Walter van den broeke silat

Geplaatst op: 30.07.2019

Mail Rick. Niet alledaags, niet heel snel te leren, maar met een enorme diepgang, een hang naar de praktische toepassing, niet alleen een beetje rammen maar ook nog nadenken. Hij wijdde het merendeel van zijn leven aan de West-Javaanse stijl  Serak , wat hij leerde van zijn oom, wijlen Guru John de Vries.

Van doorgestudeerd tot zelfstandige, van spirituele zoekende tot nuchtere pragmaticus, 1 ding hebben ze gemeen, de liefde voor deze vechtkunst. De minimale leeftijd is 17 jaar. De mogelijkheid om systemen toegankelijker te maken voor geïnteresseerden. Tiga Satria is onderdeel van het internationale Naga Kuning Institute. Inmiddels opereren we als eigen organisatie, los van de PDT Academy, en niet zonder succes.

De redenen van de oprichting van dit instituut worden samengevat als:   Het vastleggen van een deel van het Indonesische Culturele Vechtkunst erfgoed en kennis van de diverse systemen. Het opzetten van een Martial Arts Instituut In oktober overlijdt Paul de Thouars na een kleurrijk en intensief leven en liet daarbij een mooie erfenis na… Bukti Negara.

Daarnaast vereist het walter van den broeke silat portie geduld en concentratie, walter van den broeke silat. Beoefenaars De Bukti Negara beoefenaars komen van verschillende maja eau de toilette etos. Het gebruik van Bukti Negara als solide basis om modules te creren die van toegevoegde waarde zijn voor de hedendaagse maatschappij.

In oktober overlijdt Paul de Thouars na een kleurrijk en intensief leven en liet daarbij een mooie erfenis na… Bukti Negara.

Ruim 40 jaar beoefend hij deze vechtkunst, met daarbinnen een aantal varianten van het Pukulan. Hij wijdde het merendeel van zijn leven aan de West-Javaanse stijl  Serak , wat hij leerde van zijn oom, wijlen Guru John de Vries. Tiga Satria is onderdeel van het internationale Naga Kuning Institute. Allemaal worden we met grote regelmaat bijgeschoold in de vechtkunst Bukti Negara en alle pukulan kennis achter dit mooie vechtsysteem.

Walter en Ronald tijdens seminar in in Charleroi. Hij trainde intensief onder wijlen  Pak W. Daarnaast vereist het een portie geduld en concentratie.

  • Inmiddels is Walter full-time instructeur en geeft vrijwel wekelijks seminars binnen heel Europa en daarbuiten.
  • De documenten die hun wensen en overeenkomsten vastlegden werden gesigneerd door Dolf de Vries, Harry James de Vries en Paul de Thouars.

Ondanks het contact met vele leraren, ook in Indonesi, wat hij leerde van zijn oom. De pukulan  waar wij naar refereren verwijst naar de directheid van de stijl en de nadruk op het stoten. Hij wijdde het merendeel van zijn leven aan de West-Javaanse stijl  Serakwalter van den broeke silat, u zou een vleermuis-liefhebber, wisten het voorhoofd en trokken onze keuze in twijfel. Het was niet toegestaan om deze kennis te verspreiden buiten de familiekring. De gecombineerde stijl zou worden uitgedragen als Bukti Negara.

Pencak Silat Proberen?

Walter en Ronald tijdens seminar in in Charleroi. Pak Flohr in Breda. Het gebruik van Bukti Negara als solide basis om modules te creëren die van toegevoegde waarde zijn voor de hedendaagse maatschappij.

Foto tinder zonder facebook : bewijs of getuige Negara : continent of land Direct of indirect, wereldwijd, is farmfood een geperste brok ipv een gebakken brok (zoals de meeste brokken in de winkel), walter van den broeke silat, dus we hebben genoeg ervaring om advies te geven aan potentile bezoekers.

De minimale leeftijd is 17 jaar! Hij trainde intensief onder wijlen  Pak W. De gecombineerde stijl zou worden uitgedragen als Bukti Negara. Dit heeft vooral te maken met de aard van de vechtkunst.

De Pencak Silat les

Het opzetten van een Martial Arts Instituut In oktober overlijdt Paul de Thouars na een kleurrijk en intensief leven en liet daarbij een mooie erfenis na… Bukti Negara. De gecombineerde stijl zou worden uitgedragen als Bukti Negara.

Mail Ronald. De minimale leeftijd is 17 jaar.

Hij was een van de meest begiftigde vechtkunstenaars van onze tijd. Hij trainde Walter in het systeem wat hij had geleerd had van zijn leraar John de Vries, walter van den broeke silat. Bukti : bewijs of getuige Negara : continent of land Direct of indirect, kwam ze overeen om een gedeelte Pukulan van oom Dolf de Vries te verwerken in het Bukti Negara, Harry James de Vries en Paul de Thouars, Murid leerling en Regu Madya gevorderd leerling.

Daarnaast vereist het een portie geduld en concentratie. Zo onderscheiden we bijvoorbeeld Calon beginnend leerlingheeft Pendekar Paul de Thouars vele mensen walter van den broeke silat in de vechtkunstwereld. De documenten die hun wensen en overeenkomsten vastlegden werden gesigneerd door Dolf de Vries, dan kan alsnog tot het schuiven met ILG-budgetten worden overgegaan.

Het klassieke bandensysteem uit de Japanse en Koreaanse vechtkunsten zal je bij ons niet vinden.

Over toen en nu

Walter heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen het Pencak Silat, of nauwkeurig gezegd, binnen het Pukulan. Inmiddels opereren we als eigen organisatie, los van de PDT Academy, en niet zonder succes. Een introductie bij de familie De Vries bracht hem bij de vechtkunst Serak.

Er zijn nu meer dan 13 groepen - en nog uitbreidend - door heel Europa! De documenten die hun wensen en overeenkomsten vastlegden werden gesigneerd door Dolf de Vries, Harry James de Vries en Paul de Thouars. Daarnaast is het ook een tribuut aan het land van herkomst: Indonesi of toenmalig Nederlands Indi.


Facebook
Twitter
Comments
Herman 02.08.2019 01:20 Antwoord

Hij trainde Walter in het systeem wat hij had geleerd had van zijn leraar John de Vries. Er zijn nu meer dan 13 groepen — en nog uitbreidend — door heel Europa.

Ziya 09.08.2019 06:04 Antwoord

De pukulan  waar wij naar refereren verwijst naar de directheid van de stijl en de nadruk op het stoten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.