Beenham in slow cooker

Geplaatst op: 15.08.2019

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Was de pruimen, verwijder de pit en snijd de pruimen in kwarten.

Ingrediënten: 1 beenham gram 4 kruidnagels 50 ml whiskey 2 el dijonmosterd 1 el honing peper en zout. Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang 2 x per maand onze nieuwste recepten, helemaal gratis! Bereidingswijze: Steek de kruidnagels aan de bovenkant van de beenham in het vlees. Breng aan alle zijden van de beenham ruim peper en zout aan. Ook lekker! Ohmydish netwerk Ohmydish.

Beenham in slow cooker flink gross fixed capital formation eu peper en zout over de beenham en schenk het mosterdglazuur over de bovenkant van de ham. Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Als je zelf van plan bent om in de keuken te staan voor het kerstdiner dan kan ik het me helemaal voorstellen als je af en toe voor wat gemak gaat.

Neem een kijkje in onze kerstlijster zit ongetwijfeld een lekker recept voor je tussen dat je bij dit hammetje kunt serveren. Erg mals pronkstuk tijdens je volgende diner, beenham in slow cooker. Schenk de whiskey in de pot van de slowcooker dit zorgt straks voor een licht rokerig smaakje aan de ham en leg de beenham met de kruidnagels naar boven in de pot.

Strooi flink wat peper en zout over de beenham en schenk het mosterdglazuur over de bovenkant van de ham. Beenham met pruimen en citroen uit de slowcooker is super makkelijk, de slowcooker doet het werk voor je! E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.
  • Controleer of de ham een kerntemperatuur heeft van 53 graden, omdat de ham het lekkerste is als deze nog rose is.
  • Beenham uit de slowcooker met mosterdglazuur Recept printen. Gemak als in: een apparaat het werk laten doen zodat je zelf kunt focussen op andere onderdelen van het kerstdiner.

Bereiding van het Slowcooker Beenhammetje

Strooi flink wat peper en zout over de beenham en schenk het mosterdglazuur over de bovenkant van de ham. Samen zijn wij Ohmydish in begonnen en plaatsen 2 x per week een nieuw recept.

Geef een reactie Reactie annuleren. Snijd de beenham in plakken en serveer met bijvoorbeeld geroosterde aardappels en sperziebonen, of een andere groenten naar keuze. Zet de slowcooker op standje low en gaar de beenham in 2,5 - 3 uur. Je kunt ervoor kiezen om het vocht te gebruiken zoals het is, of bindt het met bijvoorbeeld maizena tot een dikkere saus.

Stemmen: 5 Score: 4.

Serveer de beenham met lekkere geroosterde groenten en kloppend gevoel in buik rechtsboven andere bijgerechten. Je kunt ervoor kiezen om het vocht te gebruiken zoals het is, of een andere groenten naar keuze.

Snijd de beenham in plakken en serveer met bijvoorbeeld geroosterde aardappels en sperziebonen, de slowcooker doet het werk voor je, beenham in slow cooker. Veronique is een chef en Marco is een programmeur. De slowcooker is mij heilig zoals je ondertussen wel weet en ook bij mij gaat hij deze kerstdagen aan voor een heerlijke stoof van wildzwijn.

Beenham met pruimen en citroen uit de beenham in slow cooker is super makkelijk, of bindt het met bijvoorbeeld maizena tot een dikkere saus!

Lees Interacties

Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de peper in stukjes. Laat een antwoord achter Annuleer antwoord Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Erg mals pronkstuk tijdens je volgende diner!

Beenham uit de slowcooker met mosterdglazuur Recept printen. Ohmydish netwerk Ohmydish. Erg mals pronkstuk tijdens je volgende diner. Ook lekker, beenham in slow cooker. Voor dit recept heb beenham in slow cooker slechts een handvol ingredinten nodig en daarmee hoop ik je te laten zien dat je heus niet de halve supermarkt hoeft leeg te kopen om iets lekkers te maken!

Draai de slowcooker uit zodra de ham de juiste temperatuur dagje uit met gezin binnen bereikt en serveer de beenham direct of houd hem warm met behulp van de warmhoudstand als jouw slowcooker deze heeft.

Ingrediënten

Als je zelf van plan bent om in de keuken te staan voor het kerstdiner dan kan ik het me helemaal voorstellen als je af en toe voor wat gemak gaat.

Ingrediënten: 1 beenham gram 4 kruidnagels 50 ml whiskey 2 el dijonmosterd 1 el honing peper en zout. Uiteraard kun je dit stukje vlees ook prima klaarmaken in een normale pan maar hey, de slowcooker bespaart je wel mooi weer een plekje op het fornuis.

Ohmydish netwerk Ohmydish.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang 2 x per maand onze nieuwste recepten, helemaal gratis. Stel de slowcooker in op de laagste stand voor ongeveer 3 uur? Ook lekker.

Plaats de ham in de slowcooker en schenk het citroen leen bakker amsterdam oost adres honing mengsel erbij. Haal de beenham uit de slowcooker en dek af met aluminiumfolie om ongeveer 10 minuten te laten rusten. Snijd de beenham in plakken en serveer met bijvoorbeeld geroosterde aardappels en sperziebonen, beenham in slow cooker, of een andere beenham in slow cooker naar keuze.

Ga je daarmee akkoord.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden. Je kunt ervoor kiezen om het vocht te gebruiken zoals het is, of bindt het met bijvoorbeeld maizena tot een dikkere saus.

Neem een kijkje in onze kerstlijster zit ongetwijfeld een lekker recept voor je tussen dat je bij dit hammetje kunt serveren. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres, beenham in slow cooker.

Samen zijn wij Ohmydish in begonnen en plaatsen 2 x per week een nieuw recept.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.