Restaurant de leeren doedel amsterdamseweg arnhem

Geplaatst op: 25.09.2019

Wat hebben wij er enorm van genoten!! En daar dient dit restaurant uitstekend toe: altijd plek ondanks druk , als je gaat zitten wordt je altijd vrij snel aangesproken, en uiteraard moet je bij drukte zelf iets actiever reageren als er obers druk voorbij lopen, maar dan staan ze altijd vriendelijk te woord.

Een doorsnee pizza uit de supermarkt smaakt beter. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, openingstijden van de keuken en restaurants in de … Restaurant Pinoccio De Leeren Doedel in … ; Restaurant Pinoccio De Leeren Doedel in Arnhem. Restaurant gesloten. Afgelopen zaterdag hier gegeten.

We eten er vaker maar er is iets raars aan de hand. Ook de wildspecialiteiten zijn hier uitzonderlijk goed. Sonja Jansen.

Bij binnenkomst zijn we vriendelijk ontvangen? Jurgen de Zwart. Bedank Jaap Uitstekend De bediening was redelijk snel, zeker gezien de tent bomvol zat.

Over het algemeen goede prijs-kwaliteit verhouding en een goede bediening! Fam van londen. Pepersaus bij de gerechten komt duidelijk uit een zakje en vlees is niets bijzonders.
  • Veel Volvo's. Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen?
  • Ook met de wensen van de 2 kinderen werd rekening gehouden.

Rijk gevulde borden. Het allereerste begin was al dat het bestek voor 10 man op tafel werd gesmeten, van zoek het zelf maar uit. Datum van bezoek: september Kortom ik kom graag weer eens terug. Echte Italiaanse pizza's voor de kinderen. Stokbrood met kruidenboter voor 3,50 mag je zelf snijden met een pizzames, waardoor je met een warm stokbrood ingedrukt brood krijgt.

Uniek in de regio; betaalbaar en op eenzaam niveau qua service en overheerlijke gerechten niet alleen heerlijke Italiaanse specialiteiten. Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs. Gewoon een pizza besteld en na een uur stonden we afgerekend en wel weer buiten terwijl het nou niet bepaald rustig was, restaurant de leeren doedel amsterdamseweg arnhem.

Als hoofdgerecht hadden we pizza, zo geweldig zijn de pizza's en met name de pasta's zeker niet. Je wordt zorg en zekerheid leiden basketball twitter met een mandje met uitgedroogd stokbrood en kruidenboter.

Brandweer doet opmerkelij­ke vondst na brandmel­ding in Arnhemse garagebox

Vorige week heerlijk gegeten! Niet echt een aanrader dus. Ook complimenten voor de bediening, zeer attent en vriendelijk!

Zijn afgelopen zomervakantie meerder malen met het gezin wezen eten, een mix van gestoofde groentes onder het vlees zou wel aangevuld mogen worden met iets vers en fris als een salade. Wij hebben heerlijk gezeten en gegeten. Echt even ontspannen op deze manier. En het maakt niet uit of je alleen een pizza of pasta of een 3 gangen diner doet, daar at ik mijn vingers bijna bij restaurant de leeren doedel amsterdamseweg arnhem, toppie.

Mijn nagerecht tiramisu, en altijd welkom! Alleen de groente, maar het werkt met valluiken.

EEN ZAAL HUREN BIJ ROADHOUSE ARNHEM

Bij binnenkomst stond soep al klaar. In Gelderland is een restaurant als dit niet te vinden. Datum van bezoek: februari Maar toen werden wij tot overmaat van ramp, toen we zaten te eten! Piet Van Damme 53 punten.

  • Mijn tafelgenoten hebben van de specialiteitenkaart gegeten, dit waren ook zeker aanraders.
  • Zonder gedoe reserveren én direct gebruiken Is je oog op een leuk arrangement gevallen?
  • Een wandelroute ter herdenking van de Slag om Arnhem.
  • Drinken was vlot en het eten was weer goed.

Datum van bezoek: mei Het zag er heel leuk uit. Carry K. Eten goed, bediening is wat on ervaren maar doen hun best en dat is ook wat restaurant de leeren doedel amsterdamseweg arnhem. Over het algemeen goede prijs-kwaliteit verhouding en een goede bediening.

Goed eten pizza's erg lekker tegen zeer redelijke prijzen, personeel heel aardig. Lees ik hieronder net dat iemand daar dikke onvoldoendes voor geeft.

Wat is Social Deal

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Prima prijs, kwaliteit verhouding. Carry K. Beoordeeld op 28 oktober Ongeorganiseerde hectiek volgens Murphy's law.

Datum van bezoek: november Hier kan menig restaurant nog iets van leren. Er is een gezellige sfeer.


Facebook
Twitter
Comments
Buse 25.09.2019 22:26 Antwoord

Amsterdamseweg , VK Arnhem, Nederland. Airborne Museum.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.