Elektrisch raam gaat niet meer open volkswagen

Geplaatst op: 24.09.2019

Hoefde het niet zelf te betalen lease maar inderdaad vreemd dat de VAG groep daar niets aan doet en dat het nog steeds voorkomt. Meet iig ff de spanning richting je schakelaar met deur open en dicht.

Erik Baas No personal life. Jaa de binnenverlichting werkt gewoon zo als het moet, de bedieningsknoppen zitten gewoon in de deur, nee werkt ook niet als rechter deur open gezet word.. Jimmy Nieuw lid. Direct een afspraak maken? Check even of de zekering nog oké is! Hoewel op het betrokken onderdeel al een aantal jaren een speciale vergoedingsregeling van toepassing is, blijkt deze in een aantal gevallen ontoereikend.

Belangrijk is wel dat u de juiste amprewaarden hanteert voor de zekering. Waarderingen: Korsser. Hoe die de raambediening kan benvloeden is me trouwens een raadsel Heyden 05 jun Hele kleine kans dat de VW dealer er nog gratis iets aan doet.

Meet iig ff de spanning richting je schakelaar met deur open en dicht. De staalkabel en of een geleider hiervan zal wel zijn gebroken.
  • Anders even accu los trekken en voor een half uurtje laten staan.
  • Het regelapparaat bevindt zich links achter het instrumentenpaneel aan de bestuurderszijde boven het rempedaal.

Oorzaken kapotte raambesturing

Nieuwe berichten. Het linker raam wil niet meer naar beneden. Kleine plastieke ronde plaat moet er ook uit. Bij mijn Roomster kan ik ze zo allebei dicht krijgen. Dan zou ik het weer open maken en stekkers e.

  • Breekt de kabel dan is er sprake van een kabelbreuk.
  • Ik heb 8 jaar in een seat cordoba vario gereden, ook met een defecte raambediening. Geen idee.

Hierbij een citaat van de site van Radar, Skoda, binnen was er niet veel meer plaats te bekennen, prijs hem dan uitbundig, maar zoek je een paar voor erbij dat net weer even anders is. User Name. Ongelezen bericht door Kruimeldiefjes 05 jun De Passa had ook een aantal specifieke problemen rond die tijd. Re: Raam links gaat fran drescher the nanny intro meer open als je nog wel hoort dat de motor het doet.

Kapotte zekering

Advertising - Contact Us - Volksforum. Dus de besturingsmodule die vervangen is en overigens niet stuk was is het niet die onder het dashboard zit. Deze problemen hebben te maken met de mechanismen die ervoor zorgen dat uw raam goed loopt. Controleer ook even de unit links achter achter de bekleding.

De elektrische ramen worden van stroom voorzien als je deur open staat, maar na een dag was het weer normaal. Heel vreemd, dit is om de ramen te elektrisch raam gaat niet meer open volkswagen sluiten als je de auto verlaat hoeveel honden zijn er in belgie het contact al uit is.

Ik heb een 2ehands motor met compleet mechanisme gekocht van MP, deze deed het 3x en toen zat die ook vast. Wat nu???. Re: Raam links gaat niet meer open Verplaatst naar het juiste subforum, gaat over een 8P.

Hij pakt massa via het binnenlicht. Wat nu???? Dat is het nadeel als je een auto koopt zonder garantie o. Dit betekent dat een bepaald onderdeel kapot is waardoor het raam niet reageert wanneer u op de knopjes drukt. Je bekijkt het forum op dit moment als gast.

  • Re: Raam links gaat niet meer open zelde gehad met leon en polo de rubbers rubbers drogen naar een poosje uit.
  • Barry66 Lid.
  • Zojuist het zelfde probleem met mijn bluemotion.
  • Send a private message to superbeast.

De 2 zekeringen zijn in orde. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze oplossing onze klanten op de enig juiste wijze tegemoet vakantiehuisje grote bos driebergen. Nu vroeg ik me af of er meerdere mensen dit probleem hebben gehad en of dit ook een fabricagefout is.

Ik hoor wel een klikje bij de motor. Audi A3 1. Na een weekje was het weg en ging het raam weer open. Re: Raam links gaat niet meer open Het elektrisch raam gaat niet meer open volkswagen piepte de laatste tijd wel inderdaad.

Binnenverlichting en zoemer doet het ook al een tijdje niet meer. Bij mij gaan ze aan beide kanten niet meer open, het is mega onpraktische maar ik heb me erbij neer gelegd, waarom origineel laten vervangen tering duur en de aftermarket setjes moet je ook maar weer afwachten hoe lang het zooitje blijft werken. Dit is trouwens vaak alleen een probleem voor de rokers onder ons, we zitten steeds met de ramen de spelen.

Accepteren Leer meer…. Add Audi to Your Buddy List? Zoek alleen in titels.


Facebook
Twitter
Comments
Chandenie 03.10.2019 02:32 Antwoord

Het linker raam wil niet meer naar beneden.

Nanine 24.09.2019 07:36 Antwoord

Al snel wordt duidelijk dat de fabrikant in ieder geval sinds en waarschijnlijk al sinds bij de assemblage gebruik maakt van een kunststof onderdeel dat niet berekend is op zijn taak: het dragen van het raam. Find all posts by Erik Baas.

Najma 27.09.2019 08:57 Antwoord

Re: Raam links gaat niet meer open Het raam piepte de laatste tijd wel inderdaad.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.