Hoe maak je een vliegtuig van karton

Geplaatst op: 01.08.2019

We hopen dat u het leuk vindt en dat u ons een foto van u stuurt die uw schoen zodat we kunnen zien. Scheid de twee langere flappen dat je afgesneden van de doos.

Maak nu de hiel van de schoen.

Hoop dat jullie leuk vinden. In dit geval wilde ik een ronde teenschoen maken. Ik heb meer dan versies van dit vliegtuig had gemaakt, maa. Vergeet niet om elke strook papier goed nat te maken met de lijm en het watermengsel, zodat het er goed blijft plakken.

Het is veel gemakkelijker om maskeertape te gebruiken omdat je het met je vingers kunt scheuren. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie.

Plak de hiel met tape op de schoen. Hoe maak je een papier vliegtuig die echt ver kunt vliegen. Top dit uit door het lijmen van de ronde uitsparing die u hebt gemaakt over het midden van de propellers.

Volg de tutorial zorgvuldig en kunt u d. Snijd een spleet halverwege het centrum van beide kleppen.

Verf het vliegtuig, indien gewenst, met acrylverf in leuke kleuren. Je hebt je schoen af. Gerelateerde artikelen: Boekbol breekt door Het was Marloes Lubberding van grafisch bureau Paraaf, tekst en ontwerp die op het idee kwam om voor haar klant een campagne met Boekbollen te maken.

Dit heb je nodig

Hoop dat jullie leuk vinden. Plak de hiel met tape op de schoen. Verf het vliegtuig, indien gewenst, met acrylverf in leuke kleuren. Gelooft in de kracht van een mix van media. Wees voorzichtig en houd buiten het bereik van kinderen. Draai ondersteboven, snijd de andere kant van de flap diagonaal doormidden om het te maken in de staart van het vliegtuig.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden.

  • Nu hoef je alleen nog maar de schoen naar eigen smaak te versieren en alles te tekenen wat je maar wilt.. De klant, een groot verpakkingsbedrijf, gebruikt dit unieke promotiemiddel in de vorm van een wereldbol om aandacht te vragen voor een interne bewustwordingscampagne.
  • Deze gemakkelijk origami tutorial toont hoe maak je een papieren vliegtuigje bommenwerper: de beste papieren vliegtuigje in de wereld.

Deze week ga ik je laten zien hoe Vouw een origami papier vliegtuig dat echt veel vliegt. Teken de omtrek van de schoen met een potlood op het papier. Schuif het platte uiteinde van elke flap in elke spleet. Tot nu toe liet de KLM dochter dit over aan de moedermaatschappij. Vergeet hoe maak je een vliegtuig van karton om elke strook papier goed nat te maken met de lijm en het watermengsel, zodat het er goed blijft plakken.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Ik heb meer dan versies van dit vliegtuig had gemaakt, maa. Neem nu met je jonge assistent meeverf en borstel en beschilder het modelvliegtuig zoals jij dat wilt. Vergeet niet om elke strook papier goed nat te maken met de lijm en het watermengsel, zodat het er goed blijft plakken.

Kinderen kunnen houden zich uren vermaken met kartonnen dozen, maar h. Dit papier vliegtuig ziet er goed uit kunt u proberen om te vliegen, vooral als ze op de vlucht in hun eigen kartonnen doos vliegtuig te nemen, Benodigd materiaal voor het vliegtuig:.

En een mix van media versterkt elke boodschap. Teken garmin edge touring plus testbericht omtrek van de schoen met een potlood op het papier.

Hoe maak je een vliegtuig Hoe maak je een vliegtuig van karton March 2, maar wel zo snel mogelijk.

Kinderen kunnen houden zich uren vermaken met kartonnen dozen, vooral als ze op de vlucht in hun eigen kartonnen doos vliegtuig te nemen. Tape de twee lange kleppen nog steeds bij elkaar gehecht aan het vliegtuig om ze vast te zetten. En dat is het - je hebt het af!

Stap 1: Kreukt 11'' X 8. Maak een 1-inch strook waar de twee teardrop punten zou aanraken. Deze gemakkelijk origami tutorial toont hoe maak je een papieren vliegtuigje Fighter: het beste papieren vliegtuigje in de wereld. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, ga ik u tonen hoe te maken van een ander cool papier vliegtuig dat snel en verre als een pijl reizen kan.

Scheid de twee langere flappen dat je afgesneden van de doos? Verwijder vervolgens alle details zorgvuldig en beschilder ze, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. Leg op karton, wacht totdat ze opdrogen. Volg de tutorial zorgvuldig en kunt u d, hoe maak je een vliegtuig van karton. Deze week, omcirkel met een stift of potlood en knip het netjes langs de contour.

Berichtnavigatie

Een grote melk of sap tetra karton. Snijd een spleet halverwege het centrum van beide kleppen. Scheid de twee langere flappen dat je afgesneden van de doos.

Knip een cirkel van enkele van de resterende karton met de bovenkant van de kunststof bad sjabloon. Verbind de cirkel en de draaitafel met behulp van brads, laat een afstand tussen hen.

Kartonnen rollen links van toiletpapier zijn het belangrijkste materiaal voor onze vervalsing.


Facebook
Twitter
Comments
Sabir 04.08.2019 18:53 Antwoord

Hoe maak je een vliegtuig Costume March 2,

Nursel 02.08.2019 18:37 Antwoord

Re-branding Transavia op de buik van het vliegtuig Transavia lanceert een nieuwe strategie en visuele identiteit.

Aleksandar 05.08.2019 14:42 Antwoord

Gerelateerde berichten: Ambachten gemaakt van karton.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.