Wasmachine wassen met azijn

Geplaatst op: 17.07.2019

Gevolg kalkvorming. Hier komen ze!

Heel hardnekkige vlekken in je kleren gaan er moeilijk of helemaal niet meer uit. Door je machine met enige regelmaat schoon te maken voorkom je dat je wasmachine gaat stinken door vetluis. Ook als je geen zin hebt om de wasmachine elke keer grondig schoon te maken, is het aan te raden om de vetluis dus vaker uit de manchetrand te halen. Ook zeker niet doen bij rubbers van bijv. Het is beter voor het milieu en ook nog eens stukken goedkoper! Een wasmachine schoonmaken klinkt een beetje onlogisch, maar is dat zeker niet!

Koopgids wasmachines Koopgids drogers Koopgids Was-droogcombinaties Koopgids stofzuigers.

Je wasmachine reinigen moet vaker dan je nu waarschijnlijk denkt en zou willen, wasmachine wassen met azijn. Totaal 0? Met uw toestemming gebruiken wij anonieme cookies om de site te optimaliseren. In de winter heb je dat vaak, je kleren zijn statisch.

Dat is goeie tip alleen niet wasmachine wassen met azijn nieuwe machines gaan hoger dan 60 graden Door de verbetering van de wasmachine hoef je niet meer een kopje hoeveel koolhydraten in een glas wijn in de wasmachine te doen maar een halve kopje is in de meeste gevallen al voldoende.

1 Bonte was verkleurt niet meer

Ook zeker niet doen bij rubbers van bijv. Op internet zijn alle handleidingen van wasmachines wel terug te vinden. Koopgids wasmachines Koopgids drogers Koopgids Was-droogcombinaties Koopgids stofzuigers.

Ook als je geen zin hebt om de wasmachine elke keer grondig schoon te maken, is het aan te raden om de vetluis dus vaker uit de manchetrand te halen. Dit werkt wateronthardend en dus komt je was er zacht uit, verder werkt het tegen kalkaanslag én verwijdert resten wasverzachter.

  • Ook kunnen de verwarmingselementen eerder kapot gaan. Dus ben je op vakantie en je hebt geen wasmiddel bij je, dan kan je je wasgoed wassen in een bak of emmer met een kopje azijn.
  • Haal je vinger eens langs de binnenkant van de rubberen ring.

Het zorgt niet alleen goed voor je wasgoed, het is ook nog eens goed voor je wasmachine. Last van een stinkende wasmachine, wasmachine wassen met azijn. Door het oplossend vermogen van schoonmaakazijn kunt u echter op een gemakkelijke manier van deze kalkaanslag afkomen. Als je azijn bij de was doet verdwijnen de vieze geuren zoals rook en baklucht als sneeuw voor de zon.

Wil je babykleertjes desinfecteren. Vergelijk onderstaande wasmachines.

Hoe reinigt u de wasmachine met schoonmaakazijn?

De reden dat de was na verloop van tijd niet meer goed schoon wordt heeft namelijk alles te maken met het feit dat er een laag kalkaanslag ontstaat op de verwarmingselementen van de wasmachine.

Doe dit minimaal 1 of 2 keer per maand en je wasmachine blijft in goede conditie. Eén volle eetlepel van een goed wasmiddel is meestal al voldoende om uw was prachtig schoon te krijgen.

Dus wat wil je nog meer. Carmen Frijlink. Volg ons via facebook. Een keer per maand goedkope ontkalker in de machine doen en laten draaien wel een hele fles erin doen en je machiene gaat jaren mee. Door je machine wasmachine wassen met azijn enige regelmaat schoon te maken voorkom je dat je wasmachine gaat stinken door vetluis.

2 Azijn als goedkope wasverzachter

Hoe reinigt u de wasmachine met schoonmaakazijn? Maak het bakje goed schoon met een borsteltje, sponsje en voor de heel lastig bereikbare stukjes een tandenborstel. Wasmachine 95 graden laten wassen met 1 eetlepel gloor dit maakt de bacterie dood en lost zeepresten op. Als ik dan weer een was in doe ontkalkt je hem ook meteen.

  • Goeie tip!
  • U vult gewoon één of meerdere wasbolletjes met schoonmaakazijn en laat de machine een programma op 60 graden Celsius draaien.
  • Tip
  • Maar er is hoop.

Het schoonmaken van de wasmachine sparta ion motor demonteren kalk te verwijderen hoeft u helemaal niet zo heel vaak te doen? Onderhoudswasbeurt op 60 graden met een ontkalkingsmiddel of HG-onderhoudsmonteur. Wasmachine reinigen test Schoonmaken rubberen rand wasmachine Zeepbakje van de wasmachine reinigen Wasmachine reinigen met azijn of schoonmaakazijn Draai een nieuwe was Hoe vaak moet je de wasmachine reinigen Wasmachine reinigen met HG-onderhoudsmonteur Waarschuwing: Wasmachine schoonmaken met wasmachine wassen met azijn, soda of chloor.

Uw wasmachine goedkoop ontkalken laat de wasmachine op 90 graden een was draaien, vrienden of collegas. Zowel vloeibaar wasmiddel als andere wasmiddelen en wasverzachters kunnen daar klonteren of een vettig vies laagje achterlaten.

Het kan de rubbers wel uitdrogen en beschadigen doordat het zo zuur is, wasmachine wassen met azijn. Het reinigen is overigens reuze eenvoudig.

Maak met keukenpapier of wc-papier de manchetrand goed schoon.

Schoonmaakazijn: het goedkope alternatief

Een wasmachine schoonmaken klinkt een beetje onlogisch, maar is dat zeker niet! De hoge temperatuur en het schoonmaakmiddel lossen kalk, vet en vuil op en zorgen ervoor dat de was weer lekker ruikt. Ik had eens mijn wasmachine stuk en kreeg een reparateur over de vloer die zag mijn dure kalgon staan en zei; meid gooi eens in keer in de 3 maanden een kopje soda in je machine en dan op 90 graden het langste programma laten draaien en je machine is kalk vrij.

Aan een  moderne  wasmachines is weinig onderhoud nodig. Wil je babykleertjes desinfecteren. Lukt dit niet. Goeie tip.


Facebook
Twitter
Comments
Ashwien 18.07.2019 17:51 Antwoord

Het is dus perfect voor de bonte was! En voila: weg was de vieze geur uit mijn wasmachine!

Sheng 19.07.2019 12:22 Antwoord

Dit verdund de vettige laag van wasverzachter en geeft toch een heerlijke geur. Vloeibare wasmiddelen lossen beter op bij lage temperaturen, zodat het ontstaan van vetluis wordt voorkomen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.