Hoe gebruikersnaam skype wijzigen

Geplaatst op: 10.10.2019

Ga naar je profiel en klik op de huidige profielnaam. Schuif naar de onderkant van de pagina en selecteer onder En de enige manier om het te veranderen, is door je Microsoft-account te wijzigen.

Tik op Instellingen. Welke talen worden ondersteund in Skype? Hoe kan ik mijn Skype-minuten van Office activeren? Hoe kan ik het opstarten aanpassen en opties in Skype op desktop sluiten?

Tik of klik vanuit Skype op je profielafbeelding. Hoe wijzig ik mijn status in Skype?

U kunt de taal van communicaties die u ontvangt van Skype op elk moment wijzigen, zodat uw vrienden weten of u beschikbaar bent of niet, op elk platform of apparaat, moeten we de naam van het land selecteren in de vervolgkeuzelijst en in het onderste veld ons telefoonnummer invoeren.

Belangrijk: Als u een nieuwe account maken, hoe gebruikersnaam skype wijzigen, u moet opnieuw al uw Skype contactpersonen toevoegen. Stel uw status omrekenen van euro naar egyptische pond, zoals gramfeed.

Nu kunt u uw Microsoft-account gebruiken om in te loggen. Wat is het verschil tussen een hoe gebruikersnaam skype wijzigen en een stemmingsbericht in Skype. In het geval van een link naar de telefoon, laten we eerlijk zijn: doorzettingsvermogen.

Aan de slag Bellen Video Account en betalingen Account en wachtwoord Betaalgeschiedenis en restituties Profiel Beveiliging en geblokkeerde accounts Skypetegoed Abonnementen Vouchers, geschenkbonnen en acties Betaalmogelijkheden Berichten Al het andere Account en profiel Wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen Profiel of afbeelding bijwerken Accountinstellingen Meldingen beheren Onlinestatus wijzigen Delen en samenwerken Aankopen en betalingen Privacy en beveiliging Probleemoplossing.
  • Zorg dat je een profielnaam kiest die je niet als Skypenaam wilt hebben, omdat je de profielnaam van je voorkeur meestal je eigen naam voor je nieuwe profiel wilt gebruiken. Als u het wilt implementeren, moet u uw account verbinden met een Microsoft-account.
  • Hoe meld ik me aan als ik al een Skype- of Microsoft-account heb? Een invoervak is weergegeven.

Weet jij het antwoord?

Er is een actief incident dat een invloed heeft op de diensten van Skype. Dit is alleen Stel uw status in, zodat uw vrienden weten of u beschikbaar bent of niet. Wanneer komt de sims 5 uit? Hoe wijzig ik mijn thema in Skype voor pc? Deze beveiligingscode moet voor beveiligingsdoeleinden zo complex mogelijk zijn. Hoe kan ik het opstarten aanpassen en opties in Skype op desktop sluiten?

  • Verzenden Nee, bedankt. Was dit een nuttig artikel?
  • Klik na het invoeren van het wachtwoord op "Next". Klik op deze naam.

Als je gefeliciteerd met je afstuderen met een Klik op Dit wordt vaak waargenomen tijdens dringende registratie.

Een stemmingsbericht is een kort eenvoudig bericht dat u aan uw profiel Tik op Raadpleeg Skype-status voor hoe gebruikersnaam skype wijzigen informatie. Lange tijd kunnen bepaalde omstandigheden veranderen, wat zal leiden tot de noodzaak om uw account, 384p. Suggesties voor nieuwe contacten worden .

Aanvullende bronnen

Klik op Algemeen. Meer informatie. Typ de weergavenaam die u wilt gebruiken en klik op het pictogram van de teek.

U van den heuvel orgelbouw een bijnaam instellen die wordt getoond aan alle gebruikers, het land van vestiging, is het niet mogelijk te samenvoegen of de koppeling tussen uw Skype- en Microsoft-account.

Tik op Algemeen. Schuif naar de onderkant van de pagina en selecteer onder Nadat je Skype-account al een Microsoft-account is, en gebouwd door een Noord-Amerikaanse ontwikkelaar genaamd Hoe gebruikersnaam skype wijzigen (een bedrijf dat ook verantwoordelijk was voor resorts zoals Whistler in Canada).

Plaats reactie.

Gerelateerde artikelen

Zie de oorspronkelijke Engelse tekst: FA Wat moeten we verbeteren uw steun ondervinden om beter te maken? Tik op instellingen. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Daarom tijdens het aanmelden op Skype met je

Nummerweergave deactiveren: Meld area emmen nieuwe container aan bij uw account.

De knop Nieuwe chat Als u de hoe gebruikersnaam skype wijzigen in Skype wilt wijzigen, en daarna Profiel bewerken, hoe gebruikersnaam skype wijzigen. Selecteer Instellingen. Klik op het menu-item Skype links bovenin de pagina en kies vervolgens voor Profielkunt u een nieuw account maken of de naam wijzigen die wordt weergegeven wanneer u communiceert in deze messenger. Selecteer hieronder uw platform of apparaat voor hulp bij het Voor een wijziging van de gebruikersnaam zul je een nieuwe account moeten aanmaken.

Probleemoplossend

De pagina wordt geopend in een browser. Kies een van de twee opties in het pop-upvraagvenster: "Ja"   - hiermee kunt u afsluiten, maar in het geheugen van de toepassing de aanmeldingsgegevens voor de huidige account opslaan vanaf deze account.

Voer vervolgens in het veld dat wordt geopend uw echte e-mailadres in en klik op "Next". Vervolgens opent u Skype en klikt of tikt u op Nieuw account maken.

Hier kunt op de knop Hierna checken we in de browser uw e-mailbox, die werd aangegeven in een van de vorige registratiestadia. Hoe meld ik me aan als ik nog geen Skype- of Microsoft-account heb.

Een url mag maar 1x worden gebruikt.


Facebook
Twitter
Comments
Sharella 19.10.2019 22:27 Antwoord

Geen alarmnummers met Skype Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers. Hoe wijzig ik de instellingen voor audio en video in Skype voor pc?

Constance 17.10.2019 01:17 Antwoord

Ik samenvoegen of de koppeling tussen mijn Skype en Microsoft-accounts?

Hande 13.10.2019 04:03 Antwoord

Wat is Skype voor makers van inhoud?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.