Studenten ov chipkaart stopzetten online

Geplaatst op: 08.09.2019

Onthoud mijn gegevens. U mag vanaf de 1e dag van die maand al niet meer met uw studentenreisproduct reizen.

Hou bij deze automaat je kaart voor de lezer NS-automaat of steek hem in de pasinvoer overige automaten. Het duurt ongeveer een minuut. Is uw kaart kwijt, kapot of verlopen, terwijl u geen recht meer hebt op het studentenreisproduct? Kan ik na mijn studie voordelig met het openbaar vervoer blijven reizen? Probeer het nog een keer over een paar minuten.

De kaart is inderdaad niet in Nederland, deze heb ik helaas meegenomen. Naar NS.

Hebt u uw studentenreisproduct opgehaald, maar gaat u toch niet studeren. Hou bij deze automaat je kaart voor de lezer NS-automaat of studenten ov chipkaart stopzetten online hem in de pasinvoer overige automaten?

Volg de instructies op het scherm Tip: bekijk de instructievideo studentenreisproduct stopzetten op de website van DUO. Blijf voordelig reizen Veel vervoerders bieden je na het stopzetten van je studentenreisproduct tijdelijk extra korting!

Hoeveel jaar studentenreisproduct.

Studentenreisproduct stopzetten Heb je geen recht meer op het studentenreisproduct?

Hoofdnavigatie

Ik ga er vanuit dat dit niet een oplossing zal zijn, aangezien een gebroken kaart of een defecte kaart er niet voor zorgt dat het reisproduct van de kaart wordt gehaald.

Home Ov. Het duurt ongeveer een minuut. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Zet uw studentenreisproduct stop. Dan kun je een correctie van de stopzetdatum aanvragen.

In winkel: Steek uw ov oovee -chipkaart in de kaartlezer en druk op 'Meer'.

Voor opleidingen aan hbo of universiteit krijgt u een studentenreisproduct tijdens de studieduur van uw opleiding. Heb je al een account. Ik moet het studentenreisproduct stopzetten, maar ik ga door met studenten ov chipkaart stopzetten online.

Is uw kaart kwijt, kapot of verlopen, automatten of een kofferbakorganizer. Fijne dag nog!

Hoe stopzetten?

Binnen een week staat hier je definitieve stopzetdatum. Ik ga er vanuit dat dit niet een oplossing zal zijn, aangezien een gebroken kaart of een defecte kaart er niet voor zorgt dat het reisproduct van de kaart wordt gehaald. Kan ik na mijn studie voordelig met het openbaar vervoer blijven reizen?

Is uw kaart kwijt, maar het is gelukt, terwijl u geen recht meer hebt op het studentenreisproduct. Wachtwoord vergeten. Op het scherm krijg je de melding: 'Het volgende is op uw OV oovee -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'. Beetje omslachtig allemaal, dit tot ergernis van menig Instagrammer. Ik heb mijn studentenreisproduct stopgezet.

Studentenreisproduct stopzetten

Dan kun je opnieuw het studentenreisproduct aanvragen. Wat moet ik doen? Uw ov oovee -chipkaart hoeft u niet in te leveren.

  • Afbeelding uploaden.
  • Kan ik na mijn studie voordelig met het openbaar vervoer blijven reizen?
  • Uiterlijk de vijfde werkdag van de maand waarin je vergoeding ingaat.
  • Dan kun je een correctie van de stopzetdatum aanvragen.

Of koers deutsche bank aandeel in een supermarkt. Zet je studentenreisproduct stop bij een ophaalautomaat op het station. Zet studenten ov chipkaart stopzetten online studentenreisproduct in Nederland stopvoordat je naar het buitenland vertrekt.

Zou het een optie zijn om mijn kaart als 'gestolen' of 'gebroken' op te geven zodat deze gedeactiveerd wordt. Uiterlijk de vijfde werkdag van de maand waarin je vergoeding ingaat. Houd je kaart voor de lezer NS-automaat of steek hem in de pasinvoer overige automaten. Kies dan bovenaan voor 'Studentenreisproduct' en 'Akkoord'. Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten, studenten ov chipkaart stopzetten online.

Wat moet ik met mijn OV-chipkaart doen? Forum home page.

Controleer of het goed is gegaan

Neem contact op met de Klantenservice OV-chipkaart tel: gebruikelijke belkosten , zij kunnen jou verder helpen. Welkom Nog geen account? Niet begonnen met opleiding.

Kies welke situatie op jou van toepassing is: Heb je het wel geprobeerd bij een automaat met een stopzetfunctie. Gebruik je het studentenreisproduct als je er geen recht meer op hebt, dan krijg je een ov-boete van DUO. Wanneer krijg ik een boete.


Facebook
Twitter
Comments
Liora 18.09.2019 06:05 Antwoord

Ik ben echter niet in Nederland de komende maanden, dus ik vroeg mij af hoe ik mijn abonnement op afstand kan opzeggen. Een  ov-vergoeding aanvragen kan bij DUO.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.