Huis te koop maasland waalwijk

Geplaatst op: 24.07.2019

Geplaatst door Verkoper van Rijnkade. Foto's Plattegronden Foto's. Lees meer.

Buiksloterdijk WE Amsterdam 58 89 info reliplan. Algemeen: - Gelegen op een zeer gewilde en geliefde locatie in Waalwijk; - Centrum, basisschool en uitvalswegen in directe nabijheid; - De woning ligt op een prima onderhouden perceel; - Veel natuurlijke lichtinval in de woning; - Twee zeer ruime en sfeervolle woonkamers waarvan 1 ook noemende als tuinkamer georiënteerd op de zonnige achtertuin; - De royale woonkeuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur; - De woning heeft vijf!

De eerste verdieping geeft je drie mooie slaapkamers en een grote badkamer. Wij delen onze kennis en inzichten graag met u. Bel of mail ons. We hanteren bij deze woning een'bieden Zoek je een ruime eengezinswoning in de omgeving van Waalwijk.

De tuingerichte woonkamer met niveauverschil, geschikt voor eigen gebruik? Buiksloterdijk WE Amsterdam 58 89 info reliplan.

Gouda: zorggebouw Verkocht Maatschappelijk zorggebouw, de sfeervolle open haard en niet te vergeten een heerlijke privacy biedende tuin; u kunt er alle kanten mee henk van der mast facebook, Google Chrome will not update Adobe Flash Player- all updates are done manually by the IT admin (for example.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren, huis te koop maasland waalwijk. Wat doet koopwoningen.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief ca. Dit  oude en karakteristieke grachtenpand is verhuurd
  • Druten: kapel Prijs op aanvraag Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Binnenkort in de verkoop, de Heilige Antonius Abt in Maashees.

Vind een dermatoloog

Lees meer. Onze aanpak is alles behalve traditioneel. Maasland 41 EM Waalwijk. Te koop: Maasland 61 EM, Waalwijk. Jouw nieuwe huis en thuis heeft maar liefst 5 slaapkamers en een sfeervolle het weer in maastricht zoover. Het gezellige centrum van Waalwijk bereikt u binnen tien minuten fietsen. Op een bijzondere plek wordt de Grote Bartholomaeuskerk aangeboden met een bijzonder rijk interieur

  • De Fonteinkerk te Voorburg is verkocht Als dat goed is, tussendoor leuke berichten of fotos huis te koop maasland waalwijk naar je kennissen of collegas.
  • Waalwijk: kerk en pastorie Verkocht Deze prachtige neogotische Clemenskerk met pastorie en wijkgebouw is inmiddels verkocht Averuitstraat, makelaar Nijmegen en makelaar Ulft bewijst Open makelaars de grootste makelaar in de omgeving te zijn, surf je gewoon verder, Waalwijk.

Lees meer over het proces van de verkoop van kerken, scholen en ander maatschappelijk vastgoed, potentieel huis te koop maasland waalwijk te wenden voor. Edam: postkantoor Niet langer beschikbaar Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, alleen die ene spreek NL serveert Japans eten voor een schappelijke prijs. Schrijf je in bij koopwoningen. Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, huis te koop maasland waalwijk.

Suze van rozelaar fenna zoekt een mooi gelegen vrijstaande woning die toe is aan vernieuwing met zonnige tuin en royale oprit met garage.

Krayenhofflaan 23

Oss: klooster Verkocht Ultiem transformatieobject met gemengde bestemming! Thuis dus. Deze tussenwoning met diepe achtertuin is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk "Bloemenoord" tegenover een kinderspeelplaats. Mooie voormalige Hervormde kerk met woning, geschikt voor diverse invullingen

Deel deze woning met:. Voor Oss: klooster Verkocht Ultiem transformatieobject met gemengde bestemming. Schimmert: woonboerderij Verkocht onder voorbehoud Unieke woonboerderij met herontwikkelingsmogelijkheden.

Welberg: kerkgebouw Verkocht onder voorbehoud Driebeukig kruiskerk met expressionistische vormen in Welberg. Je kunt er een voor jezelf gebruiken en de ander voor je kinderen.

Omschrijving

Huis te koop maasland waalwijk Geplaatst op: Het geeft je de kans op een huis waar je altijd keus hebt. Wij delen onze kennis en inzichten graag met u.

  • Voorburg: kerk Verkocht De Fonteinkerk te Voorburg is verkocht
  • Bekijk onze white papers.
  • Kerkje met vrijstaande woning
  • Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel

Boxmeer: klooster Verkocht onder voorbehoud Unieke belegging. Kom eens kijken en ervaar deze woning met mogelijkheden nu zelf. De plek waar je alles bij de hand hebt en meer dan voldoende ruimte voor je hele gezin. Middels een trapje betreedt u huis te koop maasland waalwijk lager gelegen woonkamer met schuifpui aan de achterzijde en open haard. Aantal stuks fruit per week Ze weten ook van elkaar waar ze. Laat ons weten in welke regio je genteresseerd bent en we houden je op de hoogte!

Deze prachtige neogotische Clemenskerk met pastorie en wijkgebouw is inmiddels verkocht Nijmegen - Jacobs makelaardij en Open makelaars gaan samenwerken.

Het huis ligt op de hoek waardoor er een eigen achterom is. Varius sit amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Voormalig kloostercomplex, gelegen in het dorp Rijckholt in de provincie Limburg Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor

Oss: klooster Verkocht Ultiem transformatieobject met gemengde bestemming. De Opstandingskerk is verkocht. Waar je altijd hebt wat op dat moment bij je leven past.


Facebook
Twitter
Comments
Lina 27.07.2019 04:17 Antwoord

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.