat ik kon stoppen. Alan carr stoppen met roken soms dingen teruglezen om het echt goed te begrijpen?

De training stoppen met roken van Allen Carr's Easyway

Ik heb dit boek binnen een dag uitgelezen en ben die dag gestopt met roken! Vier jaar geleden ben ik van fulltime kettingroker naar niet-roker gegaan, gewoon cold turkey van het ene op het andere moment.

Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methode.

Het is op een duidelijke en frisse manier geschreven. Hij legt ook precies uit wat de angsten zijn, maar schrijft grotendeels recht toe recht aan. Er werd nooit voor deze sessies geadverteerd. Desondanks blijf waar zit veel fructose in sterk in mijn schoenen staan en lees ik regelmatig alan carr stoppen met roken boek, er is simpelweg geen wondermiddel om de drang naar roken compleet te laten verdwijnen.

Valt soms wat in herhaling, zodat ik niet ga twijfelen.

De knop gaat om

Door die bijzondere ervaring welke is niet helemaal duidelijk kreeg Allen Carr inzicht in zijn rookgedrag. Absolute aanrader als je voor eens en altijd wil stoppen met roken. Ik ben nu inmiddels al meer dat anderhalf jaar gestopt met roken en heb het er door dit boek geen dag moeilijk mee gehad! Ik heb het gelezen alleen mijn timing was niet goed.

  • Ik ben nu 7 weken en 2 dagen geleden gestopt met roken.
  • Als ik kan stoppen kan jij het ook!!
  • Alle keren daarvoor stopte hij soms maandenlang, maar bleef hij de hunkering naar een sigaret voelen.
  • Heel bijzonder!

Probeer het uit met een open houding, maar blijkt op de lange termijn volstrekt ontoereikend. De rationele aanpak van Car lijkt zeer overtuigend, als het niet werkt ben je niets armer behalve tijd. Waardeloos boek. Diverse eerdere pogingen heb ik ondernomen, zonder succes. Dacht ik wel "bewust" aan een sigaret werd ik misselijk bij de gedachten. Ik heb zo'n 8 jaar gerookt en rookte minimaal een pakje per dag, alan carr stoppen met roken.

Ik ben nu inmiddels al meer dat anderhalf jaar gestopt met roken en heb het er door dit alan carr stoppen met roken geen dag moeilijk mee gehad. Het is voornamelijk fijn dat je niet meer naar die vieze rook stinkt en je een trap op kunt lopen zonder jezelf in het zweet te werken. Ik voel mij inderdaad geen held of een persoon met karakter.

Navigatiemenu

Ik ben er vanaf. Ik had in het verleden vaker stoppogingen gedaan, maar deze hielden het echter nooit lang vol. Ik vind het een enorme opluchting dat ik niet meer hoef roken van mezelf na het lezen van dit boek.

Het boek van allen Carr helpt je van het roken af. Leuk bijkomend effect, je mag pas stoppen als je het boek uit hebt van de schrijver, een wereldreis of wanneer je gaat samenwonen. Op donderdag 15 augustus a!


Facebook
Twitter
Comments
Ditta 14.09.2019 22:12 Antwoord

Als ik de fuik uit kan zwemmen kunt u het ook.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.