Restaurant ouderkerk aan den ijssel

Geplaatst op: 02.10.2019

En het eten is er ook super en goed. Restaurant Fred Rotterdam op 8. Sorteren op:.

Met 2 stellen lekker gegeten. Bedank hakank Restaurant Fred Rotterdam op 8. Smaakt het is dan de vraag. Datum van bezoek: september

Xanthi Krimpen aan den IJssel op 3. Wie zijn wij. Mooi uitzicht. Accepteert creditcard! Roode Leeuw Capelle aan den IJssel op 2!

Datum van bezoek: september Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk 1 restaurant in de buurt Bekijk 1 attractie in de buurt. Buiten zitten.

Sorteren op

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Zakelijke bijeenkomsten. Ja Nee Weet ik niet zeker. Een prima ontvangst en leuke bediening. Gemiddeld 5. Voorgerecht de combi van alles wat.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Bedank ZitterdWil. In den Boekenkast Capelle aan den IJssel op 3. Parkeerplaatsen beschikbaar. Geschikt voor. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Casa Caminita.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel

Wij hadden erg hoge verwachtingen afgaande op de verhalen en reviews. Vorige Volgende 1 2 3 4. Zakelijke bijeenkomsten.

Een prima ontvangst en leuke bediening. Dim sum. Profiel Lid worden. Beoordelingen Eetcaf plus Breeka Krimpen aan den IJssel op 2.

Gelegen aan het water.

Beoordeeld op 10 september via mobiele applicatie Lekker. Vreselijk 3. Op een dag had ik trek in een goede pasta. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Met 2 stellen lekker gegeten. Daar aangekomen was het personeel correct maar restaurant ouderkerk aan den ijssel vriendelijk. Steak Tartare. RTL4 heeft niet weinig bijgedragen aan de bekendheid van dit restaurant. Wie nu nog niet weet dat Giovanni de muzikaal leider en bassist was van Marco Borsato' band heeft onder een steen gelegen. Eetcaf plus Breeka Krimpen aan den IJssel op 2. Asia Rotterdam op 5.

MICHELIN Gids

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk 1 restaurant in de buurt Bekijk 1 attractie in de buurt. Selecteer niets. Xanthi Krimpen aan den IJssel op 3. Accepteert creditcard.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Locatie en contact.


Facebook
Twitter
Comments
Ruby 10.10.2019 15:19 Antwoord

Pech gehad. Taal Nederlands.

Suraya 08.10.2019 00:40 Antwoord

Beoordeeld op 15 september via mobiele applicatie Disappointed. Type etablissement.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.