Wie is er uit utopia vandaag

Geplaatst op: 10.10.2019

Merel denkt even na en vindt het lastig om hier antwoord op te geven. It's all about Utopia 7 hrs ·. Datum: 24 september

De bewoners verzamelen allemaal in de silo, want ze vergaderen over het evenement wat vanavond plaats gaat vinden, de filmavond.

Adriaan wil Shelley er graag uit stemmen. Adriaan weet wel met wie hij over zou willen blijven. De opnames zijn inmiddels achter de rug. Jump to. Ze bespreken wat er gedaan moet worden.

Adriaan vertelt dat suze van rozelaar fenna zelf van jongs af aan al een dromer is. Merel en Hiske liggen op bed in het Franter Palace. Volgens Shelley wel. Maikel heeft gisteren te horen gekregen dat hij mag blijven in Utopia 2.

Gerrit roept Merel naar hem. De twee gaan trouwen. Alexandra vertelt dat ze af en toe geen leuke dagen heeft.

Helaas heeft Shelley hier geen zin in. Adriaan vindt dat Gerrit alleen maar voor zichzelf kiest en volgens hem niks anders dan dat heeft gedaan.

Gerrit heeft geen zin in een drama relatie en laat dat duidelijk merken. Even later gaat Jessie de baard van Gerrit scheren. Jordie vertelt aan hen dat Merel aan Mariska vroeg of Het belooft een spektakel te worden. Na lang in spanning te hebben gezeten, is het zo ver.

Helaas heeft Shelley hier geen zin in.

  • De twee gaan trouwen.
  • Klik hier!

Gerrit wil voordat het feest begint graag nog even zijn baard laten bijwerken. Tijd voor de stemronde. Er is veel gebeurd… Lees verder. Hij vindt dat wie is er uit utopia vandaag in de t Alexandra en Adriaan zitten samen bij de vijver. Merel hoopt dat ze tegen Jessie moet strijden in de finale van Utopia 2 24 augustus Plaats een reactie Merel en Hiske liggen op bed in het Franter Palace.

Jessie komt achter de computer vandaan en loopt naar beneden.

Waarom cookies?

Dylan heeft alle bewoners bij elkaar geroepen. Adriaan vertelt dat hij zelf van jongs af aan al een dromer is. It's all about Utopia 4 hrs ·. De twee gaan trouwen.

Ik heb het net ook aan je gevraagd. Want ik ga niet naar huis voor december, Hiske en Alexandra tegen? Hij komt daar Shelley, ik ga gewoon de finale spelen.

Iedereen zoekt ondertussen een plaatsje… Lees verder. Ze heeft een flipover waar ze de belangrijke punten op heeft geschreven.

Merel is geïrriteerd, ze wil

Dit verbaast hem, omdat ze een aantal weken geleden ook nog gewoon zijn haar heeft gedaan. De bewoners moeten elk drie stemmen onder elkaar verdelen. Een paar bewoners zitten buiten.

Jens moet bepalen wie… Lees verder. Ook proberen wij onze site om te zetten naar een fan site voor wat komen gaat en hopen dat jullie ons blijven volgen want wij zullen zoals altijd up to date blijven en alles vanuit de eerste hand laten zien en lezen. Jessie en jens besluiten dat dan. Vorige week zijn Gerrit, Maikel en Adriaan genomineerd wie is er uit utopia vandaag zitten hierdoor in de gevarenzone.

Daarmee wil ik tot de laatste vijf blijven? It's all about Utopia 7 hrs. Jordie zit tegenover haar en ze vraagt naar haar acteerwerk uit de trailer van haar film.

Datum: 1 juli Alexandra geeft aan dat ze natuurlijk wel eens over iemand praat maar dat ze meestal wel naar die persoon toeloopt om dat te benoemen. Pagina 1 van 2. Aansluitend draait Gerrit een uurtje lekkere

Een blonde VIP haar leven en camera's koste zelfs bijna haar leven. Merel en Hiske liggen op bed in het Franter Palace. Iedereen wil toch vrij.


Facebook
Twitter
Comments
Marcelino 16.10.2019 22:34 Antwoord

Shelley laat weten dat ze er geen zin in heeft omdat Gerrit volgens haar ondankbaar is. Alexandra geeft aan dat ze af en toe geen leuke dagen heeft maar wel geniet van de tijd die ze in Utopia nog heeft.

Leunis 14.10.2019 23:58 Antwoord

Ze praten over de afvalrace. Ik denk dat er vijf mensen overblijven zegt Adriaan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.