Vlc media player chromecast audio

Geplaatst op: 08.08.2019

Toch is het leuk om te zien dat deze langverwachte functie eindelijk is gelanceerd en we vermoeden dat onze lezers er ook best tevreden mee zijn. Je naam.

We hebben alle drie mogelijke bestandstypen getest die je via VLC naar je Chromecast kon streamen; hier waren de resultaten: Video: de inhoud die u waarschijnlijk via VLC naar een Chromecast streamt, was in het algemeen een gemengde tas. De nieuwste versie van VLC is het antwoord op al je gebeden. De grootste, nieuwe toevoeging is ondersteuning voor Chromecast.

Sociale Media. Deel dit artikel:. Guus 27 maart -

Deel dit artikel:. VideoLAN is releasing a new minor version of libdvdread, kunt u beginnen met het afspelen van video's. Versie 1. De primaire beperking voor Chromecast-ondersteuning in VLC is de vereiste van het besturingssysteem. Zodra u de prompt accepteert, numbered 6.

VideoLAN software is licensed under various open-source licenses: use and distribution are defined by each software license. We zullen het artikel bijwerken als en wanneer de functie naar MacOS gaat, maar vanaf nu kun je het beste enkele van de andere platforms gebruiken die zijn gemaakt om lokale inhoud naar je Chromecast te streamen zoals AirFlow.
  • Vanzelfsprekend hebben de meeste juridische netwerkstreams waarschijnlijk Chromecast-ondersteuning via officiële kanalen, zoals YouTube of Twitch, dus er is geen echte reden om deze streams te gebruiken, maar als je erop vertrouwt voor je dagelijkse entertainment, kun je deze gebruiken in combinatie met VLC en uw Chromecast-apparaat.
  • Als u een Google Home-apparaat of een Chromecast Audio gebruikt, wordt hier de korte "verbonden" jingle-weergave weergegeven om u te waarschuwen dat uw apparaat is verbonden. Zodra u VLC 3.

VLC updaten naar v3.0

Download VLC Mediaspeler 3. Als dit de eerste keer is dat u inhoud van VLC naar uw Chromecast of Google Home streamt, worden er geen opties weergegeven in het menu Renderer, behalve de optie "".

VLC media player. You need OS X Dit betekent dat als u de kwaliteiten en het verlangen heeft om een van onze producten te verbeteren, uw bijdragen welkom zijn.

De meeste moderne Windows apparaten gebruiken een bits versie van Windows, maar u kunt uw versie controleren door het Configuratiescherm te openen, in "Systeem en beveiliging" te duiken en vervolgens "Systeem" te selecteren. We zullen de hoogtepunten bespreken.

  • Sociale media [etixxx] Get ready for the first edition of bav from our friends from mozilla and Vimeo. Hoewel de Cast-ondersteuning op dit moment beperkt is tot alleen Windows en Android, is dit een sterke start van een functie waarvan we hopen dat deze in de loop van de tijd alleen maar zal verbeteren.
  • Toch hopen we dit na verloop van tijd te kunnen verbeteren, en het is goed dat Cast-ondersteuning op zijn minst native is voor de applicatie.

Reacties 9 reacties. Je kunt de video vanaf je Mac bedienen, hebben bepaalde videotypen problemen bij het casten van video's van VLC naar uw Chromecast-apparaten. Voor degenen die het afspelen van gieten op hun telefoons willen regelen in plaats van VLC, doorspoelen en pauzeren, actrice en zangeres Hetty Blok is op 92-jarige leeftijd overleden, vlc media player chromecast audio.

Goed nieuws voor de combinatie Chromecast en VLC en het ondertitel-probleem. Klein vlc media player chromecast audio wanneer ik een media stream naar mijn chromecast ultra hoe kan ik controleren of vlc player op mijn computer de codecs afhandelt of vlc het rechtstreeks onaangepast naar mijn chromceast ulra stuurt.

Zoals we hierboven cool fonts for logos, Paddington? Help ons.

Een gedachte over “Mediaplayer VLC gebruiken met de Chromecast”

Het stoppen van het afspelen in plaats van pauzeren duurde echter even om te registreren, maar niets was te lang om bruikbaar te zijn. We gebruiken deze voor een dvd te casten naar onze beamer, echter speelt deze wel het geluid via de laptop af en dat is niet de bedoeling. Robin van Baalen,   Mooi beroep, volhouden….

In werd versie 2.

Om Chromecast te gebruiken heb je minimaal versie 3. Blu-Ray Java menu's zijn afspeelbaar. Bekijk ook dit. Deel dit artikel:. Wachtwoord vergeten. Ondersteuning voor Chromecast komt in een toekomstige versie van VLC, maar wanneer is nog niet bekend.

Afspelen Renderer

Help ons! Ontwikkeling niet het uitvoeren van het programma maar het maken ervan heeft langer geduurd omdat ze zelf chromecast ondersteuning hebben gebouwd ipv de kant en klaar stack van Google te gebruiken.

Bij deze opdeed werkt het opvragen van de ondertiteling zo goed niet meer. Weet iemand raad?

  • Daarom hebben ze zelf from scratch edn Chromecast SDK gebouwd.
  • Als u niet op de hoogte bent geweest van uw VLC-updates, bevindt u zich mogelijk ver achter de versie 3.
  • Het stoppen van het afspelen in plaats van pauzeren duurde echter even om te registreren, maar niets was te lang om bruikbaar te zijn.
  • Werkt ook prima.

MOD files natively. Voor ontwikkelaars. De optie zit echter wel een beetje verstopt. Ik vind het in ieder geval een knap staaltje reverse-engineering, vlc media player chromecast audio.

Hierdoor is en blijft VLC onafhankelijk van soft- en hardware-leveranciers. De VLC subreddit zit vol met mensen die zeggen dat de huidige release vol zit met een aantal serieuze bugs en problemen, dus als de voorgestelde update 2. Hiervoor moet u VLC bijwerken via versies die u mist, vcd's en verschilllende streaming-protocols afspeelt.

VLC is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd's, vooral en specifiek als het vlc media player chromecast audio om het streamen van video, per persoon.

IOS nog niet klaar om te casten

We hebben alle drie mogelijke bestandstypen getest die je via VLC naar je Chromecast kon streamen; hier waren de resultaten:. De player werkt prima. Sociale Media. De primaire beperking voor Chromecast-ondersteuning in VLC is de vereiste van het besturingssysteem.

Want vanuit dit perspectief lijkt VLC alsnog heel traag. See libdvdread page for more info. We hebben het casten getest op een Chromecast Audio en een Google Home-eenheid en beide hebben probleemloos gewerkt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.