Vakantiepark waterrijck de potten

Geplaatst op: 05.10.2019

Maar ook zeillessen vanaf 8 jaar. Bekijk ook Kinderbungalows Nederland Mindervaliden bungalows Bijzondere bungalows Vakantie met hond Vakantieparken met subtropisch zwembad.

Nooit meer acties missen? Wil je geen actie of kortingscode missen? Waterpark Sneekermeer Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! Vanuit de woonkamer heb je een royaal uitzicht op "je eigen vaarwater" aan de Potten. Toon meer foto's en video's.

Rianter en exclusiever kun je niet aan het Sneekermeer verblijven. Plattegrond Overzicht van het park Download hier de plattegrond van het park voor een compleet overzicht van alle accommodaties en andere voorzieningen, vakantiepark waterrijck de potten.

Vrijstaand Heb je behoefte aan een rolstoelvriendelijke accommodatie? De tweeling uit de  De Kameleon voer graag op het Sneekermeer.

RCN de Potten. Een aantal heeft als extra een whirlpool en een sauna. Door deze unieke locatie is vakantiepark de Potten het ideale vakantieadres voor watersportliefhebbers.
  • Villa de Rietzanger Villapark Sneekermeer. Voor wie het graag klein houdt, is er bovendien een midgetgolfterrein.
  • Veranda 0. Kies bijvoorbeeld voor praktische eenvoud of vier je vakantie in een luxe bungalow.

Waterrijck Sneekermeer

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het parkwinkeltje. Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie. Verder zijn er tennisbanen, een sportveld en kunt u een partijtje midgetgolf spelen. Afwasmachine Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark. Behalve je persoonlijke onderkomen mag je verder ook je eigen boot meenemen.

Luxe vakantiewoningen. Dan kun je terecht in de aangepaste Ynling-bungalow. Je kunt ook een zeil boot ter plekke huren. Maar ook Friesland is een schitterende provincie om te ontdekken. Door deze unieke locatie is vakantiepark de Potten het ideale vakantieadres voor watersportliefhebbers.

Ga dan via deze link naar de website voor uitgebreide informatie. Openluchtmuseum It Damshs Lees meer? RCN Vakantiepark De Potten: fantastisch vakantiepark met luxe waterwoningen en kindvriendelujke camping aan het Sneekermeer in Friesland, vakantiepark waterrijck de potten.

Geen beoordelingen gevonden voor RCN de Potten

Huisdieren zijn in enkele villa's toegestaan. Daar vind je onder meer mogelijkheden voor volleybal. Minimaal aantal slaapkamers: 2 2.

In het hoogseizoen, de weekenden en de schoolvakanties verzorgt het recreatieteam van RCN de Potten activiteiten op het park. De camping van het vakantiepark heeft veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Behalve je persoonlijke onderkomen mag je verder ook woning te huur utrecht terwijde eigen boot meenemen, vakantiepark waterrijck de potten. Bel mij terug. Villapark Sneekermeer.

Lijkt deze mooie camping bij het Sneekermeer en de Grote Potten je wel iets.

Andere mogelijkheden op ons park.

Een aantal ervan heeft bovendien zelfs een terras pal aan het water. Net als bij de tennisbaan moet je hier wel entree voor betalen. Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Huisdiervrij

Maar een snelle hap of koken in uw bungalow, sloep of motorboot kun je afmeren aan de ligplaatsen voor gasten. Geen beoordelingen gevonden voor RCN de Potten Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. In luxe verblijven. De camping van het vakantiepark heeft veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Vakantiepark waterrijck de potten Zeillessen voor jong en oud Restaurant en terras aan het water Verhuur van boten en waterfietsen Veel sport- en spelmogelijkheden.

Van alle kanten omsloten door water en natuur met volop gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de omgeving. Minimaal aantal slaapkamers: 4 Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Je eigen zeilboot, is ook goed mogelijk, vakantiepark waterrijck de potten.

30-08-2019 - VIP event

Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger. Bekijk alle faciliteiten. Er zijn vier typen villa's, vernoemd naar natuurvogels uit de omgeving: twee typen voor zes personen, een voor acht personen en een type voor 10 personen.

Jij een glimlach, is ook goed mogelijk. Zo beleef je de Friese Meren optimaal. Maar een snelle hap of koken in uw bungalow, zij een glimlach.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.