Tomtom services werkt niet

Geplaatst op: 23.09.2019

Copyright © Dat van die reset begrijp ik niet goed. TomTom Mobile.

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Is er een storing? Op de een of andere manier krijg ik mijn filemeldingen niet meer op mijn TomTom Go Ik heb een GO Uiteindelijk werd mij op persisterende wijze opgedrongen dat ik contact moet zoeken met de internetprovider,m en dt het nie3t baan de Tom Tom lag, maar aan mijn internet!

Posted June 11, tomtom services werkt niet, edited Report post. Wie tomtom services werkt niet de oplossing Resseten en terug zetten naar fabrieksinstellingen is al gebeurt! Als je een zonwerende ruit hebt met een metaalfolie kan dat de ontvangst belemmeren. Beste is via Mydrive dan de kaart te herstellen of een complete backup opnieuw op de kaart te installeren.

Je bent dan wel alle data kwijt updates, besluit ze. Ik heb een Start 42 met Lifetime Maps.

Tijdens het opstarten was een update verplicht. Ik heb net een update gekocht voor west europa. Dit oude email adres is inmiddels niet meer ingebruik en het account ook niet.

HELP ONZE WEBSITE TE VERBETEREN

  Grtz, Peter. Posted October 14, edited · Report post. Je geeft hier het serienummer in. Als hij functioneert, gaat hij na 2 tot 5 uur spontaan uit, of wordt het scherm wit. Het icoontje van Tom tom geeft aan dat het navigatiesysteem niet verbinden is met de computer. Ik heb mij net een tom tom met wifi gekocht, Ik probeer zoals jullie mij voortonen hoe ik mijn wifi moet koppelen maar er staat helaas niets in de lijst uitgenome : schakel wifi in om netwerken te zien.

NB de accu is vol; ik heb m onlangs geupdatedmaar toen ik m gisteren wilde gebruiken startte ie niet verder op en nu nog niet. De gewone kaartroutes doen het wel. In bepaalde gevallen moet je ook de navcore updaten. Zeer irritant.

Fout: er is een probleem opgetreden tijdens het verbinden met TomTom Services

Ik ga rijden en waar ik af moet slaan is de straat afgesloten ivm kermis. Je systeem heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor je heel eenvoudig de nieuwste software en kaarten kunt downloaden. Kan kan nergens vinden wat dat betekent. De TomTomGo is aangeschaft met gratis updates dus die kosten niets.

Die heeft te veel stroom?. Alle rechten voorbehouden, tomtom services werkt niet. Aangezien er geen extra geheugenkaart is aangebracht heb ik in MyDrive aangegeven oude kaarten te verwijderen en een kaart van Benelux te installeren, zonder gebouwen. You need to be a member in order to leave a comment. U kan best hen contacteren. Dus heb ik dit gedaan maar nu lees ik dat voor alle landen dit gratis is voor dit product.

Berichtnavigatie

Mogelijk staat er niet genoeg geheugen op de kaart. Problemen sporthorloge na update. De updates zouden voor het leven zijn.

Via MyDrive had ik een route gepland voor mijn vakantie! Ook de schuifbalken werken niet meer. Als het toestel aan de autolader ligt is de batt? Op de Carminat TT Live krijgen we ook al ruim een maand de melding van Live is niet beschikbaar in uw regio. Ik weet niet van een backup maar misschien weet MyDrive dat wel…. TomTom Cookies Policy Wij maken op deze website tomtom services werkt niet van cookies en soortgelijke technieken zoals pixels.

Houdt je batterij het zonder stroomvoorziening het nog maar een half uur vol of camping sevink molen winterswijk, zet er dan een nieuwe in want dit gaat problemen opleveren met de ontvangst van je Live services, tomtom services werkt niet. Zijn er nog tips die ik kan toepassen.

24 posts in this topic

In het verleden is er nooit moelijk gedaan over een goede oplossing voor de tijdelijk niet genoten verbinding met Traffic. Aangezien er geen extra geheugenkaart is aangebracht heb ik in MyDrive aangegeven oude kaarten te verwijderen en een kaart van Benelux te installeren, zonder gebouwen.

Hoe kan ik de kaart nu weer geactiveerd krijgen?

Ik heb meerdere exemplaren van het model Pro Truck met levensduurlange updates? Tenzij je natuurlijk de verkeerde adapter gebruikt voor je navigatietoestel! Wat zou er aan de hand kunnen zijn en is dat te herstellen.


Facebook
Twitter
Comments
Geeske 26.09.2019 03:09 Antwoord

Ik heb vervangende schermen liggen stuur maar een mailtje naar jjong. Vraagje, ik heb 3 tomtoms, een Go nieuw model , Go en Go

Cihad 29.09.2019 03:13 Antwoord

Diverse malen een update gedaan maar geen resultaat. Ik heb een Tom Tom Go en hier reageert het scherm niet mee?

Çağri 02.10.2019 13:24 Antwoord

Doe even een zoekactie voor het antwoord.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.